Durerea unei pierderi de sarcina (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

L5845 merci de raspuns.Acum mi-am mai revenit, sunt optimista ca luna asta o sa se intample din nou si sper din tot sufletul sa fie bine.Ceea ce iti doresc si tie si tuturor fetelor de aici.Te pupic dulce!
Irda la multi ani sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti sa se indeplineasca!
Michelle ma gandesc la tine,poate totusi nu sunt uratii!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

La multi ani Irda, sa fi sanatoasa si tot ce iti doresti tu sa se implineasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Multumesc de urari, dragele mele Lau-Meli, Michelle, Musettepink si Cristy!!!
Sa dea Domnul sa ni se implineasca tuturor dorintele si visurile si sa avem o viatza implinita ca femei si ca mame!

Pupicei

Irda
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Danangie- multumim pt. schimbari. Arata f bine pagina si avem multe informatii utile.
Flavia, andreea16 -pai la mine problema era ca eram suspecta de sarcina molara. Adica a fost o sarcina fara embrion, cel putin asa mi-a zis dr. meu din ce a vazut la ecografie si la chiuretaj.. Stiu ca nu toate sarcinile fara embrion sunt mole, dar sint ingrijorata pt. ca nu mi-au dat, din neglijenta, biopsia la anatomie patologica. Deci nu sunt sigura ca nu a fost nimic. Asa ca ne luam noi masuri de precautie pt. a nu mai trece prin asa ceva. Si sincer, nu ma simt pregatita psihic sa incerc acum. Acum asa gandesc, dar cine stie peste o luna doua cum voi gandi. Poate dupa controlul la medic si o discutie cu el va fi altfel.
Michelle81 - Sincer nici eu nu stiu ce sa zic de analizele genetice. Ca si tine ma gandesc la greseli din partea laboratorului. Am auzit atatea cazuri. Oricum voi intreba medical daca renteaza sa le fac. Cu cat timp inainte trebuie sa iti faci analizele uzuale? Eu am pierdut sarcina in iunie la 8 sapt., dar facusem analizele in martie.
alinushca-mie, CM mi-a venit la 45 de zile de la chiuretaj. Si a tinut doar 2 zile, cu cheaguri si f inchis la culoare. Iti doresc concediu placut si sa te intorci cu forte proaspete.
remaliss-sper din tot sufletul sa fie bine si sa nu patesti nimic. Incearca sa stai calma si o sa vezi ca va fi bine.
slimatei-Felicitari pt. micuta. Cred ca emotia a fost asa mare. Frumos nume Stefania. Ma bucur sa sunteti bine amandoua si ca te-ai mai linistit. Sa fiti sanatoase.
IreneCAM -si eu mai am momente de depresie, e normal. Dar incearca sa te linistesti si sa vezi lucrurile altfel. Sa fii pozitiva. Nu cred ca e bine sa te retragi in “carapace” . Stiu ca discutiile iti aduc in minte ceea ce vrei sa uiti, dar fac si bine.
musettepink-si mie la primele analize mi-a iesit pozitiv CMV lgG, dar dr. mi-a spus ca e in regula. Asta inseamna ca am avut boala si ca am anticorpi acum. Asa acum spunea violetan era de rau daca lgM era pozitiv.
mav -eu primele analize pe care le-ai scis le-am facut, dar TSH, Prolactina, FSH,
LH, Estradiol, Testosteron liber, si progesteronul. Dr. nu mi le-a dat pe acestea sa le fac. Acestea se fac doar in caz de infertilitate sau pot si eu avand in vedere ca am pierdut o sarcina?
L5845 -– ma bucur ca ai revenit. Sincer nici mien u mi-au placut discutiile contrdictorii, dar lasand asta la o parte, toate fetele de aici sunt minunate.
blueeyes2003- – stiu cum e sa te intrebe toata lumea daca nu facem bebe. E groaznic sa nu inteleaga ca tu iti doresti un bebe, dar ca nu a fost sa fie. Si ca nu depinde de tine totul. Nu trebuie sa te dai batuta. Sunt convinsa ca pina la urma vom avea si noi noroc. Lumea de cele mai multe ori vorbeste multe, dar fara sa stie ce inseamna sa treci prin asa ceva.
Eu ma pregatesc psihologic, pt ca la sfarsitul lui august ma voi duce la nunta cumnatului meu, iar o alta cumnata va naste la inceputul lui septembrie. Si mai mult ca sigur lumea ne va intreba si pe noi de "bebe".
irinabobe-iti tin pumnii
Irda- LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate visele!
Liana30-ma bucur ca esti bine si ca te distrezi. Concediu placut in continuare.
Cristina-ana -ce iti face baietelul? Multa sanatate la amandoi si asteptam poze cat mai curind.
cristy74, jojo_miha, BalMascat, oana_oana26, mcrissa, baby_r7, irlandeza, madlen-

Va doresc tuturor o saptamana cat mai placuta si norocoasa. Cer scuze daca am uitat pe cineva.

Eu voi pleca maine in concediu, asa ca imi cer scuze daca voi scrie mai rar.

myry

Mergi la inceput

Cmyry eu am facut analizele alea de care zici tu lh,fhs,progesteron etc la spusele unui medic endocrin.Asa cum sti si eu am pierdut o sarcina deci eu cred ca se dau si in cazuri de pierderi de sarcina nu numai infertilate.Eu zic ca ar fii bine sa le faci si pe astea.Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

musettepink ma bucur ca esti optimista, asa si trebuie sa ramai si cu siguranta nu va dura mult pana ti se va implini visul de a-ti tine in brate, -ul sanatos si mult dorit.
Irda si sa speram ca in curand, toate de aici vom impartasi minunata experienta a -ditatii. si sa ai o zi minunata.
c myry. da, ai mare dreptate, toate fetele de aici sunt minunate si merita din toata inima sa devina mamici cat mai curand, si noi pe langa ele si sa ne bucuram impreuna de ceea ce implineste o femeie .
-ici multi la toata lumea .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fete dragi!
Idaira iti multumesc pentru cuvintele frumoase,esti draguta. Ma intrebi cu ce ma poti ajuta,pai conteaza foarte mult ca imi esti alturi si ma intelegi,ca si celelalte fete minunate, de altfel.Am fost foarte suparata aseara,acum sunt un pic mai bine,incerc sa trec peste ceea ce simt si sa merg mai departe pentru ca nu am incotro.
Astept vesti bune de la tine cat mai curand!
musettepinkmersi pt intelegere!
Eu nu stiu nimic despre analizele pe care ar trebui sa le faca sotul,mie dr nu mi-a zis nimic.Iti tin pumnii sa se intample minunea din prima luna de incercari!
alinushca ai dreptate,sunt oameni care nu prea stiu sa vorbeasca si sa se exprime astfel incat sa nu ne raneasca,stiu ca unii nu o fac intentionat,dar mai stiu ca unii sunt chiar foarte rautaciosi si cu intentie fac anumite comentarii care ranesc.
Concediu placut iti doresc,sa revii cu forte proaspete!
Remaliss ma rog pentru tine si puiul tau! Doamne ajuta sa vii cu vesti bune,fii increzatoare!
Jojo iti multumesc pentru incurajari! Asa este,numai cine a trecut prin asa ceva stie ce inseamna sa-ti doresti un copil si sa astepti in fiecare luna sa se intample minunea.Dar ma gandesc ca si daca nu ai trecut printr-o pierdere,ar trebui sa-ti inchipui ca persoana respectiva a trecut prin ceva ce i-a schimbat viata si trebuie sa fii atent la ce vorbesti.Dar,asta este,sunt oameni si oameni!
Cristy iti tin pumnii sa se fi prins bebe si sa ne dai vestea cea mare.Foarte bine ai facut ca nu ai ratat nici o zi!
Irda la multi ani fericiti,sa fii sanatoasa,fericita alturi de sotul si fetita ta si sa ai numai bucurii.Sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti!
Sper sa afli numai lucruri bune la dr si poate iti da si unda verde pt bebe! Am sa merg si eu la dr peste vreo 2 saptamani ca nu am mai fost cam de multicel.
Michelle nu te descuraja inainte sa stii sigur,stii ca pana nu-i rosu mai e o speranta.Eu iti tin pumnii in continuare!
C.myry iti multumesc pentru incurajari!Concediu placut!
Eu sunt in Z23 s in cateva zile aflu daca vine bebe sau vin musafirii nepoftiti!
Lau-Meli,Flavia,Cristina,Mcrissa,Irene,Liana,mav,Andreea, va pe toate!

www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Blueeyes2003 tin pumnii stransi sa fie 2 liniute!!!!!!!!
L5845 un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Mirelutza, m-am inarmat cu mare de tot, sa-i casapesc pe rushi, sa nu mai vina nici la tine , nici la draga de Michelle, si la nici o fata de pe aci, care e in perioada de testare, vreo 9 luni de acum in colo. si tin pumnii!!!
musette si o .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

L5845,
multumesc pt gandurile bune
Michelle,

C.myry,
Irda,
La multi ani fericiti si cu sanatate
Remallis,
ma rog sa fie bine

Mergi la inceput