Oradea(17)
Raspunsuri - Pagina 3
szivarvany spune:
Petronela,
multi pupici si drum bun sa aveti 

La Iris costa cam 43 de Euro, e dupa vama Bors inspre Oradea, pe dreapta.
Maaariuuus - cum a fost in we ??? ??? ???
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
adi2003 spune:
Eu am niste poze pentru voi de ieri, de la tasnitori, dar am nimerit la alt subiectde pe DC cu savarine...si mi s-a facut o pofta! Ma duc sa-mi caut ceva dulce. 
Poze
cristina22 spune:
salutare!
cum sunteti?
Gabi
, Daria
-ati fost la donta sange? Cum va simtiti?
Ally- v-ati intors? cum a fost?
Simina-tot cu ochii
pe savarine?? ...ca noi asteptam tasnitorile
!
Mercedes, Gabici, Gabi-nu mai mergeti prin concedii
??
Noi maine dimineata plecaaaam
!!!
Asa ca azi ar trebui sa fac doar o scurta vizita la birou si apoi sa ma apuc de pregatiri. Da' cum socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ, sper ca macar sa termin de impachetat, chiar daca nu voi face tot ce mi-am propus![]()
Da' totusi, pe unde umblati, fratilor
?
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
Gabi_K spune:
Eu am fost ieri, ma simt bine. Tot un pic anemica, dr a vrut sa ma scoata afara, aveam si tensiunea mica, m-a pus sa fac genoflexiuni si mi-a crescut un pic:) Nu mi-a luat juma de litru ca la oameni "mari" ci doar 330 ml
dar tot e ceva.
In concediu merg saptamana viitoare, dar incerc sa mai dau un semn de viata intre timp.
Va pup, si drum bun celor care pleaca!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
szivarvany spune:
Eu saptamana asta nu pot merge la donat pt ca seful al`mare este aici si nu pot lipsi k e cu scandal, indiferent de motiv. 
Cris - drum bun si vacanta suuuper insorita si frumoasa ! 
Gabi - cat ai stat pana la urma ??? 

Siminel - unde`st pozele ??? 
Marius - nu zici nimik despre we ??? 
Mercedes - veniti diseara la Artima, pe la 7 ???
Intrebare valabila pt toti cei disponibili ...
O zi frumoasa tuturor, cu muuuult soareee 
Daria &
gabi_j spune:
Gabi,
, pentru curajul tau de a dona sange cu tensiunea mica. Unde donezi? La centrul de sange?
Concediul se apropie incet incet... Ultima zi de lucru e vineri. Miercuri ne imbarcam spre Budapesta, unde vom sta o saptamana si ne vom destrabala la Sziget. Am gasit cazare foart convenabila. Iese la 100 de euro pentru o saptamana, pentru amandoi! Este vorba de internatul unui colegiu, care se afla la 10 minute de mers pe jos de la Sziget, si e intr-o locatie chiar f centrala.
Weekendul trecut am fost la piscina la International. Exceptand de un mic incident (cat am fost la baie ni s-a luat un sezlong) si cateva fitze si figuri a fost foarte bine. Totusi, mi se pare scump, pentru ce se ofera. Mai nou intrarea este 25 Ron, si trebuie sa lasi la receptie o garantie de 15 ron pentru bratara, in caz ca se pierde...No, asa e la noi.
Cristina, ce faceti in concediu?
Simina, nu mai aminti de dulciuri, te roooog!
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE
szivarvany spune:
Gabi_j - uauuu, vacanta faina sigur vei avea, asa ca iti urez vreme superba ! 
Daria &
cristina22 spune:
Gabi

Gabici-ne asteapta marea

!! In drum spre casa, am vrea sa ne oprim putin undeva la munte. Sa vedem, daca ne va permite timpul!
Concediu super fain iti doresc!
Daria, Gabi-multumesc!
Si voua numai bine!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
adi2003 spune:
Pozele sunt aici.
V-ati dorit si mai multe poze? Am sa va arat albumul unui colectionar de violete, gloxinii, kohlerii si achimenes.
A obtinut hibrizi si uitati ce a iesit:
http://www.flickr.com/photos/gesneriads/
Merita o privire...sau mai bine zis sa visam cu ochii deschisi.
(mai ales eu care-s innebunita dupa achimenes si nu gasesc decat o culoare in orasul asta).
AllyMcBeal spune:
Ne-am intors de la Padis mai repede decat voiam,pentru ca a plouat,iar ieri dimineata erau 6 grade.Aveam noi geci si ciorapi cu chilot,dar la caciuli nu m-am gandit si nici la incaltaminte mai de iarna...
Fetelor le-a placut mult,n-au tusit acolo deloc (desi Alexia mai tusea acasa,noaptea),am facut plimbari si chiar si un traseu ("Balcoanele" de la Cetatile Ponorului).Au mers amandoua voiniceste pe cararea cu stanci din padure,urmarind - ca sa nu se rataceasca - bulina albastra. Bine,la un moment dat Medeea a ajuns rucsac...
Peisajul,reconfortant ca intotdeauna (merg de mica pe-acolo),era presarat cu gunoaie,lasate de turistii "civilizati",iar in Glavoi (tabara de corturi) tomberoanele erau revarsate demult si pe suprafete mari...Pacat! Inteleg ca e drumul greu pana acolo,dar e pacat sa se lase chiar asa.
Noi am urcat dinspre Huedin,avand informatii ca drumul e mai bun.Asa a fost; a meritat ocolul.
Vacanta placuta celor care de-abia acum pleaca!
Gabi,felicitari pentru curaj si mobilizare.Mi-am propus si eu,dar nu ajung.N-am fost in stare nici sa merg la analizele gratuite trimise de guvern...