Oradea(17)
Raspunsuri - Pagina 2
pet.cost2005 spune:
Ciaooo !!!!! Scuzati deranjul ... as vrea sa va fac o intrebare ...
O intrebare pt. fetele din Oradea sau imprejurimi: ce ne recomandati pt. o noapte de dormit ... pensiune, hotel ... ceva nu luxos, dar decent, adica sa aiba dus/baie proprie, curat ... ca sa poposim o noapte??? Eventual din experienta proprie sau auzite ... si sa nu depaseasca €80-100/noapte camera dubla/matrimoniala (daca se poate si mai putin)....
Am decis sa schimbam traseul (Italia-Romania) pt. ca am inteles ca pe ruta Sibiu-Brasov sunt lucrari multe si se circula fff greu ... deci, vom intra pe la Oradea (Bors) ... nu am mai facut niciodata acest traseu, da' ne vom descurca ... daca aveti sfaturi, recomandari pt. noi ...
Multumesc frumos !!!!!
Petronela
Gabi_K spune:
pensiunea Hubert vis-a-vis de gara, pe B-dul Stefan cel Mare. Simina mi-a recomandat-o si mie mai de mult, si era o.k. ca si curatenie, pret, etc. Cu incalzirea nu stateau foarte bine, dar asta nu cred ca va deranjeaza:)
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Mercedes spune:
pet.cost2005-acum am vazut ce intrebai... referitor la pensiune nu stiu exista un hotel iris pe partea dreapta cum vii din vama e fain si curat dar nu cunosc preturile.
Referitor la drum nu ai spus unde vrei sa ajungi pot sa ti spun ca drumul oradea cluj tg mures brasov e ok.
Gabi_K spune:
de drum am uitat sa zic si eu, e foarte bun, la inceputul lunii am fost pe traseul oradea-brasov si era o.k.
Maine (marti) sau poimaine dimineata vine cineva sa donam sange? Eu m-as duce saptamana asta, ca dupa aceea plec din Oradea 2 saptamani.
poze
Totul despre alaptat!
szivarvany spune:
Gabi, eu as veni. Ultima data, acu`3 ani nu mi-au gasit vena buna, dar eu ma duc. Si atunci aveau nevoie de grupa mea si au scos cat au putut. Deci eu vin, spune-mi cand !!!
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Gabi_K spune:
maine la 8 e o.k.?
poze
Totul despre alaptat!
szivarvany spune:
Da. Imi lasi pe pm numarul tau ???
Crezi ca vom termina in kuma de ora ?
K dup`aia n-am cum sa ajung la servici.
Sau pot merge mai devreme ???
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Gabi_K spune:
nu termini in juma de ora, si nu poti merge mai repede![]()
Dar pe la 10 cred ca vom fi gata.
Trimit PM.
poze
Totul despre alaptat!
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
pet.cost2005-acum am vazut ce intrebai... referitor la pensiune nu stiu exista un hotel iris pe partea dreapta cum vii din vama e fain si curat dar nu cunosc preturile.
Referitor la drum nu ai spus unde vrei sa ajungi pot sa ti spun ca drumul oradea cluj tg mures brasov e ok.
Merci mult !!!!! Da, tre' sa facem acest traseu ... pana la Brasov (mergem la Focsani). De la Brasov incolo am inteles ca nu sunt probleme, vrem tocami sa evitam Sibiu-Brasov. A sa ma uit dupa acest hotel ...
Petronela

!!!!!