apartament sau casa?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

CASA
CASA
CASA
CASA

daca as avea posibilitatea nu as mai sta cinci minute in bloc, atatea certuri cand trebuie reparat ceva , atata galagie zi si noapte , of of

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns David_mami spune:

Eu stau in apartament si imi doresc cu disperare o casa.
Nu-mi plac vecinii, caci sunt toti pensionari si vor sa se odihneasca exact cand fi-miu face galagie, se mai gaseste careva sa bata cuie sau sa dea gauri in pereti cu bormasina cand fi-miu doarme...Vreau casa!
Parerea mea ca o casa e mai buna decat un apartament.
Daca ti-o faci tu, ti-o imparti cum vrei (lucru pe care nu il poti face intr-un apartament - decat cu aprobari, in caz ca nu e vreun zid de rezistenta si oricum nu poti mari apartamentul ), iti pui toate facilitatile, ai curte, iti faci terasa, copilul poate sa zburde in voie, toata ziua afara, nu iti faci griji de masini si altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Si eu stau intr-un apartament cochet (de al sotului), vecinii sunt minunati, am pomi ri in fata si in spatele blocului, nu am probleme cu galagia, va place cum suna?! Ei bine cu toate astea vrem sa mne facem casa tot pe langa Buc (motivele au fost deja enumerate)

Concluzia : CASA.....CASA

Narcis George si Narcisa

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

daca ai cu ce te deplasa as recomanda casa...
daca sunteti persoane ff comode as recomanda apartament, pt ca la o casa e continu de lucru cate ceva.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Sunt curioasa daca ii recomanda careva apartament la bloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

eu i-am recomandat apartament daca sunt persoane comode.

Nu din rautate dar cea mai buna prietena a mea a zis ca ea nu se poate vedea locuind in casa, fie la tzara sau la oras, singurul loc ideal pt ea e apartamentul unde nu are ff mult de lucru , si afirma asta cu multa placere si mai si declara eu sunt ff comoda

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

si la casa sunt destul probleme carora trebuie sa le tii piept de unul singur, dar cu toate astea as alege sa stau la CASA

chiar sunt intr-o situatie oarecum similara....stau intr-un apartament cu 2 camere si am cautat disperata unul mai mare pt.ca suntem deja 3 si nu mai avem loc unul de altul prin casa
evident ca am salivat la blocurile noi dar m-am lasat pagubasa...costurile sunt cat pt.o casa (avand in vedere ca am deja terenul)

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

daca vrei apartament....am io unu de vanzare ca eu....imi fac casa...

Deci, au m-am perpelit cam 1 an pana am luat decizia sa renunt la oras.In primavara vand apartamentul si ma apuc de construit.Am un teren la 10 km de Bucuresti.O sa-mi fie mai greu cu copiii de dus la gradi, de adus dar o sa-mi fie muuult mai usor cand n-o sa ma mai duc de 2 ori/zi in parc.
Daca mai vrei sa aflii concluziile mele spune-mi si ti le impartasesc cu drag.

Hai la casutze!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Irinuca, pastreaza apt si fa un credit...
Eu am stat muult sa ma gandesc dak pot lasa orasul pt sat la periferie...concluzia: NU POT!
Pe Ozi o duc zilnic la inot, face germana in particular, din toamna si engleza...la casa pe care mi-o pot permite ar insemna sa renunte la toate astea. In plus, ea vrea in parc sa se joace cu copiii - am si avantajul de a sta peste drum de un parc mare. In timpul anului merge la petreceri in medie cam de doua ori pe luna. Gradinita pt bb2 nu m-ar speria pt ca si in sate sunt educatoare bune, majoritatea gradinitelor fiind renovate.
Trecand peste asta, eu deabia fac fata cu menajul unui apt cu 3 cam. Am perioade in care sunt atat de aglomerata iar praful nu asteapta.
Dak ar fi sa zic da pt casa m-ar interesa doar cele din oras.
O prietena de-a mea isi trimite mama cu copiii la tara (in timpul verii) in zona Sibiului in jur de 45-50 zile pe an si plateste 15 milioane cu mancarica facuta de proprietari...laptic proaspat, cascaval, mamaliguta...E mult mai convenabil! In Delta am inteles ca stai o luna cu 6-7 milioane si te indesi de peste...Asta ar rezolva pb casei de vara...

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

eu am un apartament intr-o zona f frumoasa si f aerisita,cu parcuri f aproape,scoala,liceu,mai tot si in plus este o curatenie impecabila ,si unde mai pui ca nici apap rece nu se plateste este subventiontata de primarie deci perfect nu? si asta chiar in apropierea capitalei si cu toate astea ma gandesc sa il vand si cu banii pe care ii voi obtine din vanzarea unui teren sa construiesc o casa tot in zona,pt ca nu ma pot desparti de aceasta locatie f frumoasa dar scumpa,dar totusi ma intreb chiar ar merita sa investesc aproape 200000euro in constructie si teren,sau ar fii mai bine intr-un business si sa raman momentan la bloc?
chiar nu stiu cum sa procedez,sunt in mare dilema,asa ca nu stiu ce sfat sa iti.

flori

Mergi la inceput