apartament sau casa?
sunt noua pe acest forum. dar scriu pt ca ma aflu intr-o continua dilema. in toamna ma casatoresc si apoi vrem sa facem credit sa ne luam o locuinta. va intreb pe voi: ce credeti ca merge mai bine -apartament in oras sau o casa undeva langa oras, la tara?
Raspunsuri
mathilda spune:
daca ai mijloc de transport(masina sau autobuz, maxi-taxi regulat in zona)as zice sa alegi casa. cheltuielile la apartam. sunt comune, n-ai teren pt terasa etc.
claudela spune:
Si eu as opta pentru casa...E o perspectiva mai buna, cred eu...
http://tt.lilypie.com/pYDdp3.png
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/
pet.cost2005 spune:
Cu siguranta casa ... daca ai mijloace de transport, masina proprie, sa nu fii izolata de principalele utilitati: magazine, farmacie, spital, scoala etc. Si neaparat sa aiba cat de cat conditii de apartament (ma refer in special la apa rece/calda si incalzire) ... Casa e sfanta !!!!
Petronela
uricarudiana spune:
multumesc mult pentru lamuriri. e greu de decis. multi mi-au spus sa nu ma mut la casa si sa nu plec din oras
uricarudiana spune:
dar cum ramane cu diferenta dintre una si alta?
cred ca as alege casa si pt ca nu ar mai trebui sa ma trezesc la 5 dimineata pe muzica vecinului sau sa mai vad in bucatarie vreun gandacel de la vecina care a uitat sa faca curat in ultimul deceniu sau sa ma bata in cap vecinul ca vrea sa isi schimbe parchetul-lucru care dureaza o vesnicie...
aldaesme spune:
quote:
Originally posted by uricarudiana
dar cum ramane cu diferenta dintre una si alta?
cred ca as alege casa si pt ca nu ar mai trebui sa ma trezesc la 5 dimineata pe muzica vecinului sau sa mai vad in bucatarie vreun gandacel de la vecina care a uitat sa faca curat in ultimul deceniu sau sa ma bata in cap vecinul ca vrea sa isi schimbe parchetul-lucru care dureaza o vesnicie...
Si eu recomand casa din toate punctele de vedere, daca intr-adevar e legata la toate retelele si ai mijloc de transport in comun, insa daca pe tine zgomotul vecinilor te deranjeaza, nu crede ca la casa nu se va intampla. Eventual daca ai casa in mijlocul unei parcele de 1ha poate scapi. Io in fiecare dimineata ii promit cocosului din vecini ca il voi pune in supa, fermierului ca ii stric tractorul, alora de la scoala de echitatie (mai ales acum vara) ca le pun piedica la cai iar vanatorilor ca le ascund cainii...nu o sa-mi iasa nimic din astea, da' tot mai bine e la casa :)
esme
cristina1974 spune:
Cand eram in Romania, locuiam intr-un apartament cochet impreuna cu parintii mei, iar apoi m-am mutat, tot in apartament, insa singura, in Bucuresti. Intre timp,m-am maritat, am venit in UK, parintii s-au mutat si ei la casa din afara orasului pe care o tot construiau de ceva vreme, insa nici unul dintre noi nu s-ar mai intoarce la apartament.
Noi ne-am cumparat o casa mare, cu tot ce trebuie in Londra. Fiecare, eu si sotul ,avem masina proprie, deci transportul e asigurat. Am gradina, catei, sezlong, piscina, loc de joaa pentru copii, parcare proprie,.....absolut tot ce imi trebuie.
Ai mei,la fel. Deci avantajele casei sunt mult mai multe.
Ajutati-o pe Sonia
aidaciolac spune:
CASA cu siguranta.
Eu sunt copil de oras si de apartament si stau la casa doar de 4 ani.
Este adevarat ca ne-a mancat cam toti banutii castigati in ultimii ani dar nu m-as mai intoarce la bloc...
Asa ca ... ia o ndecizie daca poti!
Aida - mama de pisica mica .