Gravidutze si mamici de CLUJ - 9
Raspunsuri - Pagina 26
![](images/user_woman.png)
OanaAlina spune:
buna seara si de la noi!
soanso, clar ai dreptate... un copil umple casa! si noi abia il asteptam pe bebe! Sorana este o dulceata!
monica, concediu placut si te asteptam cu pozici!
trebuie sa merg si eu la magazinul acela de langa Central si sper sa gasesc ceva frumos mai ales ca garderoba mea se reduce doar la cateva obiecte!
pana la urma de unde va cumparati patutul... stiu ca ramonella il comanda pe net, gabi il primeste, restul??? eu sunt in mare dilema...
maine dimineata mergem la eco, abia asteptam sa il vedem pe bebe! pupici!OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
OanaAlina spune:
cristina, ma bucur ca ai o fetita voioasa! ce sa facem cu mucusorii, asta este? ti-ai cumparat batista bebelusului? tu cum te simti acum?
alex, sper sa iti treaca raceala cat mai repede!OanaAlina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
CARRIE mersi mult ,totusi imi este cam frica sa iau orice medicament ,n am mai fost racita de vreo doi ani ,dar sunt asa poate si din cauza oboselii si a vizitelor care se pare ca nu se mai gata odata ,sa vedem cum o sa ma simnt maine si daca nu o sa fiu ok o sa l sun pe Sbarciu
de unde comandati pizza ?te rog lasa mi un nr de telefon
mersi mult
o seara super la toate
31 de saptam
Raluca spune:
Salutare si de la noi,
sunt cam depresiva da' incerc sa ma mentin pe linia de plutire!
Gabi, ai pus lucrurile de bb?
Ripley, dupa consultul de joi sunt in faza de no comment in raport cu doctoreasa mea....
Oana, succes maine la echo, sa vi cu vesti bune!
Alex, multa sanatate, incearca produse homeopate!
Cristiana, si la noi a gatit tati in wk-end da' deadevarata ca Ilinca e fan mancare gatita.....si-l asteapta, avand in vedere nevoia de repaus a mea, ceva wk-enduri active in bucatarie...
Soso, sa vezi ce dor de pui de apuca cand incepi serviciul....
Lavinia, 36 saptamani, oauuuu....pare un vis sf ptr. mine, mai ales acum. mai ai un pic, rabdare!
monicooooooo.......barcelona.........si io vreau!!!!!
o seara frumoasa!
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
soanso spune:
seara buna fetele..........
am fost azi cu Sory la plimbare cu masina prin Cluj si porma am stat pe terasa in Chios ca de plimbat nu am avut cu cine ,nu va zic ca numa dupa copii m-am uitat!
Raluca ,zici ca ma v-a apuca dorul cand voi fi la servici te cred si eu ,deci de pare ca nu numai eu sufar de dor asa mare.
carrie,tu cum te descurci fara Thea?
Oana Alina,mersi ,sa vezi ce bine v-a fi dupa ce ve-i avea pe bb in brate ,sa vii cu vesti bune de la eco.
sa va intreb ceva si la voi s-a schimbat "font size" ,mie imi apare de ieri scrisul pe forum cu litere de-o schioapa ,asa greu citesc paginile si e obositor ,cum sa fac sa-l micsorez??????help my
gabriela,hai cu pozicile!!!
antoni, ce faci ?sunteti bine tu si bebica?mai scrie-ne doua cuvintele .
SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana
Gabriela77 spune:
Cristiana, ce bine ca se simte bine Carina. Pana la urma v-ati hotarat cum o sa-I spuneti?
Oana, success maine la eco! Te asteptam cu vesti bune!
Veronika, bine ca te-ai hotarat! Sint convinsa ca va fi totul bine, fetele au numai cuvinte de lauda despre doctorita!
Inca nu am pus pozele ca am fost plecata in weekend la socrii, dar maine pun, nu e nu stiu ce, dar eu cand le vad asa mici si dragute ma topesc toata!
Alex, multa sanatate! Poti incerca cu homeopate si multa miere cu lamaie!
Raluca, nu te intrista si depresa! Hai ca va fi totul bine, ai sa vezi! Mai mergi si la alt medic si un eco mai performant sa te linistesti! Cand nu mai poti da un strigat pe Campului si vin cu tot cu burta mea sa ne plangem amarul! Glumesc si eu….dar sint convinsa ca nu e dracul asa negru!Hai curaj!
Soso, cum e cu aparat nou? Cred ca faceti la pozeeeeeeeeeeee…..
Monico si eu, si eu....
Gabriela 33+
Sara
veronicka spune:
adriana sunt bine .tu?ai in ceput"munca"?
fetelor nu ati fost nici una dintre voi joi la dr Puscas IN jurul orei 6? eu eram cu sotul. singurul mscul intre multe femei
carrie spune:
neata fetelor
is happy, piti doarme de o saptamana de la 9 seara la 3-4 si apoi la 7-8 nadica o masa noaptea!eu insa ma simt destul de obosita si nici vremea nu ma ajuta...
Soso mi-e cumplit de dor de Thea, mi-e casa cam goala fara alergatura ei pe aici.dar se simte tare bine la tara .
Raluca e normal sa te incerce tot felul de sentimente, nu te lasa!
Alex cum stai cu raceala?
Monica, si noi vreeem!distractie faina si odihna placutam te asteptam cu pozici!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
OanaAlina spune:
buna dimineata si de la noi!
noi suntem bineeeeee! bebe este ok! colul este ok in consecinta de saptamana viitoare putem pleca linistiti in concediu!
cristina, ma bucur ca micuta ta doarme acum super bine!
raluca, e bine sa ai un sot care sa se stie si prin bucatarie la mancare gatita! de ce ziceai ca ai fost dezamagita de doctoreasa? ca nu stie sa masoare lungimea colului? si eu sunt de parere sa mai mergi inca la un dr!
lavinia, mai ai inca un pic! ce fain!OanaAlina
bex spune:
neata, fetelor!:)
oana, deja ai fost la dr? asa de dimineatacat e de mare bebelusa? ti-a zis?
cristiana, nu pot sa imi imaginez cum e cu 2 fete in casa:) si noi vrem 2 copilasi, dar in faza asta si de 1 mi-e frica 26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png