Gravidutze si mamici de CLUJ - 9
Raspunsuri - Pagina 25
![](images/user_woman.png)
soanso spune:
lavinia,mersi ,Sorana sta la buni findca se ocupa tot timpul de ia o invata diverse lucruri azi cand am sunat-o mi-a zis "CEAU" cred ca asa se scrie salut in italiana ,buni a invatat-o si cum fac diverse animale.ii place acolo si nu plange dupa noi cand mergem in vizita si oricum mie imi pare bine ca nu e dependenta de noi.
peste doua luni voi merge la servici si deocamdata eu zic ca o las cu socrela si o dau la gradi de la 3 ani.
cosmeticale eu folosesc gama Bubchen,si Nivea.cu ulei nu am dat-o ca ma ungeam toata....
distractie placuta la chef!
http://good-times.webshots.com/photo/2298166850101878452uqDsnt
SOSO (20 dec 2005)
[/quote]
SOSO (20 dec 2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Hildegard spune:
Buna,
nu vreau sa deranjez...
Salut toate mamicile
Soso, ai acolo la iconite sus cos de gunoi, apesi pe ala si iti cere parola ta de logare si apoi poti sterge.
Pupam pe printesa Sorana!
Fetelor,am pompa AVENT ISIS de vanzare. Am folost-o un pic dar e in sare foarte buna(c-am avut grija de ea). O vand cu 100 ron.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Sint o mamica de superbebe baietel din 1 iunie si v-am urmarit pe aici cu interes in ultima luna de sarcina. Am vazut ca nu ati depistat inca ( sau nu am vazut eu) magazinul, pentru care eu as mai vrea sa fiu odata gravida numai ca sa ma imbrac cu hainele de acolo, magazin care are haine de mamici si de bebei, super bune, frumoase si de calitate, cu reduceri mari-50% aproape tot timpul anului. E situat pe straduta de linga Central, vis-a-vis de terasa Centralului. Nu cred ca are vreo denumire, este cu niste hirtie portocalie in vitrina. Cumparaturi placute!
Ioana
Gabriela77 spune:
Da, Lavinia, asa e! Seara cand ma pun in pat incept gandurile...Sper doar sa fie bine sanatoasa fetita, asta e cel mai important! M-am si stresat cu concediul dr, dar asta e, o sa se intample oricum, nu putem noi controla cand!
Soso, cred ca ti-e dor de printesa! Cand vin nepotelele mele in vizita sint topita, dupa ce pleaca imi vine sa plang ce goala e casa! Apoi cand e copilul tau!
Oare Meli ce mai face?
Oana, Raluca, voi?
Hai ca pun imediat niste poze cu lucrusoarele luate de tati pt Sara!
Gabriela 33+
Sara
soanso spune:
gata ,am sters mesajele,vedeti ce se intampla cand ma ocup de 10 lucruei odata,in Cora numa la asta m-am gandit de ce s-au postat atatea mesaje si cred ca am dat Quote in loc de editeaza!!!!noroc cu draga de Hilde ca m-a salvat ,mersi.
Am fost sa o vad pe Sorana,draga de ia asa s-a bucurat,ne-a luat pe amandoi de mana deodata parca sa ne arate ca de amandoi ii era dor si porma ne-a dus in dormitor la buni si a inceput sa sara pe pat de bucurie ,nu mai stia ce sa faca zbiera ,radea .....of, asa mi-a umplut sufletul de fericire.
merg saptamana viitoare doar eu cu Sory tocmai la Galati si stam vreo patru zile ,v-a fi prima data cand plecam undeva fara ia ,oareeeee ce ma fac ,am sa ma topesc de dorul ei.
lavinia,gabriella,va cred ca abia asteptati sa va tineti in brate "ingerasii" o sa vedeti ce sentimente unice va vor incerca.
va pup si scuze de postarile alea repetate,le-am sters!
SOSO (20 dec 2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
SAL si bun venit noilor burtici
Ce mai faceti tu fetelor ?
Eu sunt asa de racita ,ma doare capul ingrozitor si medicamente desigur ca nu pot lua
am tot avut musafiri si nu pt o zi doua pt o sapt ,doua ....si va spun sincer sunt cam la limita si cu oboseala si cu tot
vb sotzului meu o sa zicem ca plecam in vacantza
sa nu ma intelegeti gresit ,imi place enorm de mult sa am vizitatori ,sa petrec mult timp cu prieteni ,dar acum e prea mult ,mancare ,curatenie ,cumparaturi ....simnt ca nu mai pot
ok hai ca m am descarcat putzin
va pup
30 de saptam
carrie spune:
buna fetelor
Alex, poti sa iei paracetamol,linistita, sa nu evolueze in mai rau racea,a.si miere cu lamaie la greu.
eu te inteleg f bine legat de musafiri, sa vezi si prima perioada dupa ce vine bb si toti vor sa-l vada si tu nu vrei decat sa te lase in pace
Sofi, alias Carinutza e bine, atata ca are inca mucutzi de care scapa mai greu si o mai doare burtica .dar rade intr-una , e f linistita, noaptea papa odata la 3 si apoi la 6-7 dimineata e un copilas bine dispus si f dulce.Thea care e la tara de ieri, suna intr-una sa-i spuna ca o iubeste
azi is relaxata ca gateste Mihai de pranz adica comandam pizza
pupici
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
veronicka spune:
salut la toate fetele.
nu am scris de mult dar am citit tot ce ati scris. ati fost fosrte harnice cu scrisul.
m-am hotarat sa merg la dr Puscas si cred ca o sa raman la ea ca a fost foarte draguta.am fost joi la particular si desi aveam programare la 17.40 am intrat pe la vre-o 18.20 venea lumea intr-o nebunie la ea si cu programare si fara. a zis ca am 11 sapt si ca am placenta cam jos si ca e posibil sa se ridice, dar sa nu fac efort si sexfoarte superficial asa ca cred ca nu o sa facem deloc pana la urmatoarea consultatie.
voi de dr Pusca ziceati ca nu stie sa masoare colul?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/atb/atb.jpg)
atb spune:
Sal Veronicka, activeaza-ti PM-ul sa-ti poate trimie lumea si mesaje private. Cum te mai simti? Te pup!
Adriana