Gravidutze si mamici de CLUJ - 9

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Gabriela,Oana ,gandurile astea le aveam si eu oare ce voi face,ma voi descurca,o sa pot alapta ,sa am grija de bebe si toate cele.nu stiu cum sa va explic exact da parca dupa ce nasti e altfel ,Dumnezeu iti da putere sa le faci pe toate,astfel incat sa fie bine ,se schimba totul ,cel putin la mine asa a fost ,am considerat ca m-am maturizat doar dupa ce am avut-o pe Sorana ,evident ca ia este si va fi pe primul loc ,sanatatea si benele ei primeaza.

nici eu nu am avut pe nimeni pt ajutor cu bb in prinul an ca sa zic asa ,mama e bolnavioara ,locuieste la Zalau ,socrii aveau servici si o ingrijesc si pe bunica lui Sory de 83 ani ,el pleaca dim. vine seara dar m-am descurcat .nu zic ca a fost usor dar merita din plin orice sacrificiu.

azi Sorana ia topit imima lui Sory ,de dimineata inainte de a pleca a mers la el la usa si ia zis "Pupi,pupi" si s-au pupicit amandoi ,la amiaz cand a fost la masa pur si simplu s-a lipit de el .........mai ,mai mareee dragostea .

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Soanso, asa ma gandesc si eu ca Dumnezeu imi va da putere sa fiu tare si sa ma pot intoarce la servici cat mai repede desi sincera sa fiu mi se rupe sufletul cand ma gandesc cate momente o sa pierd din viata bebelusului nostru scump si drag...
Sunt convinsa ca sotul tau este topit dupa ea mai ales ca este o dulce si jumatate!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

intrebare intrebatoare... voi va duceti cercelusii la maternitate? nu stiu cum sa fac...

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Gabriela exact asa e si la mine la job, m-au lasat maxim un an, tot post de conducere si asta e motivul pt care sunt conectata non stop la mailu de la job , nu m-am putut desprinde de tot desi uneori tare as vrea!

Lavinia, cine cine ne sunt pretenii comuni?

Asiza sarumana de aprecieri, mai pun imediat pozici

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Oana categoric daca ii ai du-i in spital cercelusii, noi n-am avut si a trebuit sa-i puna atza de aia urata.

acuma avem vreo 3 perechidupa botez
ce activa is daca mi-e mai bine copilu.si mi-a revenit si lapticu

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, Cristiana, asa si eu, cu mailul si mobilul in functiune...Acum ca acum, dar cand vine bebe parca te-ai mai deconecta de serviciu, nu? Ce ma bucur ca e mai bine Carina, nu ti-a fost usor! Si felicitari pt laptic! Vezi...numai vesti bune! Multumim de pontul cu cerceii, atunci ii ducem la maternitate!

Soso, asa ma gandesc si eu, ca se schimba radical viata, prioritatile...De-aia nu imi vine sa aranjez si sa fac planuri de pe acum! De un lucru sint sigura, dragostea nu ii va lipsi fetitei mele!

Fetelor, eu nu mai am rabdare pana miercuri la eco! Nu am mai fost de o luna si parca a trecut o vesnicie. De cateva nopti dorm bine, slava D-lui ac s-a racorit, nu mai sint umflate picioarele, putin mainile, Sara e hiperactiva si jucausa! Astept sa mergem la eco si sa primim vesti bune!

Va pup cu drag!

Gabriela 33+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Apropos de botezuri, voi cum ati facut fetelor, la 6 saptamani, mai tarziu? iar cele care sunteti v-ati gandit la cat timp faceti? eu ma gandeam undeva dupa 3 luni, sa fie cat mai maricica bebelusa si nasica ei oricum nu poate ajunge in tara decat atunci...nasa e single, nasul la fel, pentru ca o sa fie altii decat cei de casatorie, cred ca nu e o problema asta...voi ati pus aceeasi nasi de la casatoria voastra? cam cum se procedeaza?

cam multe intrebari deodata...

25 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Cristiana prietenii comuni sunt Stanca si Fam. Bulgaria.
neonatologul trebuie sa-l chemam noi sau vine el singur in salon?

Eu trebuie sa fac botezul pe la 2 luni,apoi plec inapoi la Bratislava si nu mai vin pana la anul in ianuarie.
nu stiu cum o sa procedez cu vaccinurile pt ca cele de acolo nu se potrivesc cu ce se face aici.
aici o sa fac si cel la 2 luni dupa aceea plecam,acum sa se intereseze sotul daca ne fac acolo vaccin cumparat din Romania...daca nu ...nu stiu cum vom proceda.

Ma gandeam si eu ca trebuie sa fie anestezist noaptea doar e linica si sunt operatii la urgenta si noaptea.

LAVINIA35+Miruna Antonia

Mergi la inceput

si cine face gaurile in urechi la bebelina la gine 1? trebuie sa o rog pe o asistenta?

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Ciao fetelor ,haideti sa va dau un pont:)
Am fost astazi sa mi cumpar rochita de la un magaz in Piatza M Viteazu ,magazinul e langa o statie de autobuz ,si am gasit o rochitza tare dragutza ,doar ca nu mi plac volonasele de la maini ,asa ca vanzatoarea mi a dat un nr de telefon si voi merge maine la Big sa mi modific rochitza ,partea buna e ca la croitoria la care voi merge au mai multe materiale si pot sa mi fac eu modelul cel vreau pt rochie iar pretzul e acelasi adica 65 ....e super nu ?

Tot azi mi am mai luat o rochie din P.Marasti si era sa iau o tzeapa mare de tot ,la parter acceasi rochitza era 190 iar la etajul 1 85.......am avut noroc

asa m am saturat tu fetelor ca toata lumea se mira ce burta mare am ,de asta am si cautat rochitze mai largi
stie careva din voi cum am putea sa facem sa ne puem poze in dreptul nik ului (a numelui cu care vb )?????
ar fii o treaba super sa ne si putem vedea

va pup

30 de saptam

Mergi la inceput