Gravidutze si mamici de CLUJ - 9
Raspunsuri - Pagina 12
OanaAlina spune:
eu tot imi fac sperante ca o sa il pot lasa cu soacra-mea dupa 6 luni! sper sa si pot face asta insa serviciul este de asa natura ca pierd prea mult!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
soanso spune:
bex,
binenteles ca nu pot dormi......
Oana,stiu multe persoane care merg la servici ,iar bb sunt ok ,acum vezi daca ve-i alapta e putin mai greu ,da dupa 6 luni poti sa-i dai laptic doar dimineata si seara.
eu am lucrat in comert la Metro,nu m-as mai duce acolo nici pt 2000 lei ,e programul tare aiurea sambete,Duminici ,eu mai am CIC pana in Decembrie dar daca imi gasesc merg mai repede la servici ,acum am cu cine sa o las e buni in pensie .
SOSO (20 dec 2005)
carrie spune:
Soso la faza cu oboseala te super inteleg, eu am dormit 5 ore legate azi noapte si-s alt om
Oana, trebe sa te intorci dupa 6 luni?de fapt si la mine e aceeasi chestie cu banii, pierd mult insa norocul e ca nu traim din ai mei...o sa faci fata, poate ai si bb cuminte, mai greu va fi cand incep sa iasa dintii
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
OanaAlina spune:
fetelor va multumesc de raspunsuri si incurajari... sper sa ne descurcam noi cumva...
cam in ce perioada ied dintii la bebe?
OanaAlina
asiza spune:
Multumim mult, fetelor, pentru aprecieri! Ne-am inrosit de emotie......ia luati d-aci cate-o bere...
Oana...da, am de gand sa stau acasa 2 ani ca nu vreau sa pierd absolut nimik din dezvoltarea lui bb...dar daca serviciul tau e de asa natura incat nu-ti poti permite, asta e...bb va fi bine si cu buni sau cu bona...Cat despre dintii bebelusului...treaba asta e relativa tare...lui Denis i-a iesit primul dinte la 4 luni si pana azi (7 luni) avem 5 dintisori...DAR nepotelului meu de ex. i-a iesit primul dinte la 1 anisor, acum are 1 an si 4 luni si are o dantura aproape completa...deci depinde de la copil la copil...ideea e sa ai noroc sa nu fie cu prea multe maraieli, refuzuri de mese si alte cele...Pupici...
Nu mai stiu cine intreba la ce se foloseste pompa pentru sani...la detensionarea sanilor atunci cand sunt prea plini, la stimularea lactatiei, de asemenea se poate mulge laptic si se poate pune la congelator in recipiente speciale pentru a fi dat la bb mai tarziu (de ex. daca mamica trebuie sa mearga la serv, bona sau bunica poate decongela lapticul dintr-un recipient si-l poate da la bb)...etc etc.
In legatura cu biberoanele...fetelor, de acord cu Carrie...nu dati bani degeaba pe prea multe...luati doar unul sa fie just in case...nici sa nu va ganditi ca nu puteti alapta ca deja jumatate batalia e pierduta! Doar cazurile cu totul speciale nu pot alapta, in rest alaptarea e in firea lucrurilor...daca vrei, se poate!
Carrie, ma bucur tare ca pitica e mai bine! Doamne ajuta sa fie din ce in ce mai bine si sa nu mai aveti probleme...
V-am pupat pe toate, toate...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
laviniaN spune:
Carrie multumesc frumos...cand va aud pe voi ca dormiti doar cateva ore pe noapte ma pune pe ganduri,dar faptul ca imi voi tine fetita in brate cat de curand ma face foarte fericita.
de multe ori cand o simt ca da din picioruse sau se intinde ma trezesc ca rad singura de bucurie.
Sper sa scapati cat mai repede de mucusori si de tuse.
Ti-am vazut pozele de la botez foarte frumoase,ai 2 fetite tare dulci...si apropo am vazut ca avem prieteni comuni.
Soanso cu siguranta asa o sa patim si noi cu fetita o sa fie tot peste noi ,i-am facut patutul cu noi in camera parca vad ca nu o sa ne putem abtine si o sa o mai luam cu noi in pat dupa care o sa se repete destul de des episodul
Gabriella sunt pregatita ,dar iti spun drept ca mie cam groaza de nastere,sunt micuta ,ingusta in bazin dar sper sa pot naste usor pana la urma si sa ma dilat...in legatura cu bagajul tot mai adaug cate ceva la el,acum am zis ca fac o listuta cu ce trebuie sa nu uit nimic.
fetele care a-ti nascut la gine 1 nu stiti exista truse pt epidurala acolo?sau trebuie cumparata de la farmacie.
ma gandeam daca ajung la timp la spital si e sa ma chinui mult sa-mi faca anestezie epidurala....desi va spun drept ca mie frica si de intepatura aceea in coloana.
tre sa mai vorbesc si cu dr sa vad ce zice....oare este noaptea anestezist?
LAVINIA35+Miruna Antonia
OanaAlina spune:
lavinia cred ca ar trebui sa o intrebi pe dr si sa ne spui si noua daca exista trusa respectiva la gine 1!
OanaAlina
dpop spune:
anestezist este noaptea, eu asa stiu, ca de garda e o pereche medic-anestezist.cand am fost internata a venit o fata noaptea pe la 10 pe care au bagat-o direct in operatie,deci trebe sa fie pentru urgente
http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png
24+
dpop spune:
meli, ma bucur tare c-ai iesit cu bine. sanatate multa si revenire grabnica!
am facut azi programarea la control pe septembrie, bine ca mi-am adus aminte! am prins loc in 5 sept. sper ca nu e prea mult timp intre controale 1 aug.-5 sept. sapt asta o sa am 25 sapt.
http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png
24+
Gabriela77 spune:
Lavinia, vorbeste cu doctorit, parca auzisem pe cineva care dorea epidurala ca si-a cumparat trusa, dar nu mai stiu exact! Cel mai bine, vb cu dr!
Oana, eu m-am gandit sa stau 1 an acasa. Si la mine e mai complicat, cu serviciu, nu atat din pricina banilor, desi e si asta e un motiv intemeiat, cat mai ales, cei de la serviciu nu au angajat pe nimeni pe postul meu si se asteapta sa revin macar la 1 an. In plus, eu avand un post de conducere, 2 ani, m-ar scoate complet din circuit...nu stiu, oricum, mi se pare asa ciudat sa ma gandesc de pe acum ce voi face, pana nu stiu cum ma descurc, ce nevoie are bebelusul...Orice decizie as lua, bebe va fi clar pe primul loc, nu banii si nu cariera! Eu nu am pe nimeni in Cluj, nici parinti, nici socrii, asa ca problema va fi cu atat mai mare. Eee, la asta inca nu ma gandesc....Pupici!
Gabriela 33+ Sara