Compania Alitalia???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
Originally posted by Cristina.C

quote:
Originally posted by codruta_grg

Stiu ca trebuia sa vina cu AlItalia cineva si au venit cu Taromul, se pare ca la Cluj nu mai aterizeaza Alitalia...

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Nu, zborurile sunt ale Comaniei Tarom, in colaborare cu Alitalia. recent m-am intors si eu din italia, iar la bordul avionului chiar au specificat" ...in colaborare cu Alitalia". Cel putin ruta Cluj-Milano, nu stiu celelalte destinatii.

Nu stiu ale cui sunt, dar cand a luat biletul i s-a spus ca zboara cu AlItalia, nicidecum cu un Tarom...

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina.C spune:

quote:

quote:
Originally posted by Cristina.C

quote:

Stiu ca trebuia sa vina cu AlItalia cineva si au venit cu Taromul, se pare ca la Cluj nu mai aterizeaza Alitalia...

asa crestem noi

Nu, zborurile sunt ale Comaniei Tarom, in colaborare cu Alitalia. recent m-am intors si eu din italia, iar la bordul avionului chiar au specificat" ...in colaborare cu Alitalia". Cel putin ruta Cluj-Milano, nu stiu celelalte destinatii.

Nu stiu ale cui sunt, dar cand a luat biletul i s-a spus ca zboara cu AlItalia, nicidecum cu un Tarom...

asa crestem noi

Asa e, si eu, in urma cu ceva timp ( ca acuma m-am obisnuit si stiu ca zbor cu Tarom ), chiar anuntasem in Italia" Ajung la ora "x", cu Alitalia...pt.ca asa mi se spunea de fiecare data" vei zbura cu Alitalia". Nici vorba de asa ceva, mereu ne imbarcau cei de la aeroportul Cluj in avioane ale companiei Tarom.

Mergi la inceput