Compania Alitalia???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili78 spune:

Si eu am fost dezamagita de Alitalia. Am avut escala la Milano. La dus au intarziat aproape o ora. Abia am prins zborul spre Venetia. La intoarcere au intarziat intre o ora jumatate si doua ore, asa ca zborul din Milano l-am ratat si a trebuit sa mergem cu cel de dimineata, a doua zi. Ne-au pierdut si bagajele la intoarcere. Tot e bine ca ni le-au recuperat dupa 5 zile.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Nu voi mai alege linia asta, mi s-au parut teribil de neprofesionisti. Cand am plecat in RO vara asta, am schimbat avionul in Roma si am asteptat 2 ore in avion, fara nicio explicatie. Cand ne-am intors prin Milano de data asta, am asteptat iar 2 ore in avion, spunandu-ne ca sint defectiuni la roti si trebuie sa le repare . Am fost rugati sa coboram din avion si sa asteptam in zona de imbarcare, ramanand de vazut daca vom zbura cu acelasi avion sau nu. Asteptand acolo, am schimbat pareri cu diversi pasageri, care erau teribili de nemultumiti si ei de Alitalia. Cand am ajuns in Toronto, 5 din cele 6 bagaje de cala au sosit iar ultimul ba. Ne-am dus la companie sa raportam disparitia, dupa ce banda s-a oprit si ne-au anuntat ca nu mai vin bagajele. La jumatate de ora, apare si bagajul nostru ratactit ....cam asta a fost povestea noastra cu Alitalia

Cristina

noi, poze mai noi si Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu am zburat cu ei pe ruta Nisa-Milano-bucuresti dar in afara faptului ca avioanele sunt vai de capul lor si mancarea f proasta nu am avut nici un incident.Iar preturile sunt destul de rezonabile.Cred ca oricum curand aceasta companie nu va mai exista.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

...cred ca e cea mai proasta companie aeriana din Europa. Pana si low-costurile sunt mai buni decat ei.
servicii execrabile plus o atitudine care lasa de dorit....
Din cate am inteles guvernul italian, va scoate la vanzare pachetul majoritat de actiuni Alitalia, deoarece nu poate tine sub control aceasta companie.

Acum 2 luni am zburat cu ei in Romania...respectiv Düsseldorf - Milano - Cluj
...in primul rand cand am ajuns in Düsseldorf am aflat ca ,zborul e overbooked...adica normal ca vand mai multe bilete decat locurile de care dispun...ca doar esti ca la autobuz poti sta in picioare

...in Milano, am stat in avion pe pista 2 ore si jumatate....motivul: din greseala au incarcat 3 bagaje in plus...s-au scos bagajele afara din cala si pasagerii au facut recunoasterea bagajelor

...iar finalul a fost apoteotic!!!
ajunsa in Ro, rasuflu usurata, asta era vineri...sambata dimineata ma suna de la agentia din Germania care imi cumparase biletul sa ma anunte ca Alitalia mi-a anulat fara nici o explicatie biletul!!!

in mod normal cand se intampla asa ceva ti se da o alternativa...comania care anuleaza e obligata sa iti rezolve un bilet cu alta companie...nu a fost cazul Alitalia

mi-am cumparat eu alt bilet ca sa ma intorc in Germania
...si dupa lungi mi-am primit o parte din bani inapoi.

A fost prima data si ultima data cand am apelat la serviciile Alitalia...poate dupa privatizare mai incerc, daca uit pana atunci

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Subscriu la cateva din parerile de mai sus...

Am calatorit in sept anul trecut cu Alitalia si pot sa va spun ca cele 4 aparate cu care am zburat erau vechi, neingrijite(huse murdare, rupte). Am primit de fiecare data cate un sandvich cu vanata fripta si curmala/caisa uscata(ce combinatie o mai fi si asta?) Lasand la o parte mancarea, cel mai trist a fost ca decolarea a intarziat de fiecare data aprox. o ora si jumatate, fapt care a dus la intarzieri pentru zborul de legatura . Cand am urcat in al doilea avion, ceilalti pasageri au inceput sa urle la noi cum ca de ce am intarziat (li s-a spus ca decolarea intarzie din cauza noastra ).

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

si sotul meu a zburat cu ei: pierd bagaje, stewardezele sunt pe departe de a fi amabile... i asta la business -class

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

in afara de faptul ca am scapat la mustata de greva, de vreo 2 ori, nu am mare lucru sa le reprosez. am zburat de vreo 5-6 ori cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

Asa si ceva de "ultima ora"...in ziua cand fratele si sotul meu trebuiau sa vina in RO urgent am cumparat 2 bilete on line pentru ei, le-am platit cu cartea de credit. La verificare pe net a extrasului de la cartea de credit erau...4 bilete in loc de 2, in aceeasi zi! Sun la banca si imi spun sa sun la Alitalia sa-mi dea numarul biletelor si numele pasagerilor pentru cele 2 bilete pe care nu le cumparasem pentru a putea verifica. Sun la Alitalia si dupa lungi parlamentari imi dau nr biletelor si numele pasagerilor, de care nu auzisem in viata mea, care luasera bilete pt Australia! Ma rog...ma intreaba cand expira cardul...imi spun ca s-a folosit acelasi nr. de card, ca sigur e o greseala care se va rezolva, singura diferenta fiind ca data expirarii de pe cardul respectiv este in noiembrie 2011 deci daca e noiembrie a fost facut anul trecut...2011, expira peste 4 ani...eu nu am avut nici un card care sa fie valabil 5 ani dar, cine stie...
Evident ca nu au anulat biletele de pe factura mea asa ca am cerut bancii sa nu efectueze plata, urmand sa se lamureasca intre ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Stiu ca trebuia sa vina cu AlItalia cineva si au venit cu Taromul, se pare ca la Cluj nu mai aterizeaza Alitalia...

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina.C spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Stiu ca trebuia sa vina cu AlItalia cineva si au venit cu Taromul, se pare ca la Cluj nu mai aterizeaza Alitalia...

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Nu, zborurile sunt ale Comaniei Tarom, in colaborare cu Alitalia. recent m-am intors si eu din italia, iar la bordul avionului chiar au specificat" ...in colaborare cu Alitalia". Cel putin ruta Cluj-Milano, nu stiu celelalte destinatii.

Mergi la inceput