Compania Alitalia???
Cine a zburat cu ei?
Ce experiente ati avut? Tocmai am citit ceva comentarii pe evenimentul Zilei la un articol si m-am inspaimintat. Noi urmeaza sa venim in tara in decembrie si tocmai am luat biletele cu ei.
Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
Raspunsuri
Eliza5 spune:
Este o companie in prag de faliment, cu angajati demotivati si servicii execrabile.
Cea mai proasta experienta de zbor am avut-o cu ei (si am mers si cu low cost la un moment dat, dar a fost mai OK decat Alitalia).
Ce inteleg prin experienta proasta: mancare oribila, atitudinea personalului de zbor de toata jena, aterizare si decolare de m-a luat cu vertij.
cristina1974 spune:
Subscriu.....
In plus, au niste intarzieri,cu orele.....sau poate asa mi-a fost mie norocul, insa am mers de doua ori cu ei si acelasi lucru s-a intamplat.
Va urez noroc,si sa nu aveti experiente din astea.
Ajutati-o pe Sonia
louisea spune:
La noi a fost un program cu ei cum ca pierdeau bagajele si ca´s tare neseriosi si cand vine vb de gasirea bagajelor.
Eu am zburat cu ei de cateva ori acum 4-5 ani si n-am avut probleme
mihaela_s spune:
Eu am zburat cu ei anul trecut, spre Spania. Singura problema a fost pierderea a 5 bagaje din 8...dar le-am recuperat pe toate in 2 zile.
La intoarcere am avut emotii ca se va intampla la fel, dar a fost OK.
Am insa niste prieteni care nu si-au recuperat bagajele, tot anul trecut au fost si ei...2 valize au ajuns cine stie pe unde...
In rest a fost OK...si zborul si decolarea/aterizarea si amabilitatea stewardeselor.
Mihaela si fetele mele
stralucitor1 spune:
eu zbor des cu ei, nu am avut parte de peripetii insemnate, au mai intarziat o data, o ora....singurul cui pe care il am sunt preturile practicate pe distante mici.Pilotii italieni sunt dintre cei mai buni(prietenii stiu de ce!) si in general personalul de bord e ok.
'Success' comes before 'work' only in the dictionary
To and Me
bb_yasmi spune:
noi am zburat acuma o luna cu ei si totul a fost ok, am facut 4 zboruri , personalul a fost ok, s-au purtat dff frumos, serviciile la fel, nu ni s-a pierdut nici un bagaj (asa cum am tot auzit) si nici nu a avut intarzieri. zborul nu era low-cost.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
bAly spune:
Multumessc pt raspunsuri.
Se pare ca parerile sunt impartite, oricum noi avind deja biletele luate nu ne ramine decat sa ne rugam sa fim in rindul celora cu experienta pozitiva.
Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
crista-s spune:
In primul rind sa va rugati sa nu le vina pe chelie vrun chef de greva .... caci sunt faimosi si pt greve ( mai ales primavara si toamna)..
alexis2002 spune:
Inconvenientul cel mai mare ar fi greva,mai mereu li se nazare.minarea proasta,preturi mari.am mers cu ei fortata de imprejurari,prefer myair,preturi accesibile,zbor fara probleme,mincarica decenta chiar daca nu e inclusa in pret,oricum cu diferenta de pret maninci la restaurant.multa bafta!
carm3n spune:
Circulam des cu Alitalia si nu am avut probleme pana...vara asta! La intoarcerea din Sardinia am luat un avion din Alghero pana la Pisa de unde urma sa iau avion Alitalia Pisa-Milano si Milano-Bucuresti. Cum Alitalia nu are zboruri spre Alghero am ales si eu varianta asta, cu alta companie Alghero-Pisa. Erau stricti cu kilogramele asa ca la dus am avut valizele cantarite dar la intors am cautat si eu sa am 15 kg in valiza mare si 10 in aia mica pt ca luau 10 E/KG in plus. Evident aveam mai multe dar asta e...Cand am ajuns in Pisa tipa de la Alitalia m-a pus sa desfac valiza mare, impachetata in plastic la Pisa, sa iau lucruri din valiza de mana ( ca avea 10 kg si trebuia sa aiba numai 8 ) si sa le pun in valiza de cala desi, biletul era intreg si puteam sa am 30 kg in total ori...erau cu 4 mai putin. In fine, am desfacut plasticul cu inghiile pt ca nu aveam forfecuta sau altceva prin buzunare ca e interzis...asta e.
A doua zi a venit fratele meu de urgenta de la Barcelona pt un deces in familie. Cu Alitalia, evident...Barcelona-Milano-Bucuresti...a fost singura varianta pe care am gasit-o libera in aceeasi zi. Av de la Barcelona a plecat cu 2h30 intarziere si era cat pe ce sa piarda legatura de la Milano. Sotul meu il astepta pe fratele meu in Milano, ce noroc pe capul nostru ca si avionul din Milano pentru Bucuresti a avut intarziere. Sotul meu i-a rugat pe cei din Milano sa aiba cartea de imbarcare pregatita pentru ca ajungea la limita si nu avea timp sa stea la coada insa tipa i-a zis " si daca-l pierde care-i problema, avem avion mai tarziu spre Timisoara!" Si a tinut-o pe a ei ca Timisoara e langa Bucuresti! La intoarcere a fost si mai rau...av din Bucuresti a plecat cu 3 h intarziere in ziua aia asa ca a pierdut legatura in Roma 6 ore ca sa ia urmatorul avion spre Barcelona.
Zilele urmatoare Alitalia a avut intarziere zilnic pt ca am luat niste cunostinte de la aeroport si am vazut.
Plec si eu pe 27 iar in Italia, am ales alta companie, sper sa fie mai bine, oricum nu prea am de ales...
Bafta si avioane "in timp real" tuturor!