obiceiuri de vara

obiceiuri de vara | Autor: danitin

Link direct la acest mesaj

Salut! Tocmai am descoperit, facand revista presei la final de zi, un sondaj facut de un ziar. Cica schimba (sau nu) canicula obiceiurile de vara a romanilor? Si initial am inclinat sa raspund DA, cu gandul la sticlele de apa plata pe care le vad tot mai des in mainile trecatorilor, la faptul ca nici o cunostiinta de a mea nu mai bea apa de la robinet, la ... multe. Da pe urma m-am gandit la cozile pe care le vad la terasele cu bere, la aglomeratia de la sfarsit de saptamana spre aceleasi destinatii din ulitmii 20 de ani, la traficul infernal chiar la 40 de grade asa ca... poate raspunsul e NU.

Voi aveti obiceiuri pentru vara? Si vi le schimba canicula?

Mamica de spiridus

Spiridusul in al treilea an

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Hai sa iti raspund eu.
Da,am obiceiul ca vara sa ies cu sotul meu in oras la terase,dar de cand a aparut bubulina mi le-a c-am dat peste cap.Dar si asa iesim cu ea si e foarte frumos,sta cuminte siii are si ea sticla ei...... cu CEAI
Ce obicei mi-a schimbat canicula??
Pai nu mai pot sa stau la ora pranzului pe afara,sa-mi fac unele cumparaturi sau plati la pranz,ca simti cum te scurgi de la atata caldura.Apa sa nu iti povestesc,i-am umplut pe buticari de bani.
De baut apa de la robinet cred ca nu mai beau de 14-15 ani,doar apa plata,minerala sau sucuri,am si uitat gustul apei de robinet.
Iaarrr de traficul din Timisoara stii si tu ca intre 12 si 17-18 inebunesti de nervi la volan si manci nu o pita ci doua pana ajungi acasa,mai ales pe asemenea calduri.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Inainte obisnuiam sa ies oricand afara acum cu canicula asta imi vine sa ma bag in coltul cel mai rece posibil.La terase nu merg ca o am pe micuta mea si nu prea are stare sa stea intr-un loc.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Am lansa provocarea, hai sa si raspund la ea.
pai:
1. nu mai mergem la scaldat la timis ca e din ce in ce mai murdar. Am renuntat si la celelalte locuri traditionale pentru ca e prea cald si cam murdar.
2. nu mai consumam mici si bere cumparati de la tonete de frica toxinfectiilor. daca ne paleste pofta ii face acasa pe gratar - micii - si cumparam bere si stam in curte unde e mai umbra si mai liniste decat la terasa
3. in cele mai calde zile renunt sa merg cu masina si o iau pe jos. Caut trasee mai pe la umbra si mi se pare ca e mai putin stressant decat in trafic.

Mamica de spiridus

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput