in noaptea asta ne am hotarat sa plecam la mare pt cateva zile,cu baietelul nostru de 2 ani si jumatate.ma intereseaza cam care sunt preturile pt cazare si ce mi recomandati/hotel,vila,particular/.mentionez ca nu dispunem de f multi bani,iar cazarea as vrea sa fie in apropiere de mare si sa fie curat.
Numai acum am vazut intrebarea ta, sper ca nu e prea tarziu. Noi tocmai ne-am intors de la mare. Am avut cazare in Constanta, dar mergeam la plaja in Mamaia. Rezervarea am facut-o pe www.plaja.ro si am stat la o vila. Ne-a costat 80 de lei/noapte/camera, a fost f. ok, mobila fainutza, TV, AC, baie proprie (asta cu putin schepsis ca apa de la dus cadea direct pe podeaua din baie si se scurgea printr-o scurgere), acces la frigider si aragaz. Pe acelasi site am vazut preturile pentru un hotel langa care lasam masina cand mergeam la plaja, Sulina 2** proaspat renovat, dar si costa de 2 ori mai mult. Vezi daca gasesti ceva convenabil pe site, daca nu si te tin nervii, e imposibil sa nu gasesti cazare, in fiecare zi vedeam oameni iesiti la marginea drumului agitand cheile. Oricum, daca nu aveti multi bani, solutia este sa mergeti la particulari, puteti gasi conditii de hotel (sau chiar mai ok) pe bani mai putini.
Bafta si vacanta placuta!
Daca te mai pot ajuta cu ceva, te rog trimite-mi PM.