Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Ne-am intors de la eco si raportam o bucata bebe sanatos si jucaus :)
Totul e ok si medicul a zis ca pot sa merg in Olanda ! :)
Ce mi se pare, e ca nu se mai vede asa bine ala micu, pentru ca deja incepe sa fie mare si se inghesuie bietu :)
Voi ce stiti, pina cind se poate face eco 4D sa se vada bine?

------------------------
Flory 24+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc, Vasari. Ma simt stralucitoare datorita lui Rares. M-am schimbat tare mult de cand il am in burtica. Rad mai mult, sunt mai optimista. Sper sa am aceeasi stare si dupa ce il nasc. Sa nu cad in depresii si alte alea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PUFU felicitari pt bebele sanatos!!!..tot inainte !!...eu saptamana trecuta cand am facut mi-a aratat 4D numai fata ..deja bebe parea foarte mare ...presupun ca se poate face 4 D tot timpul numai ca pe bucati ca altfel nu are cum...

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

ROXXY80 ..am vazut si eu poza..super!! ma bucur mult ca esti fericita si te simti stralucitoare....eu una nu ma mai simt asa..cateodata ma gandesc chiar sa treaca timpul mai repede sa fiu iar ca inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Mihuta, nici eu nu am avut probleme de genul asta, cu toate ca am citit ca sunt frecvente acum.
RGE, eu am observat astazi fix acelasi lucru, bine ca nu a apucat sotul sa-mi zica .
Roxxy, si eu sper sa nu avem probleme dupa nastere. Am asistat din intamplare la un episod dramatic.. eram la un control la dr mea, cand a trebuit sa raspunda la un tel important. Si mi-a povestit ca o pacienta a ei care nascuse de curand incepuse sa aiba halucinatii (dar de genul extraterestrii - de film, nu altceva) si abia isi revenise. Pe moment am avut o replica de genul "au plecat extraterestrii, nu?", dar de-atunci m-am gandit mereu la asta.

Sper sa nu ajungem la asa ceva si sa ne putem bucura linistite de bb.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Roxana, tinand cont ca bebelusha mea e cam topaita, l-am intrebat pe doctor daca nu cumva miscarile dese se pot considera semne de suferinta fetala, dar a zis ca numai corobarat cu alte semne pe care eu nu le prezint. Si ca este normal ca in unele zile sa miste mai mult si in altele mai putin (sau sa nu o simt eu). A mea a avut zile cand si-a organizat partide de fotbal de una singura, si zile in care s-a odihnit dupa campionat.
Aaah, am fost extrem de dezamagita de eco 3D, n-am vazut mare lucru, desi la ecografele alea obisnuite se mai vedea cate ceva, la asta superperformant, ioc. Plus ca li se stricase aerul conditionat, era o caldura infernala in cabinet, si ce sa-mi masoare la IR-uri, ca eu prezentam niste extrasistole de toata frumusetea

adra_bell 23+ cu Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Cand intru si eu dispare toata lumea

adra_bell 23+ cu Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

eu sunt pe aici dar recunosc ca mai trag cu ochiul pe la alte subiecte...

23s + Sophia

Mergi la inceput

..si eu ..dar fara nici un chef...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Felicitari,Flory! Sa va traiasca bebelina!

Roxana, deci ce-ati facut in seara asta? Ti-s iesit surpriza? Ati stat acasa sau ati iesit?

Adina 18+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput