Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

dany - aaaa, ok. Ma gandeam si eu ... ce-ti veni . Ca n-am dat cu paru' ...din contra, ti-am facut doar complimente ...

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Dany, vezi ca nici eu u m-am simtit cu musca pe caciula... Fii serioasa!

Sheri, in sfarsit mai scrii si tu! Noi nu vrem desene pe pereti, asa ca am rezolvat foarte simplu. Noi punem pe pereti aplicatii care se pot dezlipi din nou, ca si copiii isi schimba gusturile. O tin mai simplu, ca oricum camera copilului isi schimba mereu infatisarea.
De altfel cum te simti?

Adina 18+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Sheri ai mai aparut si tu pe la noi!!!
Ma bucur ca Alesuta e bine, si marisoara.
Si mie mi se pare cam mult 1000 lei pentru Alba ca Zapada, dar daca omu' e artist acu' ce sa-i faci? Arta se plateste.

Petro pai daca o sa te mosteneasca fiica-ta la aptitudini, e clar ca o sa fie numai mazgalituri pe pereti

25+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

eu in camera Jasminei (care va fi mai tarziu si a lui bb, ca avem numai 3 camere) atarn (adica lipesc de perete) multe desene facute de ea. Mi se pare mai interesant si e si ea mandra de ea!
Insa la inceput bb va sta cu noi in camera, pana va avea un somn cat de cat reglat.

Iar sufrageria ramane sufragerie. Noi avem apartamentul maricel la m², insa putine camere, cele pe care le avem fiind destul de mari.

Petronela, vreau si eu ceva retete de paste, ca noi suntem mari amatori si cu toata biblioteca mea culinara nu mai am nici o idee... Am facut si ieri ceva, de fapt.

Adina 18+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by darleena

Petro pai daca o sa te mosteneasca fiica-ta la aptitudini, e clar ca o sa fie numai mazgalituri pe pereti

...
Eu sper sa nu ... mai bine sa-l mosteneasca pe tati in astea.

Vorbind serios, eu cred ca aptitudinile astea se descopera si pe parcurs, de catre parinti, "impingandu-i" de la spate spre diverse activitati ... ceea ce am de gand sa fac .... Cu mine nu a existat asa ceva ... de aia poate nu mi-am descoperit nici o inclinatie ...

Petronela

Mergi la inceput

adina - uite aici am gasit intamplator tot felul de retete cu paste. Sau, daca stii italiana, eu ma mai inspir www.cookaround.com/yabbse1/index.php?" target="_blank">de-aici. Sau www.reteteculinare.ro/forum/index.php?sid=14c59ef8906c6e6c573a0dbb82879bad" target="_blank">aici, in romaneste.

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna burticilor!
Cam multisor de cand nu am scris, dar sa stiti ca va citesc zilnic.
Mi-a trecut prin cap sa-i spun doctorului despre durerile mele de coccis (stiu ca si alte fete le au) si a facut niste ochi mari, m-a intrebat de cand le am, si m-a anuntat ca o sa "beneficiez" de un tuseu vaginal, intrucat durerile in zona coccigiana pot fi semn de dilatare a colului. Din fericire nu era cazul, colul meu e ok, lung, inchis, bebelina are 650 g si este o agitata, domnul ecografist i s-a adresat cu "mai domnisora, stai putin cuminte"
Eu nu cred in zodii, conform zodiacului, ar fi trebuit sa am numai relatii profesionale cu sotul meu, ca nu poate fi vorba de altceva intre o geamana si un taur.
Eu am botezat, asa necasatorita fiind, o fetita de 6 luni, iar preotul nu a avut nimic de comentat, desi era unul mai habotnic, doar ca m-a pus sa spun o rugaciune in plus. Viitoarea nasa a fetitei mele este tot necasatorita.

adra_bell 23+ cu Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Pai poate nu ai...ca si eu sunt la fel. Nicio sclipire la vreuna din ele, si ma gandeam ca daca era macar un "strop de aptitudine" in mine, iesea la suprafata pana acum.
Sau poate le descopar la batranete????

25+ si baby Kara

Mergi la inceput

O fi si-asa ... ca nu-s buna la nimic (in domeniul artistic ), da' tot traiesc cu regretul ca nu am incercat macar sa vad daca am vreo inclinatie spre ceva ... cine stie ce geniu ascuns zace in mine ... ...

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mai fetelor, lipseste omul jumate de zi si voi ati deschis deja un capitol nou
Sa ne fie cu noroc. Sa stiti ca treaba asta cu zodiile nu prea merge. Eu si sotul meu suntem lei amandoi. Ar fi trebuit sa iasa razboi. Chiar e totul super ok. El este cel mai mandru, iar eu las mai mult de la mine (dar nu exagerat). Ne certam chiar f rar si totul e super. El e super de casa.
Revin cu rugamintea sa-mi trimiteti si mie pe PM adresa noastra de email comuna (nu o stiu spre rusinea mea ) si parola (ca sa vad si eu ce minunatii ati trimis acolo. Vreau, de asemenea, sa trimit si eu o poza facuta acum cateva seri. Pupicei.

Mergi la inceput