Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 5
adinag spune:
Roxana, iar voua va doresc o seara placuta. banuiesc ca nu vei mai intra azi pe aici!
Adina 18+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
pet.cost2005 spune:
Na, ca apar si eu ... mai tarziu azi .
Dimineata am avut ceva treburi e de rezolvat, iar acum abia m-am trezit din somnicul de dupa-amiaza.
Am citit din urma, am recuperat ca tare mai sunteit vorbarete !!! Sa fie cu noroc capitolul nou!!!!!!
dany - citeam in cap. precedent ... de ce sa fiu suparata? Ce motiv am? Nu inteleg cum ai ajuns la concluzia asta ..... daca e din cauza absentei, nu, stai linistita ... am avut treburi
Vorbiti de zodii, botezuri ...
Vin si eu la raport ... eu sagetatoare, el berbec ... nu stiu cum e "cotata" relatia asta, dar noi ne intelegem taaaaareee bine. Eu mai impulsiva, el mai calm ... amandoi jucausi si pupaciosi, deci, ok . Iar bb se pare ca va fi scorpion, desi mi-ar fi placut sa fie sagetator ca mine. Scorpion e mama ... Zic si eu asa, dar nu prea cred in chestii din astea, zodii, horoscoape etc. Fiecare cu personalitatea si caracterul lui ...
Iar despre botez ... da, dupa legea bisericeasca se face pana-n 40 de zile ... dar noi nu vom tine cont de asta ... vom face botezul aici, in Italia, desi am fi vrut in RO, dar din diverse motive nu se poate. Distanta mare, bb prea mic pt. o asa calatorie, nasii sunt aici (nasii de cununie pe care ii vrem si pt. bb). Vom face tot ce trebuie crestineste aici (la o biserica ortodoxa ca sunt o gramada) plus o masa la vreun local, rest., iar in vara cand vom veni acasa, vom da o alta masa si pt. rudele, prietenii, cunoscutii care nu pot veni in Italia la botez. Si sunt multe ... de aia imi pare rau ca nu sunt alaturi de noi la botezul propriu-zis. In fine, sa fie totul bine cu noi si cu bb ... nu astea sunt problemele ...
bb - vin si eu sa fac galerie pt. tine si poza pt. concurs ... nu stiu cine a zis ... exact la o poza de la nunta aia unde esti ff sexoasa ma gandeam si eu ... Sa ne arati si toaleta de data asta ...
Mi-am gasit si eu costumatie de nunta si sunt fff fericita ... am scapat de un stres ...
roxana - o seara placuta si distractie placuta in doi, pardon, trei !!!!!!
Petronela
lixa spune:
Buna buriticilor,
N-am mai intrat de cateva zile.. De la caldura asta m-am molesit de tot, si, peste asta, a fost si agitatie tare la serviciu
Vad ca ai fost tare harnicute , am de recuperat 2 capitole
Noi suntem bine, bebe e tare vioi de cateva zile si asa bineee ee... . Maine avem eco 3D, sa vedem ce mai face... si cum a evoluat un posibil fibrom pe care mi l-a gasit la eco de 16 sapt
Am intrat in numaratoarea inversa pana la concediu - de luni intru in concediu de odihan 3 sapt si vineri plecam la Paris . Ma duce sotu in plimbare romantica..
Acu recuperez si eu cu cititul si mai raspund pe parcurs
Alexandra 20+ si 70% Catalin
lixa spune:
ca mi-am adus aminte.. zicea cineva de constipatie
Eu inainte de sarcina n-am avut probleme, dar de cateva luni se intampla sa nu mai "ies" in fiecare zi si ma durea burta . Asa ca am descoperit din intamplare Activia. Nu aveam eu o parare prea buna despre produsele Danone, auzisem ca sunt prea prelucrate, daaaar... dupa ce beau o Activia (din aia mare, de baut), in max cateva ore "ies". De obicei in jumate de ora...
Alexandra 20+ si 70% Catalin
pet.cost2005 spune:
lixa - eu am incercat cu activia (iaurturi in general), cu fructe, cu lapte cu cereale ... merge o perioada dar dupa aia nu isi mai fac efectul. Se vede ca se obisnuieste organismul si de aia ... L-am intrebat pe dr. si mi-a dat niste pliculete pe baza de fibre, plante, deci nu medicamente ... dar trebuie luat in fiecare zi cate unul, nu numai cand ai probleme. Cica regleaza si activitatea intestinului ... il face sa lucreze normal. Sa vedem ... Sau mai auzisem de supozitoare cu glicerina ...
Petronela
adinag spune:
Lixa, la mine din pacate nu functioneaza .
Succes si tie maine la eco!
Adina 18+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
pet.cost2005 spune:
Am reusit sa ma programez pt. vizita anesteziologica ... in octombrie. Aia fara de care nu iti face epidurala ... daca nu ai acest intreviu cu anestezistul ... cel putin aici. Uraaaaaa !!!!
Petronela
dany26 spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Na, ca apar si eu ... mai tarziu azi .
dany - citeam in cap. precedent ... de ce sa fiu suparata? Ce motiv am? Nu inteleg cum ai ajuns la concluzia asta ..... daca e din cauza absentei, nu, stai linistita ... am avut treburi
Petronela
Pet.cost scuza-ma te rog mesajul ala era pt adinagdar am uitat sa i-l adresez ei dupa ce ti-l scrisesem tie...
La capitolul zodii...eu sunt taur si sotzul varsatori....si ce avem in comun este ca suntem f copilarosi unul cu altul si pupaciosi dar si f incapatanati...
Bebelul meu va fi Sagetator si habar nu am nimic despre baieti/barbati in zodia asta, nu prea am cunoscut pana acum....
22+ ANDREI
Sheritra spune:
Salut burticilor,
Am aparut si eu, ca am prins mucegai la pat, sa-mi mai dezmortesc barem degetele daca n-am voie si alte parti! Alesia e bine, saptamana trecuta avea 800 grame.
V-ati hotarat unde faceti botezul? Eu o sa incep sa ma uit dupa restaurante, asa sa-mi fac o idee si sa va intreb si pe voi ce si cum.
Pictorul pt Alba ca Zapada si piticonti si cativa nori pe tavan vrea 1.000 RON, mie mi se pare cam mult voi ce ziceti? Adica ma gandesc asa ca idee ca nu e multa munca totusi sa dai cu pensula.
Voi cum rezolvati desenele pe pereti camerei?
Shery 25+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by Sheritra
Salut burticilor,
Voi cum rezolvati desenele pe pereti camerei?
Eu mai astept putin sa creasca bblina si o sa-si faca ea desnele care-i plac ... adica mazgalituri ...
Glumesc, acum vorbind serios ... deocamdata, pt. primii ani, nu va avea camera ei pt. ca nu avem spatiu (stam in garsoniera) ... dar avem intentia sa schimbam casa in viitor ... Si atunci il punem pe tati sa-i deseneze, decoreze camera ca el e talentat la cap. asta ... mama e anti-talent la mai toate, desen, muzica, sport ...
Petronela