Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetele nu stie nimeni de cursul de puericultura???

la mine au inceput arsurile......"in gat"

darleena, eu stiu ac bebe se boteaza pana la 2 luni (dupa obiceiuri).

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

BB o fi de la cola

25+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..multumesc fetelor pt sfaturi..de baut am luat pt el vin si pt mine Lipton..astazi ma rasfat!!!...acum ma delectez cu o sticla rece de Sana..
..apropo de botez...noi pana la urma am ales-o pe cumnata mea sora sotului..problema este insa ca si ei asteapta acum un bebe...si daca nasc in oct-nov...trebuie sa mai stau sa zic o luna anul asta sub nici o forma nu cred ca fac botezul ca nu e timp...asta ar insemna la anul...dar ea are DPN in februarie....eu ce fac??...nici nu pot sa tin copilul nebotezat prea mult ca nu vreau sa planga mereu ..trebuie si ne dorim sa-l botezam asa cum se cuvine si prin ianuarie-februarie ar fi ok....o sa trebuiasca sa am o discutie cu cumnata mea ..

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Almar e din Soest, cam la o jumatate de ora de Amsterdam.
Eu sunt sigura ca o sa apara cineva de care o sa fii multumita si o sa ii vrei ca si nasi :)
Eu parca am citit ca pe la 40 de zile e bine sa se faca, dar noi sigur o sa facem botezul mai incolo, prin aprilie mai.

Apropo de zodii, eu stiam cred ca la o virsta mai mica, 18-20, dar nu sunt sigura. Mie mi-a ramas ideea schimbarii predominantei lor, ca fiind inportanta sa iti dai seama ca nu e asa simplu de fapt, esti zodia x si gata, musai sa fii asa.

------------------------
Flory 24+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

ia uitati-va aici...
Botezul se săvârseste numai de preot si de episcop, la cel putin opt zile după nastere si până la 40 de zile, dacă pruncul este sănătos; iar dacă este bolnav, imediat. Slujba Botezului se face numai în biserică, anume în pridvor, în pronaos sau într'o încăpere anume rânduită din curtea bisericii. Numai în cazuri cu totul speciale, cînd pruncul este amenintat să moară, preotul îl poate boteza acasă, la spital sau oriunde ar fi.

Mergi la inceput

Nasul este părintele sufletesc al celui nou botezat. Prin botez el devine rudă duhovnicească si povătuitor spre Hristos al finului său, având o mare datorie fată de acesta. Adică să-l supravegheze cum creste în credintă, dacă este adus regulat la biserica, dacă stie rugăciuni, dacă se spovedeste si se împărtăseste cât mai des si dacă părintii lui trupesti îi dau educatie crestinească. Apoi însusi nasul trebue să-l sfătuiască mereu pe calea credintei, să-i dea cărti sfinte, să-l ducă pe la biserici si mănăstiri si să poarte grijă de el toată viata.

Orice nas de botez, ca si de nuntă, trebuie să fie un bun crestin ortodox, să fie om de biserică, cu viată duhovnicească exemplară si să fie cununat.

Cine nu poate fi nas de Botez?

Cei care trăiesc necununati, adică în concubinaj; cei ce sînt catolici sau sectanti; cei ce nu cred cu tărie în Dumnezeu, nu merg la biserică si nu sunt ortodocsi; cei ce înjură de cele sfinte, sunt betivi si trăiesc în desfrânări, ca si cei ce sunt din familii mixte sau dezmembrate si au nume rău între crestini nu pot fi nasi de botez si de cununie. Nu este canonic să fie mai multi nasi de botez si de cununie, căci prin aceste sfintei taine ei se înrudesc unii cu altii, nemaiavînd voie copiii lor să se căsătorească între ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

40 de zile e putin... asta inseamna anul asta

25+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Roxana, cum cel mult 40 zile?!?!? sunt unii care se boteaza si adulti in toata firea (cand isi schimba religia sau pt. ca nu au fost crestinati niciodata)!!! Am vazut si reportaje cu copilasi de cativa ani de la Casa de Copii pe care nu a avut cine sa ii boteze pana la o anumita varsta...Cunosc multi parinti care au botezat copii si dupa 4 luni..
Eu am vrut cat mai repede (sa ne luam de-o grija ), dar nici f. repede ca sa pot merge si eu (lehuzelor li se face o slujba scurta la aprox. 40 zile, dupa care pot intra in biserica-asa zisa molifta...)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

aaa, noi ne gandfeam sa o botezam dupa ce se termina postul Craciunului, se poate oricand si in Post, dar parca vad ca o sa avem probleme cu meniul- unii postesc/altii nu, etc...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

uite intrati si voi aici....
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=302

Mergi la inceput