nu stiu ce sa fac

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella.aura spune:

Da Clover cu singura diferenta intre mine si fata de care ai precizat ca prietenul meu are un serviciu si ca eu sunt insarcinata si ma gandesc ca poate totusi la 21 de ani ar cam trebui sa iei hotararile singura in functie de toate sfaturile pe care le primesti si sa fii lasat sa gresesti pentru a realiza ca nu este bine ceea ce faci.
Sa stii ca m-am pus de foarte multe ori in locul parintilor mei si m-am gandit daca eu as face la fel si sincer nu as face pentru ca nu ar fi corect fata de copilul meu, poate gresesc eu, am mai spus, insa tot ce am vazut aici imi spune ca nu gresesc si ca ar trebui sa cred in noi trei si chiar asa este.
Si cum am mai precizat au un motiv foarte intemeiat farmecele pe care mi le face mama lui si din cauza carora stau eu cu el si simplul fapt ca ei nu vor sa stau cu el.
Si da sunt foarte sigura ca sotul meu va fi un sot bun si un tat si mai bun, daca nu era asa nu m-as mai fi intors la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

quote:
Originally posted by Clover

Sunt absolut convinsa ca poti sa iti refaci actele cu perseverenta. Stiu ca cerificatul de nastere este foarte important, dar daca faci o plangere ca ti-au furat actele si investigheaza, ma gandesc ca gasesc ei o solutie.

In cazul meu nu a investigat nimeni nimic, noul certificat a fost gata in cateva zile. Si nu trebuie sa faci nici o plangere. Pur si simplu mergi la primarie la starea civila si spui ca vrei un nou exemplar al certificatului de nastere, deoarece ti-a fost furat impreuna cu alte acte(asta scrii intr-un formular tip pe care ti-l dau ei). Procedura e banala.

http://bd.lilypie.com/AVkRp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by ella.aura

daca nu era asa nu m-as mai fi intors la el.

Adica sa intelegem ca ai plecat la el? Daca da , nu inteleg de ce ai asteptat atata. Daca nu , ce mai astepti?

Sa auzim vesti bune!

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Da Aida am plecat la el numai ca am ajuns din nou asa cum ma asteptam minge de tenis, cum zicea cineva pe aici, iar au venit dimineata si m-au luat sa ma duca la serviciu unde se pare ca trebuie sa merg pana la 1 septembrie ca sa pot sa-mi iau prenatalul,iar ma duc diseara la el si tot asa pana cand o sa ajung sa nasc pe undeva pe la mijloc si nu stiu cum o sa ma mai descurc atunci.
Eu acum nu ma gandec decat la faptul ca trebuie sa imi fac actele ca sa pot sa ma duc sa nasc daca se intampla ceva (Doamne fereste).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

quote:
Originally posted by Rosey

quote:

Sunt absolut convinsa ca poti sa iti refaci actele cu perseverenta. Stiu ca cerificatul de nastere este foarte important, dar daca faci o plangere ca ti-au furat actele si investigheaza, ma gandesc ca gasesc ei o solutie.

In cazul meu nu a investigat nimeni nimic, noul certificat a fost gata in cateva zile. Si nu trebuie sa faci nici o plangere. Pur si simplu mergi la primarie la starea civila si spui ca vrei un nou exemplar al certificatului de nastere, deoarece ti-a fost furat impreuna cu alte acte(asta scrii intr-un formular tip pe care ti-l dau ei). Procedura e banala.

Extrem de banala, dar ea nu are nici actele casei pe care avea buletinul, nici buletinul, poate doar vreo diploma scolara cu poza ei. Nu cred ca se va uita politia la poza ei din baza de date si va spune ca se rezolva imediat.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Ma bucur ca ai "reusit sa pleci". Gandeste-te ca pana la 1 sept nu mai este mult. Asa ca inca putin si o sa mai scapi de prezenta lor.
Cate saptamani mai ai pana nasti si daca stii cumva ce va fi (fata sau baiat).

Toate cele bune si ai grija de tine.

Mergi la inceput

Bine puse ghilimelele Aida, cred ca va trenui sa vina sa ma aduca si sa ma ia de la serviciu pana la 1 septembrie prietenul meu.

Am 31 de saptamani, deci mai am 9 saptamani pana nasc si va fi baiat.

Mergi la inceput

Of Doamne!
Sa fiti sanatosi va doresc , ca asta este cel mai important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Eu sunt una din persoanele care a dat iubitul pe familia mea de origine .Sper ca prin povestea mea sa vezi ca parintii oricat de mult ii iubesti , respecti , ai dreptul la viata ta ..la familia ta .
Ne-am cunoscut cand avem eu 10 ani si el 11 ...abia ne mutaseram in cartier ...mai tarziu bunica lui mi-a marturisit ca in ziua aia s-a dus acasa si din " bunica , daca vei ce frumoasa e " nu a incetat 2 zile ...apoi am devenit "prieteni" ..nu a fost prima mea iubire ( prima iubire am trait-o in liceu ) ...dar eram "cool" avand "prieten " atunci cand ptr mine a te tine de mana sau a te plimba pe bulevard la 1 m distanta era echivalentul unui sarut/relatii . Timpul a trecut ....am crescut ...normal ca a mai avut si alte iubite/prietene ...dar pasiunea lui ptr mine a ramas ..stiam ca e acolo ..oricand aveam nevoie era langa mine ...stiam ca e acolo . Era prietenul , confidentul meu ,dar la fel de bine ii stiam sentimentele ptr mine si cum le stia toata lumea ( era ceva tacit ..nimeni nu o spunea pe fata,dar toata lumea o stia ).La 17 ani ne-am apropiat tareeee si m-am indragostit lulea de el ...m-a asteptat pana la 18 ani si 7 luni ca sa ma simt pregatita sa fac pasul ( la sex ma refer ) ..La 20 de ani am ramas insarcinata ( am conceput copilul chiar de ziua mea) .....imi doream la nebunie un copil ... e adevrata ca am aflat un pic mai tarziu ( pe la 4 luni) dar l-am considerat semn de la D-zeu pentru ca mama clar ma trimitea sa il avortez ...( mama care are zeci de avorturi ..si pe timpul lui nea nicu si acu ...e adevrata ca are si o malformatie congenitala si 2 cezariane )
Copilul l-am nascut singura acasa ( daca dati cautati in arhiva veti gasi poveste la nasterea unei stele ca nu imi face placere sa o reiau) ..salvarea venind dupa 7 ore ....ce a urmat la spital no coment ...dupa asta ceva s-a intamplat ..si usor usor am ajuns la stadiul de a ne despartii ..pur si simplu imi era scarba de el ... motivul principal?!?!? Mama ( numai pe ea o am )..... Mama mea e o persoana ffffffffffff autoritara ..numai ce zice ea si ce ar face ea trebuie urmat ... asa a fost decand eram mici ...si argumentele ei in in aceasta relatie a mea ptr simplul fapt ca " nu ii placea fata lui " Nu ii placeau parintii lui , fratii lui ..nimic ... tatal lui era colonel in armata , mama educatoare ..mai avea 2 frati mai mici si o bunica extraordinara ... fffff cultivata ..crescuta in vremea interbelica prin pensioanele pariziene .. Mereu imi spunea mama " daca pleci, esti plecata sa uiti ca ai mama!!!" sau argumente de genul " decat sa mananci ceapa in vecini mai bine mananci paine acasa " ( dupa armata el s-a angajat in armata ca subofiter ...si a tot progresat erarhic ..acum e ofiter..stim cu totii cam care sunt salariile in armata ) Si am ascultat-o ....ajunsesem influientata de mama de il uram din suflet si ma rugam sa isi gaseasca pe cinava sa ma lase in pace ( ba chiar mama imi spusese de o aventura a lui ..aventura care am aflat mai tarziu era imaginara ) ....acum reget asta pentru ca i-am distus viata singurului barbat care m-a iubit cu toata fiinta lui ... crede-ma ca asta am facut chiar daca el ca si mine are acu alta familie, nu ii e bine deloc .
Parintii uita cateodata ca copiii cresc ..ca si ei la varsta noastra au facut greseli ... uita ca multi dintre ei au plecat de la o farfurie si o pereche de tacamuri ...uita cum e cand iubesti ..uita ca si copiii lor au dreptul sa faca greseli ( sau nu ) ...
Daca tu crezi ca merita ( si la cum vb de el si mama lui cred ca merita ) acorda-ti-va o sansa ..acum cum o fi ...buna , rea ramane de vazut , dar nu vei trai cu "oare cum o fi fost " in suflet ..si in plus de asta e un copil la mijloc , un copil care indiferent de situatie are dreptul de a isi cunoaste tatal si bunica ...asta nimeni si nimic nu i-o poate lua ...
Capul sus ...nu te stresa ..parintii tai chiar daca nu accepta ..vor trebui sa invete sa accepte la fel cum vor invata ca un copil ajuns la vremea maturitatii are dreptul sa isi faca viata cum vrea ..facand sau nu propriile greseli ..numai asa putem progresa ca oameni ...

Mult succes , sarcina usoara si limpezimea mintii ..pupici

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

quote:

Extrem de banala, dar ea nu are nici actele casei pe care avea buletinul, nici buletinul, poate doar vreo diploma scolara cu poza ei. Nu cred ca se va uita politia la poza ei din baza de date si va spune ca se rezolva imediat.

Certificatul de nastere nu are treaba cu vreo poza. Iar identificarea persoanelor se face pe baza de CNP.
Ella, la serviciu la tine trebuie sa ai copii dupa niste acte personale: dupa buletin ai sigur, si poate asa reusesti sa scoti totusi certificatul. In plus, declaratia aia pe care o completezi e pe propria raspundere.

Mergi la inceput