concert Julio la Bucuresti- dezamagire totala

concert Julio la Bucuresti- dezamagire totala | Autor: bulinuta27

Link direct la acest mesaj

Ati fost aseara la concert la Julio? Eu am fost si m-am umplut de nervi ...asteptam concertul asta de mica...il iubesc pe omul asta...dar...haos total...intrarea pe branci, intarziere de 45 de minute dar ceea ce m-a lovit cel mai tare: nu s-a auzit nimiccccc...
o groaza de bani si sperante aruncate pe fereastra. Oare asa se intampla si in alte parti sau noi romanii putem inghiti orice si nu facem nimic?
sunt trista

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Si eu am fost la concert pentru ca imi place muuulllttt muzica lui, dar parerea mea e ca a imbatranit si de aceea nu mai are volum, de aceea nu reusesc sa dea mai tare sunetul cu vocea pentru ca s-ar auzi orice imperfectiune a vocii, orice inflexiune....Nu imi inchipui ca nu a venit cu scule bune si cu oameni de sunet buni (au zis ca totul a adus el...si doar a tinut concerte pe stadioane mult mai mari din lume), ci ca pur si simplu nu au ce face, nu mai poate...
Si eu am venit putin dezamagita, dar tot mi-a placut...Acum ascult CD-ul lui cu The Best Of...si tot imi place muuulllttt....dar e o mare diferenta intre vocea lui pe care am iubit-o si o iubim "cu toatele" si ceea ce e acum. Sotul meu chiar se intreba de ce oare nu s-a retras in glorie si mai continua sa tina concerte....

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Concertul a fost de ..., am fost dezamagita de cum a scos primul sunet. Sonorizarea groaznica, nu auzeai ce canta si ce vorbeste intre melodii. La un mom dat era sa atipesc cu capul pe barbatu-meu, noroc cu niste melodii mai antrenante. A repetat cateva melodii de 10 ori, intr-un final nu m-am gandit decat ca mai bine faceam altceva cu 130 de euro... Dezamagita !

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Ati vazut, cand a cantat cu tipa aceea, vocea ei se auzea bine...Ma gandesc ca daca dadeau mai tare partea instrumentala, ar fi acoperit de tot vocea lui...Eu raman la parerea mea...e varsta de vina...ufff

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Laura T eu am inteles ca la Cluj si la Timisoara a fost super...in plus de asta tocmai acum am vb cu un preiten de al meu care e in lumea muzicii sa zic asa si mi-a spus ca a fost o licitatie ptr scule. Initial au cerut niste super scule care nu exista in Romania dupa care s-au limitat la bani si au ales pe cele mai ieftine...ei s-au retras din licitatie ptr ca pretul era infim...ma intristeaza sa vad cum totul depinde de bani avand in vedere ca pretul biletelor a fost mare si stadionul a fost plin: deci bani au fost.
Si Julio era iritat de faptul ca sonorizarea era de cacao cand tare cand incet si le facea tot felul de semne...ma rog...raman la parerea ca a fost o mare batie de joc

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Horror.Sonorizare incredibil de proasta...
Si eu m am gandit ca reverberatiile ascund o lipsa de forma/voce.
De la inceput m am prins ca va fi nashpa (a debutat cu prezentarea lui Ursulescu care MI S A PARUT ATAT DE PENIBILA .....
Ce mi a placut a fost reprezentatia dansatorilor de tango...
in restye.,.. data viitoare mai bine ma plimb cu fiica mea in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Offf, fetelor, sunt si eu tare dezamagita

Nu mi-a placut nimic, dar absolut nimic aseara. Incepand cu buluceala de la intrare, cu organizarea slaba rau (ca nu scria nicaieri care/cum/pe unde sunt sectoarele), cu cele trei ecrane mici si pe care se vedea ca la TV (cel putin de unde eram eu)... pana la sunetul mai mult decat slab, nici nu am cuvinte, sincer. Zau ca dezamagire mai mare nici ca se putea. Cred ca era mult mai bine sa bag un CD si sa ascult in masina sau acasa (cu siguranta mai ieftin)

Eu am ramas socata, tot asteptam sa se remedieze ceva...plus prestatia lui, cu frazele neterminate ... A, inca o chestie care nu mi-a placut (dar asta tine de el, ca artist). Faptul ca dupa o melodie "de corazon" se schimba mult prea brusc ritmul. Adica dadeai dintr-o stare in alta mult prea brusc. Eu zic ca mai firesc era sa cante 3-4 melodii mai ritmate, apoi unele mai lente, apoi sa incheie cu ceva in forta. Dar vorba LaureiT, o fi varsta si nu mai poate...

Si mie mi s-a parut penibila prezentarea de inceput facuta de Ursulescu.

Si subscriu ca prestatia dansatorilor de tango a fost minunata!!!! De fapt, cred ca e singurul lucru care mi-a placut. Pacat de ecranul prea mic...abia se vedea.

Eu cred ca ar fi mult mai bine sa renunte la concerte pe stadion pt ca se pare ca nu face fata. In locatii mai mici poate ca sonorizarea+vocea merg mai bine. Sunt curioasa in provincie in ce locatii a concertat.

Mmmm, aseara am facut un lucru pe care nu l-am mai facut la alt spectacol, marturisesc cu jena ca n-am rezistat pana la final, am plecat cu vreo 15 minute inainte.

Fetelor, noi banii i-am dat, organizatorii i-au luat , faptul e consumat...

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Ma cam speriati, de abia asteptam sa-l vad pe Juilo si acum stau si ma gandesc daca nu faceam altceva mai bun cu 200 ron care i-am dat pe bilet pentru rand cat mai in fata la concertul din Constanta. Sper sa nu plec dezamagita de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Dana, eu am avut bilet cu 2 mil si am fost cam in spate, nici nu am vazut, nici nu am auzit... Da poate la voi, la pretul asta stai mai in fata....

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

dana din pacate asa a fost...si prin ziare sunt niste titluri:
Recital cu scandal
poate nu va fi la fel si la cta...poate
despre ursulescu si speach-ul lui super penibil...

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Am randul 12, sper sa-l pot vedea si auzi mai bine.Pretul maxim la C-ta a fost de 300 pe primele 10 randuri, dupa aia erau astea de 200 ron si urmau de 150 in spate, de 100 si de 50 care erau ultimele locuri.Eu inca nu sunt lamurita unde se tine concertul, unii spuneau ca langa rest. Vraja Marii s-ar amenaja, alti ca in Portul Tomis, o sa ma duc mai devreme sa nu stau sa alerg pe toata faleza ca sa intru la concert.
Nu mai este nimeni din Constanta care sa mearga, ca sa-mi spuna si mie unde va fi scena amplasata?
Revin cu impresii dupa concert.

Mergi la inceput