concert Julio la Bucuresti- dezamagire totala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Pe radul 12 e f bine. In Bucuresti alea erau de 5 mili.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Sa vin cu impresiile de la Constanta: mie mi-a placut concertul, per total, eu am auzit foarte bine si am si vazut bine, ce nu mi-a placut a fost atmosfera celor care stateau in fata mea, pentru ca la melodiile antrenante nu se ridicau de pe scaune si nici nu prea aplaudau,se ridicau cu chiu cu vai cu multe insistente din partea lui Julio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

dana ma bucur ca a fost bine...erai si foarte in fata de altfel...acolo lumea incerca sa danseze dar zgomotul pasilor era mai puternic decat muzica asa ca trebuia sa ciulesti bine urechile si mai mult sa iti imaginezi ce zice

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

intamplator am dat de stirea ca cei nemultumiti isi pot recupera banii: http://www.infoportal.ro/presa~info-308619.html ... oare-i adevarat?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

mie mi-a placut concertul 9am fost la bucuresti).

nu m-am dus acolo cu super asteptari, inteleg ca este in varsta si ca nici nu a investit in acest concert cat au investit cei de la rolling stones, de ex.

eu am avut bilet de 50 ron, la tribuna - in lateral fata de scena, dar destul de aproape. la inceput s-a auzit foarte prost, pana cineva a fluierat si el a fost foarte nedumerit, i-au tradus cred ce striga tot stadionul: 'mai tare, mai tare"... dupa care pt noi cel putin a fost ok: s-a auzit bine, chiar si ce vorbea intre melodii, plus ca fiind suficient de aproape vedeam bine pe monitoare, m-a impresionat cum el era propriul regizor dew sunet, facea diferite semne si inginerul dadea mai tare ori vocea, ori orhestra.
negresa aia a avut o voce super, iti patrundea pe sira spinarii, asa, si mi s-a parut ca se completa foarte bine cu el.

eu una am plecat de acolo incantata, pt un om de aproape 70 de ani sa tina un spectacol de 2 ore nu e usor...

_
ANAMARIA, o mami ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000) si

Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

quote:
Originally posted by anamaria

mie mi-a placut concertul 9am fost la bucuresti).

eu una am plecat de acolo incantata, pt un om de aproape 70 de ani sa tina un spectacol de 2 ore nu e usor...

_
ANAMARIA, o mami ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000) si Vineri, 13

(iunie, 2003)

anamaria, cred ca ai fost singura...

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput