Masina de spalat vase si masina de uscat rufe
Raspunsuri - Pagina 2
mihuta spune:
eu folosesc detergent pudra - adica nu pastile- de la Somat, ca e mai economic.
Eu pun toate vasele odata, atatea cat incap, fireste, toate cu gura in jos, mai putin farfuriile pe care le pun in cosul de jos care are despartituri in care se aseaza, pentru a sta vertical.
Nu spal pahare de cristal, tacamuri sau ustensile de aluminiu, si nimic din platic foarte subtire. Aaa, si evit vasele teflonate, ca in timp se curata teflonul. Adica le bag doar din cand in cand.
23s + Sophia
miria_cristina spune:
De ce nu pui pahare si tacamuri.
Am incercat si mi-au iesit super! De ziceai ca sunt fierte sau, ma rog, chiar erau.
DAr inca nu mi-e clar ce pun si ce nu.
Mai, fetelor, mai uitat sa va intreb!
Cam cat dureaza programele ca eu n-am folosit decat unul pana acum si am uitat sa ma uit la ceas cat a durat.
Aoleu! Si ma mai leg de maica-mea ca nu stie cate ceva, iar eu parca sunt picata din luna si cu masina de vase si cu cea de uscat rufe!!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
mihuta spune:
Paharele de cristal devin mate, adica isi pierd din transparenta - n-am incercat. Tacamurile sau ustensilele de aluminiu devin nici nu stiu cum sa descriu...corodate. Dar marea majoritate sunt de inox si n-au nimic.
Masina mea e un Bosch incorporabil, are 3 programe , cel mai scurt ar 65 de minute, cel mai lung nu stiu ca nu prea il folosesc. Pare mult, dar mare parte din timp o reprezinta statul la abur / uscarea.
In schimb sunt curioasa in legatura cu uscatorul de rufe, cat de util e, cate rufe poti sa pui odata si cat de mototolite ies.
23s + Sophia
Bimilit spune:
miia_cristina, scuze de off topic.
mihuta, eu am uscator de rufe si sunt multumita[am scapat de intins rufe].intra in el pana la 7 kg de rufe.hainele nu se mototolesc,multe nici nu trebuiesc calcate[camasi, tricouri,etc].
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
clic
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
miria_cristina spune:
Da, are dreptate in privinta uscatorului de rufe!
Intra cam 7 kg de ruge si nu le mototoleste doar ca eu nu am descoperit inca programul care mi le scoate perfect uscate.
Poate imi ziceti voi, care ati incercat.
Mai toate imi ies jilave gata pentru calcat. De barbata-meu e furios ca a dat un porc de bani si nu face treaba buna. Adevarul, insa, este ca eu nu stiu inca sa umblu cu ea si tot destez cate un program.
Mi-ati fi de ajutor daca mi-ati da niste sfaturi si in privinta asta!
Ce program le scoate uscate si cat dureaza el?
miria_cristina spune:
Hai, ca am schimbat titlul ca sa putem scrie si despre asta.
Bimilit spune:
cristina , uscatorul meu e ok.bag in general 5 kg de haine la uscat[atata intra la spalat], programez pt 130 de min si e ok, sunt uscate , bune de imapaturat si bagat in dulap.camasile le las 60 de min , le scot si le asez pe umeras.si gata nu le mai calc.
daca nu-ti usca bine mai lasa-le in plus inca 20-30 de min.
clic
miria_cristina spune:
Pai, cum sa le mai las in plus? Adica, sa reprogramez masina pentru inca 30 minute?
Si 130 de minute la cate grade le pui?
Vezi, eu am programat-o la 45 de minute. Cred ca de-asta au iesit umede. N-a fost timp suficient.
Iar camasile nu raman sifonate? Si bagi 5 kg de ... camasi?
Hai, ca te-am omorat cu intrebarile! Scuze!
carolinah spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Pai, merge detergentul pus direct in cosuletul cu vase?
Pun pastilele pt masina de spalat direct in cosulet, da. Nu vorbeam de detergent pudra!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Bimilit spune:
cristina, uscatorul meu se regleaza in functie de cantitatea de haine care o bag la uscat .eu imi aleg timpul [la camasi de ex 2,5 kg timp de uscare 50-70 de min, haine groase de bumbac 5 kg ,110-130 de min, etc].
clic