Masina de spalat vase si masina de uscat rufe
Raspunsuri - Pagina 3
ladyJ spune:
Buna!
Uscatorul de haine,e si el de mai multe feluri.Eu de exemplu am din ala care se regleaza in functie de minute si temperatura.Si e cu aerisire,deci are un fel de furtun pe unde iese aerul.
Daca il pun de exemplu la 140 minute,il pot opri oricand,daca ma gandesc ca e prea mult.Deschid usa si se opreste.
Mama,are uscator cu mai multe programe.E mai performant.Are butonase,pentru: uscat usor,uscat intens,uscat pentru calcat,uscat fara calcat,uscat pulovere,uscat matase,etc.
Si nu are nevoie de aerisire,deci il tine intr-o camara fara geamuri.(condensat)
Pe cand al meu are musai nevoie de aerisire...
Cat despre masina de spalat vase....eu pun in ea si pahare de cristal si plastic si inox,de toate.Si imi ies super curate.
Oalele mai trebuie frecate,mai ales cand s-a prins putin mancarea de fund.Asa ca el le frec inainte,dupa aceea le pun la masina.
O zi buna!
ladyJ
miria_cristina spune:
Am inceput sa inteleg cate ceva.
LADY - Eu am ca a mamei tale masina de uscat rufe. Am ales-o nu neaparat ca performanta, ci din cauza ca n-am unde sa-i fac aerisire sau scurgere sau mai stiu eu ce i-ar fi trebuit.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Bimilit spune:
si uscatorul meu e cu aerisire , pt evacuarea aburilor.dar nu-l pot opri deschizand usa, ci doar daca apas butonul STOP.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
clic
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
pussi spune:
cine imi recomada si mie o masina de spalat vase incorporabila buna
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
miria_cristina spune:
Franke
Eu asta am si este super exceptand inca nepriceperea mea, fireste.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by pussi
cine imi recomada si mie o masina de spalat vase incorporabila buna
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Buna!ei ti-as recomanda o masina fabricata de o firma cu greutate pe piata.As aminti Bosh de exemplu.Sunt mai scumpe,dar sunt mai longevive si mai capabile.
Eu personal de cate ori am cumparat ceva ´´no name´´ am fost dezamagita.
LadyJ
ladyJ
Ira spune:
Ce ma enerveaza pe mine e ca nu am niciodata suficiente vase ca sa umplu masina, e imensa. Nu pot spala in fiecare zi sa consum apa si detergent...pentru un sfert de masina. Si de cand o am nu-mi mai vine sa spal nimic, pun totul in ea. Insa nespaland zilnic, imi raman anumite ustensii inauntrul masinii de spalat vase pe care va trebui sa le cumpar in dublura ca sa nu mai plang dupa ele cand raman murdare inauntru 2 zile in sir.
Eu spal tot in masina, am spalat de cateva ori si tacamuri de unica folosinta ca nu mai aveam noi sa pun la sotul meu la pachet. Nu s-a stricat niciodata nimic si spala f bine si grasimile negre chiar, e whirlpool.
ilse spune:
Cu masina de spalat vase sunt de acord ca e ecologica, apa folosita de ea in general 14-16 litri depinde de model si energia putina daca mai si clasa A, per total e mai economica daca am spala la chiuveta unde am folosi mai mult apa (si energie evidnet poentru incalzirea ei, daca nu spalam cu apa rece) s-au facut studii.
Cu uscatorul nu sunt de acord, fiindca consuma foarte multa energie si este sincer asa in plus, rufele se pot usca si intinse pe sarma, ba chiar e mai indicat, caci se usuca in ritmul lor, sunt aerisite...si Olanda nu este o tara unde sa se usuce rapid rufele din cauza de umezeala si ploi multe, dar eu n-as mai usca acum la uscator absolut deloc, nu mi se pare normal.
ilse spune:
quote:
Originally posted by Ira
Ce ma enerveaza pe mine e ca nu am niciodata suficiente vase ca sa umplu masina, e imensa. Nu pot spala in fiecare zi sa consum apa si detergent...pentru un sfert de masina. Si de cand o am nu-mi mai vine sa spal nimic, pun totul in ea. Insa nespaland zilnic, imi raman anumite ustensii inauntrul masinii de spalat vase pe care va trebui sa le cumpar in dublura ca sa nu mai plang dupa ele cand raman murdare inauntru 2 zile in sir.
Eu spal tot in masina, am spalat de cateva ori si tacamuri de unica folosinta ca nu mai aveam noi sa pun la sotul meu la pachet. Nu s-a stricat niciodata nimic si spala f bine si grasimile negre chiar, e whirlpool.
Ira exact asa am facut eu, am cate 2 seturi de tel, paleta de lemn(si eu le spal la masina pe astea), tacamuri, pahare, farfurii, tot am dublu, cratiti...si clar ca nu se pune masina pentru 2-3 cani sau mai stiu eu ce...se asteapta cum zici tu sa fie plina.
pussi spune:
fetelor multumesc pt. raspunsuri
deci o sa caut intre: FRANKE, BOSH, WHIRPOOL
Eu pana acum n-am considerat-o o necesitate, fiind doar 2 persoane care nu mancam acasa decat in weekend.. dar cum vom fi 4... cred ca-i obsolut necesara!
Revin dupa ce ma hotarasc ..sau cu nelamuririle ce vor aparea!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile