Colectia de toamna iarna 2005(144)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

E SIGUR andrei. Are deja certificat de nastere si miine o externeaza.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara!!!

In primul rand...felicitari mamicii de Andrei dulce si grasun si mancacios. si refacere rapida.

Ma bucur ca mai am maine si sambata vine puiutul meu acasa. Nu mai pot de dorul lui.
Nici noi nu facem propozitii/fraze dar vb destule si de obicei dubleaza cuvintele. Adica ... baie,baie; atosh,atosh; apa,apa; etc.

Va poop si mai revin mai tarziu!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

un dulce juniorul, bolfosel. Ile, sa te refaci repede.

Miri, multumim ca ne-ai aratat noul membru al colectiei.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ilenutza, sa va traiasca bb mic, refacere rapida si sanatos, mancacios si cuminte.
xandra, Elise a fentat de 2 ori varsatul de vant, poate nu o sa faca nici Vlad.

am prins postul din Gura Humorului. De-acum, trai nineaca.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ilenuta sa-ti traiasca pufosul, e dulce foc!

Noi iar am facut in aceasta dupa-amiaza febra este 39, deci trecem pe antibiotic. Fuck! Deja cred ca sunt blestemata sa am interdictie la distractie, ca de cate ori ma entuziasmez si-mi fac planuri de vacanta, se alege praful
Hai, noapte buna!

Mergi la inceput

Pischi ma bucur ca apreciaza cineva fotograful.M-am mobilizat azi si m-am dus la spital, aveam si mustrari de constiinta ca aseara am adormit si n-am auzit telefonul sa va anunt din timp.
Cu vorbitul, David mult pe chinezeste, cand se cearta cu noi spune exact aceleasi chestii, nu inteleg nimic.
de cateva zile spune si ceva ce seamabna cu david, cand bate la o usa inchisa si intreb cine e rasp dadi sau ceva de genul asta.
are un prieten hoia-horia, dar de cateva zile ii spune asa,baie, apa, multe ca(carut, mancarica. muzica...)pisica fff clar zice, ham la catel maca=cateva animale tot asa le zice.
nu face ce ii spun, ad nu aduce, nu duce...nu repeta dupa noi, nu vrea sa arate nasul cu toate ca la 8 luni arata si nasul si gura, acum numa gura si ochii.
ma trage dupa el prin casa in functie de ce are chef.ma anunta cand face kk, peapi dar nu se aseaza pe oala. are urzici cred eu.
sa inteleg ca s-au vazut pozele pana la urma.
cam atat,
aaaa vreau si eu sa-mi ziceti amestecul acela ptr dinti/gingii ca nu mi-am notat. era anestezin+....
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pai Feli nu treceati pe antibiotic daca facea febra si vineri?

negaracristina felicitari pentru post! Voi chiar in Gura Humorului stati?

miri multumim!
Iuuuui! ce dulce-i bebelacul!!!
Si Ilenutza vad ca arata foarte bine!
De maine incolo o asteptam din nou pe forum!
Zice Nati uitandu-se la poza: bebeee! I-a placut si ei de puiut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

quote:
Originally posted by lavi02
negaracristina felicitari pentru post! Voi chiar in Gura Humorului stati?

Multumesc. Da, locuim in Humor, in buricul targului.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Da, scumpetelor gatesc si prajituresc de palcere. Face repede ca am antrenament si ceva experienta. Am facut foile cu steff langa mine, si nu mi se pare deloc greu. acum seara am facut crema si le-am umplut.
Asta e singura mea pasiune ca sa zic asa!
Na, ca sa fac tot tacamul...pe august vreau sa-i fac o surpriza cumnatei mele de ziua ei: un tort cu trandafiri.
Sicer, imi placeeeeee!

Va poooop, noapte buna!

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Mie imi place sa fac prajituri care au reteta: se pune x y z, se amesteca bine si se baga in cuptor.in good food gasesc de astea.si mai fac o praji buuuna cu banane si aluat de foetaj gata cumparat. dc vreti reteta scrie fata, dc nu...
al meu bb doarme cu tac-su, mi se pare ca de abia acum incepe sa vorbesca,in fiecare zi ceva nou, nu are un limbaj bogat, dar m-am resemnat ca nu e printre vorbareti si il las in legea lui.mai ales ca nu repetadupa cineva.
cel mai tare ma enerveaza cand se loveste singur. se bate cu palmele in cap, peste fata at cand il cert sau cand ii interzic ceva, sau cand imi cere ceva si nu ii dau.

Mergi la inceput