mi-am facut analizele si mi-au iesit citeva valori proaste:
-glicemia mai mica 69
-calciu ionic mai mic 3,85
-electroforeza gamma mai mare 22,67
si ce ma sperie cel mai tare la imunologie a iesit Anti HAV IgM pozitiv cu valoarea de 0,08.
asta ce inseamna??? ca am gasit pe net ceva legat de hepatita virala....
aveti idee???
Valoarea normala e cea negativa...avand in vedere ca e totusi mica te-as suspecta de o faza incipienta dar nu snt hepatolog, asa ca nu sunt 100%sigura de ceea ce spun.ar trebui sa te duci cu analizele la un hepatolog.In general cresc si transaminazele la HAV din ce imi mai amintesc.Niste teste enzimatice nu ai facut?VSH-ul cum e?dar leucocitele?
Karina Iulissa-8ani-Codrin Iulian-1 an si 10 luni-Laura Andreea si Daniel Florin
pai la markerii hepaticii totul e ok, singura chestie este electroforeza gamma mai mare 22,67. (am scris in primul post singurele chestii care erau in afara graficului)
VSH ok, leucocite ok.....
a, precizez ca am avut hepatita A la 7 ani....dar asta deoarece am intrat in contact cu un copil care abia facuse hepatita...stiu ca e boala miinilor murdare....
am mai fost in contact cu cineva care a dezvoltat de la o hepatita C ciroza si cancer hepatic....si saraca persoana se chinuie la greu deoarece tratamentele sunt antagonice....
din ce stiu eu insa chestiile astea nu sunt virale, adica nu se iau, nu???
a...m-am uitat aseara iar pe analize:
enzimele sunt ok, si la imunologie markerii pentru hepatita B,C si ce mai e pe acolo ...sunt in limite normale!!!