Anti HAV IgM pozitiv - ce inseamna???

Anti HAV IgM pozitiv - ce inseamna??? | Autor: mama lia

Link direct la acest mesaj

mi-am facut analizele si mi-au iesit citeva valori proaste:
-glicemia mai mica 69
-calciu ionic mai mic 3,85
-electroforeza gamma mai mare 22,67

si ce ma sperie cel mai tare la imunologie a iesit Anti HAV IgM pozitiv cu valoarea de 0,08.
asta ce inseamna??? ca am gasit pe net ceva legat de hepatita virala....

aveti idee???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Valoarea normala e cea negativa...avand in vedere ca e totusi mica te-as suspecta de o faza incipienta dar nu snt hepatolog, asa ca nu sunt 100%sigura de ceea ce spun.ar trebui sa te duci cu analizele la un hepatolog.In general cresc si transaminazele la HAV din ce imi mai amintesc.Niste teste enzimatice nu ai facut?VSH-ul cum e?dar leucocitele?

Karina Iulissa-8ani-Codrin Iulian-1 an si 10 luni-Laura Andreea si Daniel Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

pai la markerii hepaticii totul e ok, singura chestie este electroforeza gamma mai mare 22,67. (am scris in primul post singurele chestii care erau in afara graficului)

VSH ok, leucocite ok.....

a, precizez ca am avut hepatita A la 7 ani....dar asta deoarece am intrat in contact cu un copil care abia facuse hepatita...stiu ca e boala miinilor murdare....

am mai fost in contact cu cineva care a dezvoltat de la o hepatita C ciroza si cancer hepatic....si saraca persoana se chinuie la greu deoarece tratamentele sunt antagonice....

din ce stiu eu insa chestiile astea nu sunt virale, adica nu se iau, nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

a...m-am uitat aseara iar pe analize:

enzimele sunt ok, si la imunologie markerii pentru hepatita B,C si ce mai e pe acolo ...sunt in limite normale!!!

Mergi la inceput