Buna , sunt noua pe acest forum si va salut pe toti.Am o nedumerire poate reuseste cineva sa ma lamureasca. Plecam luni in Rom cu baietelul nostru de 1 an si 3 luni si nu stiu ce am voie sa-i iau de mancare pe avion. Ei au si lapte in meniul lor?Multumesc mult de pe acum.Am uitat sa specific ca zborul cu avionul e tare lung:NY-BUC.
uita-te pe site-ul TSA, in general ai voie formula si borcanase,
Nu uita, restrictia e numai la lichide, deci snackuri ii poti lua ce vrei,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Daca restrictia e la lichide, ia lapte praf. Presupun ca ti-or da apa plata in avion . Am inteles ca americanii sunt f restrictivi la ce iei in avion. Eu am zburat acum 1 luna Ro/Turcia si nu a avut nimeni nimic de obiectat. Aveam apa, cafea la sticla, fructe, sandwisch, stiksuri, bombonele.. nu m-a intrebat nimeni nimic
Cred ca cel mai bine te interesezi la aeroport!
Zbor placut!
Din cate stiu eu, ai voie sa iei cel putin un biberon sau cat ii trebuie pe timpul calatoriei, dar sa fie intr-o punga stavezie si oricum ti le controleaza.
Cel mai bine intrebi agentia de la care ai luat biletele despre conditiile de zbor.
Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
Formula si borcanase ai voie,apa plata poti cumpara dupa ce treci de punctul de control,de la un bar sau cafenea.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
tot ce are consistenta moale sau lichida trebuie pus intr-o punga de plastic transparenta. si ai voie mancare pt bb cat e nevoie pe durata zborului. dar fiind drumul asa d elung, banuiesc ca trebuie sa aiba si ei ceva prevazut in ideea asta. drum bun:)
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png