Mamici de septembrie-octombrie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 5
cecilia L spune:
Mandarinuta, nu am vazut listuta de care spuneai, intru si caut, multumesc.Tu ti-ai facut bagajul?
cecilia,33+Cristian
aniast72 spune:
Sabina, eu inchei contractul cu Cord Blood Center din Bratislava. Au reprezentanti la Cluj. In 2 zile iti trimit contractul prin curierat rapid apoi, cu o luna inainte de nastere iti trimit kitul de prelevare. Ar trebui sa te grabesti, eu sunt deja pe ultima suta de metri. Poti suna la dl Daniel Lastofka, la nr. 0729 146524 si iti va da toate informatiile necesare.
Andreea 34+ cu
betty78 spune:
Fetelor, multam ptr raspunsuri. Sa inteleg ca nu se inscrie nimeni?
Aniast vin si eu mai ales ca medrgem si la cumparaturi pe 31. Sper sa nu fim prea obosite.
betty 78 34+
AMR 35 zile - mi-a mutat doctorita data de nastere pana pe 29.08 iar daca nu se intampla nimic pana atunci pe 30.08.2007 am programare la cezariana
bulinutza noastra
myral spune:
Mai fetelor, eu nu am intrat ieri sa nu va sperii cu contractiile mele si azi ce citesc ca mai multe ati avut probleme, ce o fi avut ziua de ieri. Eu m-am trezit ieri in niste contractii dureroase la 2 min, am luat no spa, apoi uscosin(scobutil) si s-au mai rarit cam la 10 min, in ultima instanta am luat o jum de gynipral si asa am revenit la contractiile mele obisnuite si m-am mai linistit desi incepusem sa ma documentez ce sanse are bebe la 34 sapt. Acum mi-e frica ca repriza de ieri sa nu fi deschis colul de tot, asa ca stau cat mai linistita si cu pastilele langa mine, sper sa mai rezist 2 sapt. ca azi e mult mai bine si ma rog sa ramana asa.Fetele care mai experimentati contractii dese sau dureroase nu stati asa luati un no spa, un uscosin(supozitor) iar gynipral daca nu cedeaza.Si sa nu uit de repaos ca e f important. la toate fetele si aveti grija de voi!Myral33+
Roxana_G spune:
Gata, sunt acasa, am fost ok, am luat ce era pentru pomana, mai e ceva de luat maine. Nu am avut probleme pe drum, chiar voiam sa ma laud, insa acum am simtit ceva pana am misunat de 2-3 ori pe scari. Oricum sunt cuminte, am luat no-spa preventiv. Eu oricum luasem de 80 si nu de 40 si nu isi facuse efectul nici dupa 2 ore. Noroc cu Uscosin ala.
Din magazin, adica Bucur, am luat doar 3 scufite de bumbac ptr BB si o salopeta de bumbac. Daca va vine sa credeti nici acolo nu mai gaseai body in 6 capse pentru 1 luna. Nicaieri! Cica s-au dat toate. Hmmm.
Aaaa, si am luat protectoare pentru patut, voiam sa ma pun pe spalat, dar azi ma cumintesc de tot. Fac lista cu ceea ce mai lipseste si maine iau tot pentru bagaj, sa nu am surprize.
Am zis sa va scriu repede sa nu va ingrijorati. Acum citesc din urma.
Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
mandarinutza spune:
Cecilia, uite aici listuta, postata de LuciaZ: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104048&whichpage=18.
Eu am pregatit in mare cam ce ar fi pentru spital, mai am doar cateva lucruri de cumparat. Eu pt spital am asa: 2 camasi cu nasturi, 1 capot cu buzunar, chilotei bumbac 5 buc(o sa mai cumpar cativa), sutien alaptat/bustiere(tre sa mai iau unu), sosete, papuci,tampoane pt san Nuk, Garmastan si Bepanthen, 2 pachete vata, 2 pachete fasa, 2 comprese sterile, prosop, servetele umede pt mine si pt bebe, pampers. Trebuie sa mai achizitionez si o geanta in care sa imi incapa toate, caci cele pe care le am sunt fie prea mici fie prea mari. La viitorul control o sa mai intreb ce mai imi trebuie.
Mandarinutza 34+ Antonia Maria
Poze
crishtina spune:
Sabina eu mananc in general carne, salate, si legume de toate felurile. Paste 40 gr la zi sau o felie de paine. Daca ai mancat la pranz nu mai mananci seara. Si fructe max 200gr la zi intre mese(piersica, caisa, mar, para sau pepene rosu). Cand mi'e pofta de fructe mananc grepfruit, asta stiu ca e permisa. Dimineata un pahar cu lapte cu fulgi de porumb. Nimic dulce in rest. Asa mi'a recomandat doctorul mie. Carpatina poate mananca diferit, insa nu cred ca e mare diferenta. Ce zici? Te inscrii cu noi la dieta?
32+
mandarinutza spune:
Roxana, eu body-uri in 6 capse Rombaby am gasit la magazinele de prin cartier si la Auchan. Si mai poti cumpara online de la reclamamascata. ro
Mandarinutza 34+ Antonia Maria
Poze
myral spune:
Betty, doar 99%? , Acum nu pot sa nu ma gandesc si la ala 1%. Mai ales ca bebica mea e mai mica, abia astept sa ajung la doctor sa-mi zica ca a mai crescut ca m-am speriat cand am citit de grasanii vostri. Vreau si eu o grasunica.Myral33+