Carnea din America
Raspunsuri - Pagina 2
ocebine spune:
Eu fac cumparaturi de la Freshdirect.com si imi vin direct acasa...toata carnea organica si nu am dat peste nimic tare pina acum...Noi nu mincam porc sau prajeli dese din cauza de colesterol...mai tot ce gatim e la aburi (eu asa fac chiftelutele, in steamer si apoi torn sos de rosii) sau la gratar.
Snitzele eu fac foarte rar...puiul si pestele e de baza (rotim felurile de peste saptaminal din cauza de mercur) si mai facem citeodata o fripturica de vita.
Pentru chiftelutele "aburite" si eu amestec pui cu vitel...citeodata pun curcan tocat...se topesc in gura.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
columbiana spune:
haide in Canada:-), mie mi se pare aici carnea tocata de porc prea grasa, si o amestec intotdeauna cu vitel pentru chiftele; e drept ca fac pirjoale moldovenesc made a la soacra (mult cartof tocat si curs, tona de patrunjel tocat si 4-5 oua, aluat mai moale si le pun in tigaie mai marisoare) care sunt super-bune.
snitele fac doar din piept de pui, n-am gasit carne potrivita; vitelul mi se pare scump (cotletul), si chiar poftesc de cind am venit la niste snitele de vitel din ala din ferma parintilor mei...uof:-)
http://www.floriinro.ro/
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Crisa cred ca faci tu ceva gresit ca mie imi ies toate bune din cele ce le ai enumerat. Numai ca eu folosesc combinatie vitel + pui (tocate) sau porc cu pui, tocate.
Ardei, parerea mea, cauta si nu cumpara verzi. Mie aia nu mi ies buni nici umpluti nici copti. Ceilalti, rosii galbeni portocalii sunt super!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Pentru ardei umpluti eu nu folosesc Bell Peppers, folosesc Sweet Cubanelle, mie imi plac mult mai mult cum ies cu Cubanelle (scuze, nici nu stiu exact cum se scrie)...
_
Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Eu tocmai am facut din aia verzi si nu am fost incintata de ei. Inainte am cumparat unii cum erau in Romania, dar m-am zgircit si n-am mai vrut sa dau aproape $2 pe bucata, mai ales ca ai mei nici nu ii maninca.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Eu cumpar doar 3-4 ardei, pentru gust si apoi fac "gogoloase" de carne, ca la ciorba de perisoare. Ca si la noi numai sotul meu mananca ardeii.
_
Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Poti incerca totusi o combinatie pentru fragezit carnea: in blender amesteci unul sau doua fructe de kiwi (in functie de ce cantitate de carne ei) peste care pui o lingura de ulei de masline, vin si lapte. Marinezi carnea felii in acest amestec de pe o zi pe alta si sigur se va fragezi.
Pot sa marinez carne de frigarui asa? Ca suna taare fain...
_
Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!
Ramona J spune:
Desiree, eu mai fac un amestec. Adica iau ardei, rosii, dovlecei. Ii umplu si ii fierb la gramada. Imi place mai mult asa!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Siminaf spune:
Noua ne ies tot timpul si umplutele si alte mincaruri. Probabil ca om fi noi bucatari mai buni.
De umplute, nu facem niciodata numai ardei umpluti, ca aia ies amarui la fiert, combinam cu rosii umplute, vinete umplute si dovlecei umpluti. Chiar ieri am facut rosii si dovlecei umpluti si au iesit de-li-ciosi! Carnea recunosc ca am luat-o de la supermarket, dar din aia la caserola, de abia pusa proaspata de ei in raft la rece. Si cind am facut chiftelute au iesit bune de tot. Perisoare nu facem, ca nu ne omorim cu ele.
Si eu sint de acord ca la magazinele asiatice au varietate foarte mare de carnuri proaspete. Noi avem aproape ceva arabesc, la fel, cu carne buna si proaspata, dar cind am fost sa luam, chiar se terminase cea tocata, asa ca am luat din supermarket de data asta.
Aaah, ca mi-am amintit: noi nu folosim decit carnea tocata de vita. Eventual in amestec cu pui sau daca gasim, chiar in amestec cu oaie. De data asta am luat numai de vita 80-20, adica 20% grasime.
Mia. spune:
Eu cumpar carnea de la Costco, mi se pare buna si proasptata. Fac snitele de porc din niste muschi lung de porc pe care-i cumpar de acolo.Si carnea de vita e buna la Costco.
poze cu Corina Elena
poze
Piersicuta mea
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by Mia.
Eu cumpar carnea de la Costco, mi se pare buna si proasptata. Fac snitele de porc din niste muschi lung de porc pe care-i cumpar de acolo.Si carnea de vita e buna la Costco.
Muschi din ala lung am luat si eu dar..sincera sa fiu nu am facut niciodata snitele din el. Am sa incerc. Ai luat carne de vita de la Costco si e buna? Mi-o recomanzi? Mie aici carnea de vita sincer nu-mi place deloc cum arata , e rosie plina de colorant si nu m-a incitat.Oricum o sa folosesc trucurile vostre.
Multumesc.
De obicei iau piept de pui de la Costco si peste. Chiar asa de periculos e pestele? Eu stiam ca cel mai periculos e tuna , ba chiar am auzit ca e mai putin recomandat la gravidute.
Numai bine,
Crisa
Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
Gabbriela spune:
- si eu pt snitzele tot de la costco iau, acel muschi lung.
- pt mancarica din carne de porc tot de costco iau cei 2 pescuti sau cum se numesc, sunt ambalatzi impreuna, e ff frageda carnea si iese papa delicioasa cu ea, ba chiar si la tocatura e ff buna.
- de vita tot de la costco, cea mai scumpa , o tai in doua si o prajesc pe bbq, dar inainte o marinez bine si o las asa o ora doua.
- peste mergem si il prindem singuri, dar cand nu are chef de pescuit sotu mergem si luam de la costco pastrav
- pui luam de la magazinele organice, mi se pare mai gustos.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato