FIV127
Raspunsuri - Pagina 7
MRL spune:
marrina, incet dar sigur embrionasul tau o sa capete puterea si experienta de a se lipi zdravan de burtica. Sper sa scapi cat mai repede de mica sangerare si sa cuibaresti cat mai repede puiutul. Te pup si Doamna ajuta!
Felicia, Valeria va asteptam cu vesti bune. Cum sunt embrionasii?
Lachi, nastere usoara si bebeline sanatoase si norocoase. In curand o sa ai langa tine 2 leoaice frumoase, luptatoare si norocoase.
cenusareasa, te dulce. Asa este sistemul nostru, dar din pacate eu una trebuie sa ma invartesc tot aici. Greseala mea ca nu am insistat, asa ca invataura de minte pentru restul fetelor care urmeaza. Tu in curand vei pleca in concediu,nu? Distractie frumoasa si te asteptam cu vesti bune.
Sheritra, pussi, madalina28, Adhnana pupici speciali pe burtici!
antosit, ana_p, felicia, moniland, madalinaM, medamaya1, aldolina, psj, dma2007 madlen, diana_d, kineta, luck, mirela1, ladyxe, toate fetele va dulce pt sprijinul vostru.
valeria72 spune:
PSJ am ET duminica dimineata si ieri inainte sa plec de la punctie mi-a zis Prof ca vorbim la tel dar nu am inteles daca sa sun eu sau ma suna el.
Oricum mai astept un picut si daca nu ma suna incerc eu mai tarziut
Pupici
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/bxo5p3.png
psj spune:
Suna-l tu mai incolo desi daca nu e la clinica s-ar putea sa nu aiba notat si sa nu tina minte.
Bafta oricum duminica.
Felicia spune:
Dragele mele,
Embrionasul meu creste, are 6 celule la 48 de ore, Dr. Cocei a spus ca este de calitate A. Maine la 11 tre sa fiu la spital sa se faca transferul. Il iau acasa pe ala mic.
Marrina tu cand faci transferul?
MRL cum te simti?
Va pup pe toate si aveti grija de voi.
Moniland spune:
Marrina, Felicia, ma bucur a embrionasii au trecut cu bine noaptea.
Valeria, suna tu ca, nu stiu daca dr. nu uita. Eu sunam biologul, dar am inteles ca tu nu poti. Eventual suna la clinica si cere informatii cu privire la starea embrionilor.
Haideti fetelor ca se pare ca aveti embrioni puternici. Cu un pic noroc se vor transforma in niste copii deosebiti.
marrina spune:
MadalinaM Atata timp cat embrionasul s-a divizat eu am incredere in el.
felicia_ Si daca faceam estradiolul cred ca tot faceam punctia asa ca eu una nu-mi mai pun intrebari. si succes!
psj Multumesc de explicatiile cu estradiolul. Am inteles ca nu ma ajuta cu nimic dozarea ca sa verific daca foliculii vazuti la eco au ovocite sau nu. Asa e?
valeria72, MRL, Felicia Sa veniti cu rezultate de . Eu o sa lipsesc de maine pana prin 15.08 (imi iau concediu medical) asa ca n-o sa fiu aici ca sa va fac galeria in direct dar ma voi gandi intens la voi si va voi tine pumnii.
VERET, Moniland
Va pupacesc pe ABSOLUT toate si va doresc din suflet sa va impliniti visurile. Eu o sa merg maine la ET, promit sa fiu tare si sa ma comport cum pot mai bine cu embrionasul ca sa-l conving sa ramana cu noi.
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
MRL spune:
marrina, Felicia va tin pumnii fetelor maine la ET. Doamne ajuta!
Valeria, duminica dimineata o sa fiu cu pumnii stransi pt tine. Doamne ajuta!
Eu sunt bine in comparatie cu celelalte dati. Chiar am inceput sa fac comparatii cu starile de la FIV-urile trecute.
- Dureri nu am mai deloc. Pana acum nu am luat decat 1 singura pastiluta de no-spa. Inainte, la celelalte FIV-uri pe langa pastilute imi faceam si no-spa injectabil mai ales noaptea. In rest mai simt din cand in cand ceva intepaturi in partea stanga dar daca imi schimb pozitia de "sedere" durerea dispare sau se reduce simtitor.
- Mai sunt si putin balonata dar o pun pe seama Medrolului si cantitatii de lichide pe care ma fortez sa o beau (ceai de cretisoara si apa minerala).
- Sanii nu ma dor absolut deloc, parca au ceva tentative in jurul sfarcurilor dar nu le pot lua in seama. La celelalte FIV-uri dureri de sani incepeam sa am cam dupa punctie, in preajma ET si continuau cam pana prin ziua 4-5 de la ET. Acu, ioc!
- Intrebarea pe care mi-o pun - Oare mai exista vre-un embrion viabil pe la mine prin burtica sau ... Prea nu simt mai nimic. oricum este mult prea devreme sa ma bazez pe ceva - ziua 3 de la ET.
va pup dulce pe toate si mult noroc fetelor maine si duminica la ET!
valeria72 spune:
Marrina, Felicia, va tin pumnii maine la ET
MRL sigur e un puiut la tine in burtica ca noi ne rugam pentru tine.
Pe mine m-a sunat Prof acum o ora si mi-a zis ca sunt 5 embrionuti, eram pe la Cora. Si cind am ajuns acasa m-am speriat ca am eliminat un chegulet cam cat unghia mare si nu stiu ce poate sa insemne.
A mai patit cineva ceva asemanator ca tare m-e frica sa nu fie ceva rau
valeria72 spune:
L-a sunat sotul meu pe Prof si a zis ca e normal sa se mai elimine cate un chegulet, asa ca sunt mai linistita