Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

kikineata in primul rand ca at cand ii dau sticlele au ceva in ele apa/suc, pt ca asa ii plac sa faca zgomot. deci, automat, dopul este pus si bine strans. in al doilea rand, mi se pare mai periculos sa ii dau biscuite (din care rupe bucati mari si se inneaca), sau fructe din care musca bucati mari si s-a innecat in fata mea. si in al treilea rand, dani cel putin, nu baga in gurita sticlele, le agita, le da pe jos, eu i le dau, el le agita le da pe jos si tot asa

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Pai bine, Laura, dar e frumos??? Nu suntem noi suratele tale?

Da-ne si noua reteta de rufe care se calca singure, pleeeeease, mai ales pe caldurile astea... (ca la iaurt am inteles ca nu te pricepi).

Lucia de Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luciaro

Pai bine, Laura, dar e frumos??? Nu suntem noi suratele tale?

Da-ne si noua reteta de rufe care se calca singure, pleeeeease, mai ales pe caldurile astea... (ca la iaurt am inteles ca nu te pricepi).

Lucia de Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze

, ne-am inteles sa fie secret, sa nu dau in gat si celelalte rufe ca se supara
scoica nu stiu, eu am un scaun de masina intre scaunul adevarat si scoica, eu l-am pus cu fata de sapt trecuta, dar stai linistita ca tot nu vrea si se plictiseste.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Nu te supara frate! Mai tii minte? jucam chiar cu fratele meu in copilarie. Ori sunt eu mai batrana.
Laura, si eu ii mai dau sticla sub supraveghere cum zici tu cu dopul bine strans dar nu mai mult de 1 minut (n-am cronometrat, dar putin timp). Eu doar ti-am dat un exemplu nimic mai mult! Pe mine intamplarea nefericita a acestei fetite m-a facut sa nu-i mai dau sticla deloc.
Biscuitii, fructele....la un moment dat tot va trebui sa le dam sa manance singurei, evident mai devreme sau mai tarziu. Riscurile exista in orice situatie. Si Sara s-a mai innecat cu o farama dar i-am dat apa, de obicei bebelusii cand au bucata mare in gura o scot cu limbuta, normal ca nu le reuseste mereu...dar...fiecare copil are un inger pazitor. Oricat ii ferim...mai au atat de putin si vor incepe sa bage orice gasesc in gura.

In primul rand: Pare ca te-am suparat si nu stiu de ce?
Al doilea rand: Imi pare rau sincer.
In al treilea rand:

quote:
Originally posted by Laura13

kikineata in primul rand ca at cand ii dau sticlele au ceva in ele apa/suc, pt ca asa ii plac sa faca zgomot. deci, automat, dopul este pus si bine strans. in al doilea rand, mi se pare mai periculos sa ii dau biscuite (din care rupe bucati mari si se inneaca), sau fructe din care musca bucati mari si s-a innecat in fata mea. si in al treilea rand, dani cel putin, nu baga in gurita sticlele, le agita, le da pe jos, eu i le dau, el le agita le da pe jos si tot asa

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

kikineata nu ma supar soro, stai linistita!! doar am expus ce si de ce si cum fac eu. pe riscul meu, evident

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

DIANARUS,am ajuns cu david la spital...l-a consultat, s-a uitat in gat..nu are nimic pulmonar si inca are rosu in gat..mi-a zis sa continui cu tratamentul pe care i-l administrez in continuare..mi-a mai dat separat inca ccc cateva medicamente pe care nu cred ca i le voi da...in schimb i-am luat stodal..e ceva homeopat pt tuse..sa vedem cum se prezinta in continuare..de ieri folosim si batista bebelusului..si uite asa am avut o durere de cap in special la ceafa ma durea..asta e..trecem noi si peste asta

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Bambo,Diana, Kikineata,Laura,Luciaro - multumesc mult pentru raspunsuri si sfaturi. Am sa-l las si eu in trei reprize de cate 15 min./zi.
Abia azi la 8 luni jumate l-am pus in scaunel de masa - cam tarziu, nu? nu-i prea place dar asta este - incerc sa-l obisnuiesc tot asa cate putin in fiecare zi.
Mersi inca o data

Pupici,
Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

la multi cu sanatate sarbatoritilor

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

repede sa nu ma prinda mama, ca io cica fac curat..vin mosafiri..again...la mai mare.

dianarus incearca si amaratul de bepanthen sau cream de galbenele.
si incearca o vreme sa nu ii mai dai piersici, caise sau rosii...fac pipiul acid..

acs si mie-mi curge podoaba capilara de pe umeri joooooos...sub talpi...ce ne facem??

nu mai stiu cine..rusine...din cate stie moi scoica sta cu spatele la directia de mers, si niciodata cu fata.

dandusa vii cu bebe 2 la purtator? drum bun si distractie.

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Hello, dupa cateva capitole de chiul!

Am fost la bocsa, am fost la nunta....A fost...pot sa zic...cea mai naspa nunta la care am fost. In primul rand e de vina locatia, nuntasii sunt in restaurant, iar formatia, afara, canta singura de nebuna. Nuntasii dupa ora 00 au inceput sa se uite la televizor, mirii erau prea obositi sa mai danseze, iar noi, nasii, dansam singuri de nebuni, ca daca tot canta formatia aia, macar sa aibe cine sa aprecieze. Drept urmare am plecat de la nunta cu o caruta de nervi, agitata, si cu un robot de bucatarie philips, cadou
La bocsa a fost fffff cald, iar ai mei de abia dupa ce am plecat noi si/au pus aer conditionat
AM venit tot fara nici un dinte, dar cu gingia umflata in doua locuri, sau poate doar am eu vedenii
Noutati: papam pireu de cartofi cu piept de pui, toata ziua facem lira, lira, lira, stam numai in fundulet, si maraim noaptea o ora, dupa care dormim pana la 10
Lavinia si Iuly! Sa fiti sanatoase, fericite, indragostite si cu bani , toata viata!
YAGMUR multi pupici . Si sa lamurim cine/i frumoasa: eu sau fiimea ca suntem amandoua blonde TIMISORENCE v/ati mai intalnit? Am cautat ceva poze de la intalneala si nu am gasit....SAu m/ati asteptat si pe mine?
DOLORES sanatate multa
DIA pai ce/am vorbit ca va dau dintii pana vin! Nu chiar 8, dar macar unul, si nimic? Minivacanta placuta! E foarte frumos la Garana!
Am fugit ca dupa cum bombane...nu/i de bine

FLORE ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 8

Mergi la inceput