Aici in Finlanda nu am foc, din pacate. Am un aragaz electric. De aia mi-e f greu sa ma acomodez sa gatesc...
edit ca sa mai zic ca incerc maine la 1, sa vedem ce iese. Si va zic si voua isprava.
Multumesc pt ajutor!
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
Liliana, daca folosesti o cratita teflonata, tot se lipeste orezul de ea? La mine nu.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Liliana,eu fac intotdeauna orezul in teflon sau tuci.Calesc putin ceapa,morcov,dovlecei ,ardei sau ce legume vreau eu sa pun ,eventual si bucatele de carne,pun orezul si-l"prajesc " si pe el putin ,apoi torn apa.La o cana de orez,trei de apa,dar daca fac cu legume pun doar doua jumate.
Dau la foc mic,cred ca la 1 sau 2 la tine,si nu mai umblu la el pana nu e fiert,cand il mai amestec putin caci se ridica legumele si carnea deasupra si ramane la fund orez simplu..
Dar cred ca deja ai facut..cum a iesit?
Azi o sa-l fac. Nu am teflon aici, dar incerc cu o tigaie mai groasa si fara sa mestec. Sa vad daca-mi iese ca la cantina :).
Va anunt!
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums