Mamici de iulie-august 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 4
danis spune:
pepi, felicitari! sper ca tu si printesa sa fiti bine si sa ne scrieti ce mai faceti... si eu tot la Filantropia am nascut - cu ce medic ai facut cezariana?
estecri spune:
intru si eu rapid sa felicit fetele care au mai nascut. Sa aibe bebe mancaciosi si fara colici.
bebele meu nu ma lasa sa dorm deloc ...e foarte agitat , plange, se strange de burtica si se chinuie ca un om mare sa faca caca. Ieri i-am pus un supozitor cu glicerina , a facut...dar azi nimic...si iar ne chinuim pana facem kk. Nu i-as pune si azi supozitor pentru ca nu vreau sa devina dependent.
Inca o intrebare|: fetelor este normal ca bebe sa vomite doua mese consecutive?
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
coltul lui bebe;
danis spune:
estecri, bebele meu plange, e agitat si se screme desi are cateva scaune pe zi si mananca foarte bine... fetita mea, primul copil, facea si la 5 zile, iar medicul mi-a zis ca nu e anormal cata vreme scaunul nu e tare... pe de alta parte am citit de bebelusii se screm nu pentru ca ar fi constipati ci pentru ca sfincterele lor nu sunt destul de puternice sa elimine scaunul, care oricum este moale si nu ajuta la eliminare... asa ca eu zic sa nu te grabesti cu supozitorul... pune-l cu burtica pe burtica ta, maseaza-i burtica - a mai dat cineva sfatul asta - eventual da-i sab simplex sau bonisan daca e balonat si il doare burtica...si nu uita sa-l tii sa ragaie dupa ce papa... de vomitat nu stiu sa-ti zic de ce a vomitat, dar asigura-te ca nu l-ai agitat dupa ce a mancat
bebele meu are program constant de scremut dis de dimineata, cand imi e somnul mai dulce... de am ajuns zombie... ca eu nu prea pot dormi ziua, iar noaptea nu numai ca alaptez, dar trebuie sa schimb si pampersul murdar de caca... pentru ca el face des :)
nma spune:
am mai pus cateva poze la semnatura. pt cine stie va rog sa ma invatati si pe mine cum sa le asez ordonat in album caci nu ma descurc. la yahoo m-am descurcat, dar aici nu reusesc.
nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
anasia spune:
gragi mamici, va anunt ca , cristina ana este la spital, haideti sa-i facem galerie;
cristina, nastere usoara, sa fiti amandoi sanatosi!!!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Alessia 10-11 luni
o sansa pentru Sosonica
jadi spune:
Neata ca acum m-am trezit si eu, am tras un mic somn si tare bine e!
Felicitari Pepi sa va bucurati de bb-ea si sa fie cuminte si frumoasa!
Va mai spun inca o data sa nu va agitati cu constipatia la bb, daca e alaptat la san nu se considera a fi constipat iar supozitoarele si termometre in fundulet nu sunt benefice, ii pot invata lenesi. Si e normal sa mai si vomite, trebuie sa acordati atentie doar daca vomita in jeturi, atunci tb sa anuntati pediatrul!
Si bb al meu e plangacios cate o data, fara sa aiba motive reale adica sa ii fie foame, sa nu fie schimbat sau sa nu fi facut kk! Atunci stiu ca ii este dor de afectiune, de caldura mamei si de multe ori adoarme "sufocat" in mine. Se zice ca un bb duce dorul burticii, in care statea inghesuit si era leganat in mers si e normal ca in primele luni de viata sa se vrea mai cocolosit! Si a inspea oara sublinez cat de mult conteaza psihicul mamei, daca se agita si se panicheaza din orice, aceeasi stare o are si bb! Si vorbiti cu el cat mai mult, pediatra mea imi spunea mereu la Vlad ca daca nu imi vine sa vorbesc cu el (si sincer nu imi venea, nu stiam ce sa ii spun ), sa ii citesc de la teve filmele . Si i-am citit lui fimiu la filme... pana am invatat ce sa ii vorbesc! Si am invatat acest lucru de la mama, ea avea deja experienta celor 2 copii ai ei!
S-a trezit cel mic, am program de fulga
Deni & Vlad & Tudor
liadorian spune:
Buna dimineata mai tarziu si de la noi! Am recuperat acuma somnul de noapte - care a fost minunat dar a lipsit cu desavarsire. Se pare ca plimbarea mea prelungita de ieri a provocat niste contractii frumushele care m-au indoit de spate dar m-au umplut de bucurie. Poate, poate se misca ceva si la noi. Acuma vad ca am revenit iarasi la normal, burtica linistita, bebe miscacios.
O intrebare pentru mamicile care deja au nascut: cat de activ e bebe in timpul travaliului? Misca la fel de mult sau pierzi legatura cu el pana se naste?
cristina_ana, mult noroc, nastere usoara si bebe sanatos si voinic! Uite, punem fetele sa danseze pentru tine:
LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 1 saptamana si apoi...
Anya20 spune:
Cristina, iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara si un bebelus asa cum iti doresti!!!
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
nma spune:
cristina_ana nastere usoara si bebe sanatos! refacere rapida si mult laptic!
cateva majorete ai si de la mine
nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze