Mamici de iulie-august 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 5
nma spune:
lia daca te mai risti la o plimbare s-ar putea ca maine sa o ai pe miruna in brate. sa punem majoretele la treaba si pt tine?
nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Simo78 spune:
Cristina nastere usoara!!!
Ne vedem peste 1-3 zile!
Simona 38+ Matei Hisham
Crash test dummies
liadorian spune:
quote:
Originally posted by nma
lia daca te mai risti la o plimbare s-ar putea ca maine sa o ai pe miruna in brate. sa punem majoretele la treaba si pt tine?
nico36+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Pai cred ca o sa risc cate o plimare ca asta in fiecare zi de acum, desi aseara la control gine imi spunea ca la ce col beton am, nici o sansa sa nasc curand! Nu-i bai, rabdare si tutun! Si plimbari multe! Mai als ca s-a racorit un pic pe afara si stam aproape de iesirea din oras, imi iau barbatul pe post de caine de paza si purcedem pe dealuri si prin paduri! Nu glumesc deloc, sa stiti! Numai sa vina saracul de la munca - zic saracul fiindca nu prea e el genul care sa se plimbe de nebun dar asta e. A, si sigur n-o sa ma indepartez mult de casa, sa ajung repede la spital daca e nevoie.
LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 1 saptamana si apoi...
estecri spune:
MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI.
jadi eu nu alaptez la san , si i-am schimbat si laptele direct fara sa o fac treptat adica: in spital i-au dat humana , iar eu i-am dat nan.Nu am stiut ca trebuie treptat schimbat...si cred ca si din cauza asta avem probleme...Nu m-a invatat nimeni si nu am stiut...
cristina_ana nastere usoara si bebe papacios
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
coltul lui bebe;
danis spune:
lia si mie imi zisese medicul ca am colul lung si inchis si am nascut la 4 zile dupa ce mi-a zis asta :)
asa ca poate trebuie sa pregatim majoretele :)
liadorian spune:
quote:
Originally posted by danis
lia si mie imi zisese medicul ca am colul lung si inchis si am nascut la 4 zile dupa ce mi-a zis asta :)
asa ca poate trebuie sa pregatim majoretele :)
Sper sa ai gura aurita! Oricum, hai sa mai vedem ce se intampla zilele astea. Nu de alta, dar nu vreau sa obosim fetele alea pomponate degeaba.
LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 1 saptamana si apoi...
jadi spune:
Sorina, daca ii dai lapte praf, discuta cu pediatrul si intreaba daca e OK sa ii dai Debridat, stiu ca e bun pentru colici dar si pentru cazuri de diaree/constipatie. Mie mi-a fost bun la Vlad!
Cu laptele praf , cand se schimba atat marca cat si trecerea la un lapte superior (de la Nan 1 la Nan 2) inlocuirea se face treptat, prima zi se inlocuieste cu o 1 doza din laptele nou, a doua zi 2 si asa mai departe pana se ajunge la laptele nou integral.
Deni & Vlad & Tudor
LuciaZ spune:
Buna ziua fetelor! Gata cu treaba si hop si eu pe forum.
Astazi m-am ridicat din pat pe la 9,30 ca a fost tare bine dimineata...racoare. In schimb am avut un elan muncitoresc ceva de groaza. Dat cu aspiratorul, spalat pe jos, frecat aragazul , sters praful...asta pana a inceput sa ma inghioldeasca al meu bebe..asaa ca i-am promis ca nu mai fac nimic.
Plus ca m-a sunat al meu sot si mi-a tras o mustruluiala zdravana ca nu stau cuminte ...ca oricum facea el curat sambata ...etc. Asa ca diseara , cand o veni de la serviciu, sa manance ce e prin frigider ca eu ii voi urma sfatul si nu voi mai face nimic.
36+Cristian
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
ghinetz spune:
Cristina asteptam vesti. pana atunci tinem pumnii stransi sa fie totul bine. Si gandul - cum altfel - decat la voi.
Am si eu o intrebare: cum trebuie sa fie kk de bb ca sa ma ingrijorez? adica sa ma gandesc ca ceva e in neregula cu meniul meu. Azi Victor a facut asa, mai mult apos si doar cateva bobite de alea "de mustar". Nu se mai "frasuieste" cand trebuie sa faca kk, dar ma gandesc daca e ok. Si aud asa, ca un jet cand iese. Si multe, multe parturi. Nu face des. De 2-3 ori pe zi.
In rest...suntem bine. Mancacios foc!
A! Si inca ceva: daca bate vantul sa ies afara cu el? Tot fara caciula? Am iesit aseara si mama era sa faca "infract" cand ne-a vazut. Nu mai spun ca de cate ori vine in vizita il inveleste pe piciorute. Noroc ca e el baiat destept si se dezveleste imediat.
Fug...ca e rost iar de papa.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
before-after spune:
fetelor care ati nascut la giulesti...spuneti-mi si mie cum a fost cu externarea after(care ar fi pasii de urmat); tb inregistrat copilul la primarie inainte, ca sa te poata lasa sa pleci? la ce primarie tb mers? la cea de domiciliu sau la cea de unde apartine maternitatea?
io nici nu am nascut, dar ma gandesc ca vreau sa zbor cat mai repede de acolo cu acasica.
yuppi!
38+