Fetele din America (87)
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
CrisaS spune:
Pe mine de fapt nu ma supara decit ca mi-a consumat toata limita pe niste plombe de tot c.....l deci sint inestetice si pe mine tot ma doare cind beau sau maninc rece.Deci pe canale nici vorba sa umble.
Si ma mai enervez ca putea sa-mi spuna uite mai bag si eu aici un detartraj o plomba o atentie si scapi si tu de co=pay si mai scot si eu bani.Dar tu furi si asigurarea, ma furi si pe mine.Lucrurile clar nu vor ramine asa.
Va doresc o seara placuta,
crisa
Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ramona J spune:
Crisa, imi pare rau ca ai dat de smecherasul ala. Sper sa rezolvi. Ca pret... daca atita cere strict pentru implant - e mult. Daca in banii astia rezolva si coroanele - ar fi OK, dar nu e un deal. Doar ca poti merge la un dr. care stie ce face, nu as da banii astia unuia care nu rezolva nici o carie ca lumea.
Am dat si eu peste un asemenea doctor cu multi ani in urma, cred ca mi-a pus plombe si unde nu era carie!
O solutie mai ieftina ar fi sa mergi la un spital care are program de rezidentiat. E ceva mai ieftin si iti lucreaza medici absolventi, nu studenti.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
woow CrisaS, mi se pare enorm de mult sa platesti pt acel implant suma respectiva.
Si mie mi se pare enorm..dar ce pot sa fac.Am avut nesansa sa fac la 6 ani pietre la vezica urinara.Era sa mor, mi-aduc aminte cu groaza de durerea alor mei.Efectiv nu am putut urina cam 12 ore , ceea ce a fost cumplit.Si ca sa ma faca sa urinez, mi-au facut penicilina multa.Am urinat dar apoi am inceput investigatiile.In final mi-au gasit pietre la vezica urinara si alea imi blocase posibilitatea de a urina.Prof. dr. Proca m-a vazut si mi-a dat printre altele si CISTENAL.O nenorocire de medicament.Trebuia sa pun picaturi pe zahar si sa duc lingurita in fundul gitului sa dau zaharul pe git astfel incit sa nu-mi atinga dintii.Am avut o dantura superba. Niste dinti perfecti.Dar eram totusi copil, mi-era o sila de imi venea sa mor cind trebuia sa iau ala..si pentru ca il luam ca sa-mi sfarime pietrele de la vezica automat mi-a atacat si dintii, ca tot ramineau cristale de zahar si le mestecam.Si asa au inceput cariile,mie mi-a fost frica sa ma duc , ele s-au facut mari, si am ajuns la lucrari, lucrarile in timp s-au deteriorat , am mai dat si peste dr idioti care au mai facut si greseli, si acuma sint in situatia in care sint.Nu mi-e bine deloc, dar ce pot sa fac?!!
Sper ca se mai poate face ceva.Asa cum inca mai sper sa am un copil asa sper si sa am dinti:)))))))))Bine nu e asa tragic dar idiotul asta mi-a scos o ultima masea de legatura de pe partea stinga si acum sint cam in plop si plopu-n aer.Si nici bani nu mai am pe asigurare.Asa ca tot in Romania ramine speranta.
Numai bine,
Crisa
Ramona J spune:
Andrada, am tot zis ca-ti urez vacanta placuta si m-am luat cu dintii...
La noi in familie numai eu port crocs, i-am luat pentru gradina.
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Crisa, imi pare rau ca ai dat de smecherasul ala. Sper sa rezolvi. Ca pret... daca atita cere strict pentru implant - e mult. Daca in banii astia rezolva si coroanele - ar fi OK, dar nu e un deal. Doar ca poti merge la un dr. care stie ce face, nu as da banii astia unuia care nu rezolva nici o carie ca lumea.
Am dat si eu peste un asemenea doctor cu multi ani in urma, cred ca mi-a pus plombe si unde nu era carie!
O solutie mai ieftina ar fi sa mergi la un spital care are program de rezidentiat. E ceva mai ieftin si iti lucreaza medici absolventi, nu studenti.
Ramona ce sa-ti spun pentru mine dintii , parul si unghiile au fost , sint si vor fi intotdeauna punctele mele care ma intereseaza cel mai mult.Poate sint absurda, dar as muri sa stau fara par sau sa trebuiascasa ma tund(Fereasca Dumnezeu), mor de ciuda cind mi se rup unghiile(acuma iau vitamine) am avut intotdeauna manichiura si pedichiura facuta, asta sint eu.Iar cu dintii cind am inceput sa constientizez ca ii pierd, a fost mare tragedie.Mama , Dumnezeu s-o odihneasca mereu imi spunea , hai mama ca o sa ajungi la placa sau implant hai sa-ti faci dantura.Mie mi-a fost frica.Si acuma e mare tragedie la noi, e doliu..cu dantura asta.Poate sint absurda dar chiar sint suparata.
Va pupicesc,
Crisa
CrisaS spune:
Mada ai un PM.
Mersi anticipat,
Crisa
Ramona J spune:
Nu e absurd deloc. Eu sint la fel - dar numai cu dintii! Nu numai din motive estetice, ba chiar mai degraba din motive de sanatate care pot sa apara ulterior.
Eu de aia nu prea stau sa compar preturi, asa cum nici pe chirurg nu l-am intrebat cit costa.
Daca e sa ma tund - acolo mai stau sa compar, nu ca as merge chiar unde e $5 tunsul.... Chiar, fetelor din NY - stiu unde costa doar atit! Eu nu am fost, dar am vazut doua persoane care se tundeau (scurt de tot) acolo si nu era rau deloc. Eu m-am tuns pe bani mai multi si tot am plecat plingind citeodata.
conchita spune:
Dragelor care plecati in vacante, urari de timp frumos si aventuri interesante. Andrada, drum bun acasa si sa va intoarceti cu bine. Sanziana, ma bucur sa te revad!
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
ocebine spune:
Ciuf, multumim de aprecieri...da, sintem mari amatori de Crocs...deja rupem a doua pereche.
Ramona, eu nu am fost dezamagita de Lancea...mi-a pus o coroana (root canal) si 2 plombe acuma 17 ani si tot acolo sint...absolut perfecte. In schimb am trecut o data pe la Bogdan Ionescu si acolo m-a dezamgait profund...mi-a pus coroana fara post...root canalul terminat pe jumate (nu a scos tot nervul)...nu vreau sa spun cum ma lasa cu acele in gura si se certa la telefon cu nevasta-sa...
Am si eu povesti cu dentisti de groaza...stiu ca acum vreo 6 ani...tocmai il nascusem pe Alex si alaptam (cind alaptezi citeodata singereaza gingiile) si m-am dus la "curatat" dinti...m-am dus la un dentist pe linga casa...nu spun ce m-a chinuit omul ala...aveam gura plina de singe (cheaguri)...urla la mine ca de ce ma doare...ca am paradontoza deja (aveam 26 de ani)...ca o sa imi pierd dintii...am plecat inainte sa termine...m-am ridicat pur si simplu cu toate uneltele lui si am plecat in lacrimi de acolo... Nici vorba de paradontoza, nici vorba de pierdut dinti...un nebun si jumatate.
S-a repetat figura (o "curatenie" din asta oribila) la un alt dentist cind am "indraznit" sa il chestionez la invoiceuri...dumnealui vroia sa ma incasaseze si pe mine si insurance-ul pentru chestii care trebuiau acoperite 100%...Noi avem acelasi insurance de vreo 10 ani si stiam exact ce acopera si ce nu...am fost idioata si mi-am spus opinia inainte de procedura...JALEEEE!!!!! Si de acolo am plecat URGENT, am facut scandal si am sunat si la insurance sa nu acopere nimic...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris30/cris30.jpg)
cris30 spune:
CrisaS chestia cu umflatul bill-ului am patit-o si eu, primeam hartii de la asigurare in care mi se arata toata situatia.De EX. un medic a declarat ca mi-a facut operatie, cand eu ma dusesem pentru un control de rutina sau altul cerea bani pentru 3 sedinte de fizioterapie care cica au fost facute in aceeasi zi, ceea ce este imposibil si alta doctorita spunea ca am facut 2 colonoscopii in aceeasi zi.La inceput eram si eu foarte derutata ca nu stiam ce sa cred, dar cand am vazut ca nu primesc nici un bill de la nici unul, m-am linistit.M-am gandit ca atata timp cat nu platesc nimic din buzunar restul nu ma mai intereseaza ce se intampla intre compania de asigurari si medic.Oricum daca as fi primit ceva si nu avea dreptate m-as fi dus cu siguranta sa cer lamuriri. Eu obisnuiesc ca de fiecare data cand ma duc la un medic sa citesc din nou asigurarea sa vad ce imi acopera la specialitatea respectiva ca sa fiu impacata ca mi-am facut temele de casa inainte.La stomatologie e mai complicat, dar totusi daca medicul iti trimite ceva acasa nu ezita sa te duci sa ceri explicatii.