Fetele din America (87)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Drum bun, Corina.
Crisa, din pacate eu cred ca nu e nimic de facut, decat ca experienta asta sa iti serveasca pe viitor. Nu trebuie sa crezi tot ce spune dentistul niciodata. Apoi cand iti propune sa faca lucrarea 1, 2, 3, ii ceri dinainte o estimare a costurilor, incluzand cat acopera asigurarea ta si cat ai mai avea eventual de platit. Dupa care ii spui TU ce sa faca si ce sa nu faca. Invata sa citesti si radiografii, eu acum stiu sa ma uit pe ele sa vad ce e adevarat si ce nu din ce debiteaza ei.
Am patit si eu, m-am dus la dentisti, aia tot asa, mi-au facut o lista nene sa cad pe spate. Dupa calculele lor, ar fi trebuit sa dau din buzunar vreo 8000. Unu' mi-a zis ca puntea pe care dadusem o caruta de bani in urma cu un an nu e bine pusa si trebuie sa mi-o scoata si sa imi puna alta: 3000$ din buzunar. Sa astepte 3000 de ani pana m-oi mai duce pe la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Crissa, eu ieri am fost la dentist si am platit din buzunar 1400$ pentru ca sunt niste neseriosi omanei astia!!! le-am spus ca nu vreau sa trec peste limita mea de 2000$ asigurarea cover ...dar nu a interesat pe nimeni...am platit peste 5000$ din buzunar pana acum ca sa imi faca un partial si 2 dinti

p.s am avut muulte experiente proaste cu dentisti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Corina, drum bun si vacanta placuta!
Crisa, acum nu prea mai ai ce face. Daca ai platit de doua ori deductible poti scadea din cei $160. Faci copii dupa acte doveditoare si le atasezi la invoice.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by ruxij
Crisa, din pacate eu cred ca nu e nimic de facut, decat ca experienta asta sa iti serveasca pe viitor. Nu trebuie sa crezi tot ce spune dentistul niciodata. Apoi cand iti propune sa faca lucrarea 1, 2, 3, ii ceri dinainte o estimare a costurilor, incluzand cat acopera asigurarea ta si cat ai mai avea eventual de platit. Dupa care ii spui TU ce sa faca si ce sa nu faca. Invata sa citesti si radiografii, eu acum stiu sa ma uit pe ele sa vad ce e adevarat si ce nu din ce debiteaza ei.

Aici e problema ca am cerut sa-mi spuna estimativ cit ma va costa pe mine din buzunar.Si duduia de-acolo a facut calculul si mi-a spus 226 de dolari.Eu am crezut ca la tot ce e de facut o sa ma coste 226 de dolari si am zis ca e ok sa-i dau in 3, 4 transe.Dar surpriza mareeeee ea vorbea de urmatoarea sedinta adica m-a costat partea mea doar la prima sedinta.Cind i-am spus ca am rugat-o ultima data sa-mi calculeze pretul la tot ce are de facut , s-a scuzat si mi-a spus ca ei la cabinet niciodata nu spun pretul la tot ce au de facut ci suma respectiva o spun categoric pentru urmatoare veizita.M-a lasat cu un gust amar, sincer.Si eu as avea nevoie de implant si asa am aflat de fapt ca eu am decit 1400 anual.Ca am cerut o estimare pentru implant el a cerut la asigurare si mi-a trimis acasa.Ma costa 15.000 de dolari din care asigurarea plateste ..1600..deci restul ar fi treaba mea.Oricum nu voi da banii astia si am sa incerc sa merg in Romania.
Multumesc de raspunsuri,
Crisa

Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Olivia felicitari!!
Corina vacanta placuta si sa va intoarceti cu bine!
Si noi plecam in citeva zile,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Crisa, nu stiu daca e bine sa faci implant in Romania. Mai cauta aici, preturile variaza de la doctor la doctor.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Cica un muzeu Hornimen in Londra si ca e un "must for children"
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

crisas, nici eu nu sunt multumita de stomatologul la care mergem, saptamana trecuta mi-a pus 2 plombite ( eu ii atrasasem atentia de anul trecut ca se intampla ceva acolo si el s-a tot fofilat pana cand in loc de un dinte a busit 2), i-am zis ca nu ma simt ok si totusi m-a lasat asa!!! acum tre sa ma duc din nou sa imi finiseze marginile astea grunjoase.

ce ma deranjaza e ca stie ca sunt si eu medic stomatolog si daca nici macar in conditiile astea nu lucreaza ca lumea , nici nu mai stiu ce sa zic... pe sotul meu l-a lasat cu niste granuloame cat casa, acum tre sa ii faca extractii DA PANA ACUM CE AI FACUT NENE!!!
ca ii tot facea radiografii la juma de an.

nu l-am schimbat ca de, se duce tot familionul la el, si eu cum sunt noua si finuta mi-e jena sa fiu contra si mi-e frica sa nu dau peste si mai si.

in fine, daca te duci in Romania , poti discuta pe fata preturile cu medicul, variante de tratament , si daca iti convine bine, daca nu nu,nu te trezesti cu surprize "silver"in gura, decat daca e absolut necesar si daca vrei tu.

eu mai cunosc cate ceva despre stomatologi/cabinetele din bucuresti, daca vrei informatii da-mi un pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Fetele, mama se duce la stomatolog roman si e multumita...Il cheama Sorin Lancea si este pe Woodhaven Blvd...putin mai jos de Queens Center Mall...daca nu ma insel adresa e 61-61 Woodhaven...

Eu merg la un nene aproape de casa (Dr. Goldman) si sint multumita si eu...primul medic ca imi suporta istericalele (eu am o frica anormala de dentisti - fara nici o baza rationala)...

Andrada, drum bun...vreau impresii si poze la intoarcere...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Nu stiu ce sa zic dar am ramas dezamagita profund la capitolul stomatologie.Bine nici la medicina generala nu sint incintata dar asta e.Medicul stomatolog la care merg ai mei de ani de zile..a terminat stomatologia in Ro dar e aici de vreo 40 de ani. Am tot fost la el..dar in afara de detartraj raze si plombite superficiale nu face nici macar tratament , scos de nerv nimic.Sint surprinsa totusi.Eu de aia nu m-am dus la el ca mi-a zis ca e complicat ce am eu.
Ok hai sa nu mai mai lungesc prea mult o sa-ti scriu PM.Mersi.
Crisa

Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Mergi la inceput