Fetele din America (87)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

buna,
m-am gandit sa facem un sumar al locurilor bune de vizitat , cu copil,catel, purcel etc.
poate asa ne mai si intalnim...

ar fi interesant sa fie pe state.
intre timp va dau ceva pt 10, 11 12 august mai ales pt fetele din ny.
www.metronyballoonfest.com

pupici ca s-a trezit urlatorul de bebel

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Pai de ce nu zici asa?!

Atunci da copilu' in clasa 1a ca l primeste daca asa zice acolo "kindergarten class".

Si cu disciplina mergi tu la teacher in prima zi daca nu poti(ptr ca nu o sa stii cine este din timp) mai devreme si roag o sa l aseze la primele masute. Sa vezi ce ajuta!!!! Ralu avea un coleg care nu statea o sec locului (scaunul si l dadea pe jos de cateva ori pe zi atata se agita acolo) si profesoarei din prima parte a anului nu i a prea pasat. Apoi a venit o substitute care l a ochit si l a adus la prima masa. Nu a fost prea fericit copilul acolo dar muuuuuult mai linistit si atent (si daca ar avea norocul si pe langa fetite linistite ar fi perfect).
Pana si mama lui s a mirat cat de linistit este. Nu mai avea de ales in fata, intre doua fete ce nu i dadeau atentie in timpul orei si sub ochiul vigilent al profesoarei.

Mult succes!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by madalina78

buna,
m-am gandit sa facem un sumar al locurilor bune de vizitat , cu copil,catel, purcel etc.
poate asa ne mai si intalnim...

ar fi interesant sa fie pe state.
intre timp va dau ceva pt 10, 11 12 august mai ales pt fetele din ny.
www.metronyballoonfest.com

pupici ca s-a trezit urlatorul de bebel

Sebastian

Avem si noi www.planoballoonfest.org

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Pai de ce nu zici asa?!

Atunci da copilu' in clasa 1a ca l primeste daca asa zice acolo "kindergarten class".

Si cu disciplina mergi tu la teacher in prima zi daca nu poti(ptr ca nu o sa stii cine este din timp) mai devreme si roag o sa l aseze la primele masute. Sa vezi ce ajuta!!!! Ralu avea un coleg care nu statea o sec locului (scaunul si l dadea pe jos de cateva ori pe zi atata se agita acolo) si profesoarei din prima parte a anului nu i a prea pasat. Apoi a venit o substitute care l a ochit si l a adus la prima masa. Nu a fost prea fericit copilul acolo dar muuuuuult mai linistit si atent (si daca ar avea norocul si pe langa fetite linistite ar fi perfect).
Pana si mama lui s a mirat cat de linistit este. Nu mai avea de ales in fata, intre doua fete ce nu i dadeau atentie in timpul orei si sub ochiul vigilent al profesoarei.

Mult succes!

corina mama Ralucai

O sa pun maine problema la scoala, sa vad dc. nu e prea tarziu, ca maine e kindergarten registration. Pot sa le aduc de la fosta gradinita la o adica hartie ca a facut kindergarten curiculum, ca e clar ca l-a facut si daca e sa il si testeze sau ce mai vor ei. Daca o fi prea tarziu, ori il las asa ca poate nu conteaza prea tare si vedem ce facem mai incolo, ori pot sa il las in continuare la gradinita astsa, ca astia cred ca o sa faca curiculum ca de clasa I si sa il inscriu la anul intr-a doua. Indecizia mea cred ca e/a fost problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariarusu spune:

multumesc mult de tot Ramona

Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariarusu

merci mult fetelor,
am cautat dar din pacate nu am gasit nimic liber , intrebarea mea ramane deschisa ,
stiti cumva vreun ziar din zona?

Vreo biserica romaneasca nu e acolo? Ai putea sa le scrii lor, poate cunosc mai multa lume.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lai

americancele, n-am prea reusit sa tin pasul cu voi in ultimul timp.
Pe mine m-o apucat maritisul, si vin la voi cu o intrebare, ca stiu ca unele dintre voi s-au casatorit in Romania cu cetateni straini si altele s-au casatorit in State.
Eu ma marit la anul, eu (doar) cetatean roman, el (doar) cetatean sarb, nunta va fi in Romania, noi vom locui in State (deocamdata nici unul nu are rezidenta permanenta, la momentul actual eu sunt pe viza F-1, iar el pe J-1, fara 2-yr. home residency requirement; cam in jurul nuntii, nu e clar inca daca inainte sau dupa, el va schimba probabil pe H-1). Unde sa facem actele de casatorie, in Romania sau in State? Are vreo importanta pe viitor? Ce acte ne-ar trebui in Romania/cum ar decurge formalitatile acolo? Dar in State?

Lai

Abia acum am citit si eu bine la subiect. Forumesc mai rarut in ultima vreme. Felicitari Olivia si casa de piatra, sa fiti fericiti!
Eu as zice sa te casatoresti aici, dar sa nu iti schimbi numele. Daca iti schimbi numele, cand va trebui sa iti schimbi pasaportul, cei de la consulat iti vor cere inregistrarea certificatului de casatorie in Romania. Si atunci mai bine te casatoresti in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

O sa scriu despre problema mea , v-as ruga mult fetele de aici sa-mi dati sfaturi , vor fi bine venite.
In luna aprilie am mers la un medic stomatolog in NY deoarece s-a ivit o problema neprevazuta.Am fost mi-a ''rezolvat'' problema am pus intre ghilimele pentru ca acum dupa ceva timp constat ca a luat decizia cea mai rapida dar nu si cea mai favorabila mie.In fine, asta a trecut.Problema sta in felul urmator.Am mers in seara aia si la sfirsit dupa ce a terminat a venit si momentul sa platesc.Am dat asigurarea.A sunat omul la asigurare sa verifice, a tras concluziile si mi-a spus ca trebuie sa-i platesc deductible (50 de dolari) si co pay.Am platit apoi m-a programat pentru o comprehensive oral evaluation toata gura si x-ray toata gura.Am facut am zis ca e ok sa vada ce e de facut si sa faca.Pina acum totul ok.Dupa ce mi-a verificat toata gura a zis ca sint citeva probleme , citeva carii si ca trebuiesc rezolvate.Greseala mea e ca nu am stiut ca pe asigurare am limita de 1400 de dolari anual.Si am inceput sa ma duc, mi-a scos efectiv plombele care le aveam si mi-a pus altele noi.Deci ca sa zic asa nu a facut nimic decit in favoarea lui sa scoata bani de la asigurare.Mie ceva deosebit nu mi-a facut decit mi-a inlocuit plombele vechi , ba mai mult decit atit nu mi-a pus ceva estetic , white de exemplu , ci sint tot silver. Si de fiecare data am platit o caruta de bani co=pay.E ok..dar acum dupa ce am terminat si nu sint multumita deloc...mai si primesc un bill cum ca as avea sa-i mai dau 116 dolari si cu mentiunea...''Cristina went over her yearly max.'' Adica eu am mers peste, nu el...Plus ca am sesizat acum ca mi-a luat de doua ori deductible si eu stiu ca se ia o singura data.Oare ce sa fac ? Sa ma duc la el sa discut problema sau sa vorbesc la asigurare? Pentru ca am senzatia ca efectiv si-a batut joc de mine.Mi-a consumat si banii care-i aveam pentru un an , desi nu era ceva grav, nou de facut ci efectiv mi-a dat plombele jos sami puna altele , si ma mai scoate si datoare.Eu stiu sigur ca nu am sa-i dau bani dar stiu la fel de sigur ca nu o sa ma asculte.Ce sa fac?Cum sa procedez?
Multumesc anticipat,
Crisa

Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetele eu am intrat sa va pup si sa va urez o vara placuta in continuare. Eu si Ralu plecam maine catre tara.

Va pup dulce, o sa mi lipsiti. Venim cu forte proaspete in sept.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Drum bun Corina si o vacanta de vis

quote:
Originally posted by corinadana

Fetele eu am intrat sa va pup si sa va urez o vara placuta in continuare. Eu si Ralu plecam maine catre tara.

Va pup dulce, o sa mi lipsiti. Venim cu forte proaspete in sept.

corina mama Ralucai

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput