*** LA REDOUTE (37***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu nu inteleg de cate ori merge codul asta colis??deja l-am folosit de 2 ori si acum l-am incercat iar si mergesuper macar scapam de taxa de 6euroi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

mamica gen,
super ideea cu notele,o s-o folosesc si eu!
F.dragute produsele,sa le porti cu placere!(am cam aceleasi preferinte la toale ca tine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor nu ma pricep: cum sa ajung de la Aubaines, la SOLDES AUBAINES? Deschid pagina site-ului, ma duc pe Boutique Discount si mai departe? Sau cum? Tre' sa intru pe altceva?

17+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Daca dai click pe boutique discount,central iti apare soldes monstres,in josul imaginii,dai click pe femme sau ce te intereseaza.Cred ca ai inteles!
Cred ca pe LR se pregateste o schimbare,au scos mai multe de la vanzare si asta ptr. mine e semn clar.Maine,poimaine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lorentza, saru'mana, am inteles! La ce fel de schimbari te referi? Baga reduceri sau ce?

17+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Lorentza, saru'mana, am inteles! La ce fel de schimbari te referi? Baga reduceri sau ce?

17+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Asa cred,ca se introduc noi reduceri,poate codul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io m-am apucat de cumparat prosoape, covoras de baie...m-am tacanit este?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

gata,

am mai dat si eu o comanda; cu 50 eur am luat un costum pantalon cu taior, balerini din piele, un maieu si o fusta.

ma gandesc ca la Mango mi-as fi luat doar maieul cu banii astia, ca e unul mai pricopsit...

nici azi aviz pentru comanda din 7 iulie; mai sun si maine sa le stresez pe alea de la mesagerie.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Dragele mele,

Va urmaresc cu tenacitate si interes, dar nu am mai scris pt ca nu am noutati LR, cea mai veche comanda a mea este din 17, si deci mai am de asteptat...

Este o perioada grea pentru mine pt ca, in starea mea de gravida in luna a 7a, pe caldurile pe care le stiti, pe linga faptul ca merg la job mai sint si in mutare la casa si muncesc la greu cu impachetari / despachetari, si parca nu se mai termina odata... Plus ca am si ajutor de la femeia interna, si tot merge greu... Fetele le am la mama tocmai ca sa pot sa ma misc si sa dau bice cu mutatul, deja e a 2-a saptamina de cind ele nu sint in Bucuresti, si mi-e dor de papusile mele , n-am mai stat niciodata asa de mult la distanta... Of! Duminica le aducem inapoi, nu se mai poate.

In privinta LR am o alta grija: eu ma voi muta in SAI, dar nu-mi voi schimba buletinul, si deci toate avizele imi vor veni la bloc, o sa trebuiasca sa ma duc la posta asa, pe banuite si pe ghicite, cam cind cred eu ca ar trebui sa vina pachetele... Mai am un of: comandasem perne, lenjerii si pilote pentru aproape toata casa, si de-abia ieri am vazut ca pilotele nu mi le trimit pe toate, ca se epuizasera intre timp, si sint ofticata.

Ma bag si eu in vorba cu Voineasa: eu am fost cu fetele acolo acum 2 saptamini, mergem relativ des, o sa mergem si dupa ce ne mutam inca o tura, vedeti www.zanhotel.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Catusha, din cate stiu eu poti trimite comanda ca si cadou pe o alta adresa. Eu nu am incercat pana acum , dar sunt fete care au facut asa si nu au avut probleme. Poate iti explica ele mai bine.

Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput