*** LA REDOUTE (37***
Raspunsuri - Pagina 19
mamica gen spune:
Cum adica ati comandat electocasnice?
Voua nu va apare Rendez-vous? la validarea cosului?
Eu mi-am cumparat dozator Elite de la Metro la 150 ron, am vazut la Selgros mai ieftin..vreo 120 ron...mi se pare f util, acum toata lumea bea cat trebuie. Insa daca mergi cu validarea cosului, iti apare si la dozator Rendez-vous...
La aparatul de paine cum a fost?
Gen, mami de Robert Alexandru, 2.11.2001 si Alexia Roberta 14.08.2006
karfe spune:
Acum 3-4 saptamani am vrut sa iau acest aparat si-mi aparea rendez-vous,daca luam alt aparat,tot masina de paine nu-mi aparea,mergea comanda si am renuntat.
Dupa aceea am vazut la cineva(cred ca croco21)ca si l-a comandat pe acela care-l doream,am reincercat si mi-a luat comanda.
Acum sa vedem daca si vine.
in aceeasi comanda am mai luat si toale,la suivi comande imi apar toalele intr-un colet si aparatul in alt colet ,sper sa nu astept degeaba comanda si ei sa ma caute cu rendez-vous-ul,ca mai degraba eu ajung la ei,decat ei la mine.
Croco21,ai comandat si altceva cu masina de paine?Ti-au venit,iti apar in alt colet?
croco21 spune:
N-am comandat decat masina de paine dar am bagat un produs de la SM ca sa bag cod pentru taxa de 6E - o plasa pentru pus lenjeria, cadou geanta frigo. Am verificat acum, si mie imi apar 2 colete in pregatire: unul cu masina de paine si unul cu produsul SM si geanta frigorifica.
Am simulat acum o comanda cu alta masina de paine si intr-adevar apare chestia cu randez-vous. Am mai incercat cu masina care am cumparat-o eu, aia de 39 E si nu-mi apare. Sa vedem, sper sa soseasca saptamana viitoare. Inca nu-mi fac griji dar daca nu vine saptamana viitoare cred ca nu mai vine deloc. A primit cineva colete din 12 iulie?
aissa spune:
Croco daca am retinut bine cel mai "proaspat" colet primit e din 9. Eu am comanda din 11 nesosita. Sper saptamana viitoare.
Jasmine spune:
La mine e tot asa,n-am decat optiunea AmEx.Am incercat si cu livrare la alta adresa,si cu trimiterea coletului ca si cadou.Si cu France si cu Roumanie.Nu mai stiu ce sa incerc.De fapt nu e nimic de facut,a ramas asa.Eu nu vad nimic in neregula si cred ca m-am uitat de 100 ori,litera cu litera.Mai ales ca am facut o prima comanda de pe contul asta inainte sa se intepeneasca.
Nu mai inteleg nimic.Cel mai rau imi pare ca am facut degeaba Mastercardul asta.
katthy spune:
Eu nu prea inteleg cum functioneaza posta noastra.
Eu am primit lunea trecuta 2 pachete din 5 si 9 iulie.
Oare cand sa astept comanda de pe 17 iulie?
katthy
catutza spune:
Katthy, nu depinde numai de posta noastra. Depinde si in ce zi dai comanda, cum au produsele in stoc.
Eu ma tot gandesc si razgandesc, nu stiu daca sa dau acum comanda s-au sa astept codul. Aveti dreptate voi ca se vor scumpi produse multe.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Trebuie neaparat sa dai comanda de pe contul acesta nou creat?
pai nu trebuie neaparat dar am vrut un cont nou si pt asta am facut un Mastercard nou.Si acum stau si ma uit la el.Sunt deja cu nervii in pioneze pt ca nu pricep de ce se intampla chestia asta.
croco21 spune:
Jasmine, mai fa-ti inca un cont si vezi daca e aceeasi poveste. Eventual fa-l pe alt nume - al sotului de exemplu si mai schimba adresa, adica daca ai pus inainte strada, bloc, apartament, sector pune acum in ordine inversa sector, bloc, apartament, strada