*** LA REDOUTE (37***
Raspunsuri - Pagina 20
danielac spune:
quote:
Originally posted by aissa
Croco daca am retinut bine cel mai "proaspat" colet primit e din 9. Eu am comanda din 11 nesosita. Sper saptamana viitoare.
Aissa, am mai spus, coletul meu care avea comanda data pe 10 iulie, a sosit din 23 iulie... acum il asptept pe cel care l-am dat pe 16 iulie...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by croco21
Jasmine, mai fa-ti inca un cont si vezi daca e aceeasi poveste. Eventual fa-l pe alt nume - al sotului de exemplu si mai schimba adresa, adica daca ai pus inainte strada, bloc, apartament, sector pune acum in ordine inversa sector, bloc, apartament, strada
am facut 2 conturi cu nume si adrese total diferite (orase diferite).De pe ambele conturi am putut sa dau cate o comanda platita cu noul card si apoi din senin ambele conturi s-au blocat pe chestia asta cu American Express.
Daca as mai face acum inca un cont,chiar daca ar fi OK,n-as mai putea sa platesc cu acest card pe care l-am facut saptamana trecuta.Si parca nu-mi vine sa ma apuc sa fac inca un card,de teama ca dupa o prima comanda sa nu se blocheze iar contul si s-o iau de la capat.
Eu ma tot gandesc ce as mai putea face sa rezolv cumva situatia conturilor deja blocate,sau macar a unuia dintre ele.
M-am gandut sa scriu pe site sa-i rog sa-mi stearga contul,dar daca fac altul in locul lui e aceeasi problema : n-o sa mai pot folosi cardul.Si uite asa ma invart in jurul cozii.Si mi-e o ciuda mare de tot pe situatia asta.
aissa spune:
Daniela esti printre norocoase! Deci, oricum, 9-10 tot au mai aparut. Sa speram ca urmam noi saptamana urmatoare.
Jasmine nasoala situatia. Nu stiu ce sa zic, oricum ar trebui sa ai si o opinie de la ei de pe site. Ai completat undeva datele cardului? Stiu ca ai zis ca ai citit si recitit tot dar ma tot gandesc ce Dumnezeu s-o putea intampla la conturile tale.
karfe spune:
jasmine problema aprox lafel am si eu.
Mi-am facut card visa clasic care este cel mai tare pe net(asa au zis cei de la banca),am incercat sa fac o plata dar banca nu-mi virase banii,mi l-au acceptat ca si card,dupa ce mi-au virat banii am incercat o noua comanda, mi-l refuza cum introduc datele cardului ,nici macar nu-mi verif. cardul,cei de la banca nici macar nu vad incercare de tranzactie ,am dat com de pe contul sotului si l-au acceptat.
Le-am scris ,mi-au dat nr. dosar astept raspuns.
Incearca si de pe alt calculator
croco21 spune:
Jasmine, si eu am patit cam la fel cu un card Avantage de la Finance Bank. L-am folosit de doua ori pentru comenzi pe LR, a fost OK, dar a treia oara nu a mai vrut desi aveam sigur bani pe el.Dar nu-mi aparea nimic cu Amex, pur si simplu imi refuza cardul. De ce zici ca nu poti sa folosesti acelasi card pe mai multe conturi? Si eu am doua conturi, pe nume diferite si platesc cu aceleasi carduri de credit, n-am avut nici o problema. Platesc cand cu cardul de la ING cand cu cel de la Raiffeisen, fara sa ma gandesc daca le-am folosit sau nu pe celalalt cont.
Cine stie, poate celor de la LR nu le-a convenit cum a decurs prima prima tranzactie si au banat cardul pe contul respectiv, incearca sa intrebi pe site si vezi ce-ti zic ei.
karfe spune:
Si totusi a primit cineva electronice de pe LR?
ca tare imi e ca l-am comandat degeaba aparatul de paine
aissa spune:
Croco poti folosi cardul pe 2 conturi, nu poti pe 3. Jasmine a folosit cardul deja pe 2 conturi (eu asa am inteles), acestea noi, si acum deci, daca face un alt cont sau vrea sa foloseasca acest card pe un cont mai vechi nu poate.
Lorenza spune:
Cred ca mie mi-a scapat ceva!La ce folosesc asa multe conturi?Eu am doua,dar nu folosesc decat unul pentru comenzi.
croco21 spune:
Karfe, si eu am aceeasi temere dar cred ca m-ar fi anuntat pe email daca era sa nu mi-l trimita. Oricum, eu mi-am asumat riscul sa pierd banii astia, dar m-am gandit doar la faptul ca poate se strica pe drum (am primit cateva colete chiar vraiste, curgeau produsele din ele). N-am luat in calcul varianta ca n-o sa-l primesc deloc. Eu zic ca daca l-am comandat pe 12 iulie, saptamana viitoare ar trebui sa primesc avizul. Si sper sa fie avizul pentru masina de paine nu pentru produsul ala de la SM care nici macar nu-mi trebuie.
Croco
croco21 spune:
Lorenza, cred ca daca ai mai multe conturi poti folosi un cod avantajos de mai multe ori.
Croco