*** LA REDOUTE (37***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Croco21 tu esti reperul meu,te rog sa ma anunti cand vine produsul SM sau masina de paine.Speram sapt. viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Karfe,am incercat pana acum de pe 3 calculatoare diferite.
Mie practic nu-mi refuza cardul.Dupa ce pun produsele in cos si apas pe “je valide mon panier”,ajung la pasul cu adresa de livrare,apas pe “je valide mon mode de livraison” si ajung la pasul cu plata.Aici in mod normal ar trebui sa apara “carte bancaire” dar la mine apare direct scris American Express ca singura optiune,nu am ce sa aleg altceva.Daca introduc datele cardului meu acolo imi spune ca aceste date sunt gresite pt ca nr de control de pe spatele unui card American Express e format din 4 cifre,nu din 3 ca la cardurile Visa si Mastercard.Asa o fi,habar n-am,ca eu n-am avut niciodata AmEx.
Ceea ce vreau sa spun este ca practic nu-mi refuza cardul ci nu-mi ofera posibilitatea sa introduc datele cardului,nu vrea decat card AmEx.

Croco,un card poate fi folosit numai pt 2 conturi,din motive de securitate.Daca iti vei face al treilea cont va trebui sa ai alt card.

Stiu ca v-am pisat la cap cu chestia asta dar eu sunt chiar foarte suparata si nu vad nici o solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

prima comanda a decurs normal,nu vad ce putea sa-i deranjeze.Am comandat niste adidasi si niste tricouri,am folosit codul pentru gentile rosii si...asta a fost tot.

Lorenza,am mai vrut un set de genti rosii si da,in general cand e un cod misto e bine sa ai mai multe conturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Azi apare codul s-au maine?
Nu vreau sa mai patesc ca atunci cand au inceput reducerile, cand am ajuns acasa de la cumparaturi nu am mai gasit nimic care sa-mi placa :culori si marimi, mai exact.

Jasmine , e tare ciudat ce patesti cu cu noul cont

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

sal fetele

Aseara am venit si eu de la mare, a fost extrem de relaxant, am mai scapat de caldura din Buc..

Ceva colete au mai venit? Sa incerc sa sper si eu ptr comanda din 19 iulie?

Jasmine scuze ca intreb, poate ai mai spus dar eu n-am vazut...ai sters cookies, tot? Ai incercat sa deschizi pagina cu alt browser? Mozzila, Opera...

Ce se aude cu CODUL MINUNE...ca stau cu cosul plin si mi-e ca se termina

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Buna dimineata!

Imi spune-ti si mie ce face mult asteptatul cod?
De unde stiti ca tre sa apara?
Eu parca-s de pe alta lume.Asta inseamna sa treci rar pe aici.

Monikka

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Imi spune-ti si mie ce face mult asteptatul cod?
De unde stiti ca tre sa apara?
Eu parca-s de pe alta lume.Asta inseamna sa treci rar pe aici.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Neata! Si noi am revenit de la Breaza aseara. Sunt pe aici...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neatza!am fost acum la posta si n-a venit nici azi coletul din 9iulie o iau razna deja de la atata asteptat

cand apare codul sa scrieti aici da?

Mergi la inceput

multumesc mult pentru lamuriri.

Monikka

Mergi la inceput