*** LA REDOUTE (37***
Raspunsuri - Pagina 15
karfe spune:
Mi-am facut alt card ,cica mai puternic,visa clasic,acum o saptamana am dat o comanda am vrut sa fac plata ,dar cei de la banca nu imi facusera transferul,si nu mi-a luat comanda.
acum am banii pe card si nu mai imi primeste cardul de loc,nici macar nu mi-l verifica,daca am bani.
Cei de la carduri mi-au spus ca nici nu apare tranzactia in retea,pe cand cea veche apare.
Ce credeti ca s-a intamplat?
fab
Jasmine spune:
aissa,cum adica iti schimbi numele/adresele ca sa treci de faza aia cu 2 conturi la un card?
adica te deloghezi si te loghezi iar cu cealalta adresa de mail si cealalta parola,nu?
delete cookies am dat deja.
voi cand ati mai patit chestia asta cu AmEx cam cat a durat?De ieri de la pranz pana acum o tine tot asa si eu nu pot sa fac nimic.Doar daca se va intampla o minune si se va debloca de la sine.Ma oftic rau de tot ca am facut Mastercardul asta special pt contul nou si acum nu pot sa-l folosesc.
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Inex
Buna fetelor!
Ma puteti ajuta si pe mine,va rog?
Am primit un cec de la "La redoute"reprezentand contravaloarea unui pachet neprimit(mai exact s-a intors la ei nedesfacut).As vrea sa comand ceva in schimbul cecului.Stiti cumva cum trebuie procedat?Am intrebat-o si pe Sabine si mi-a dat un nr de fax :33 3 20 24 73 94 unde sa trimit lista cu produse,dar nu se poate trimite fax la nr asta.In afara de lista cu produse ce mai trebuie sa trimit?Sa printez si cecul?
Multumesc!
Inex ,de 2 x mamica
Si eu am primit acel cec si nu l-am folosit. Daca nu am fost prejudiciata de ce s-o fac?
Edit: am incercat acum sa ma loghez si-mi da eroare. Cred ca au probleme cu site-ul, again and again...
Inex spune:
Pai cum nu am fost prejudiciata?Eu am platit pt pachetul care nu a sosit dar la ei a venit nedesfacut.
Inex ,de 2 x mamica
claujro spune:
A cazut C-Zone in DT, cica au lucrat la echipamente...![]()
danielac, nu livreaza in ro.
lilupep, eu stau la socrela, nu stiu nimic de inchiriat. Imi pare rau!
aissa, de ce crezi tu ca nu au echipamente? Doar au o echipa care administreaza site-ul, nu? Ma gandesc si eu la toate posibilitatile...sa elucidam misterul lui jasmine.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
felicia74 spune:
Inex scuze, am inteles gresit, eu am primit alt fel de cec ultima data. Asa e cand nu citesti cu atentie![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
aissa spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
aissa,cum adica iti schimbi numele/adresele ca sa treci de faza aia cu 2 conturi la un card?
adica te deloghezi si te loghezi iar cu cealalta adresa de mail si cealalta parola,nu?
Din cele 3 conturi ale mele singurul bun e cel pe numele si adresa Andreeip. La una din comenzi aveam bani pe un card deja folosit pe celelalte 2 conturi care erau pe adresa mea. Cum nu puteam deci folosi cardul pe contul cu numele Andreei, am schimbat numele si adresa la primul ditnre conturi, care e adevarat era cu "bube" dar macar am axclus ca problema sa fie la adresa mea, asa ca am pus adresa si numele Andreei la contul meu si am dat comanda asa. Asta e comanda din 11 care inca nu a aparut.
Clau ma gandesc ca daca era facut ceva ca sa ne descurajeze pe noi ne incurca pe toate cu Ro la adresa. Mai mult, inteleg ca Jasmine are problema asta doar la unul din conturi asa ca nu inteleg de ce ar face "blocajul" doar la un cont al unui user si nu la toate.
Si ma indoiesc ca la modul de lucru la un astfel de magazin e cienva in stare sa studieze cine de pe ce IP intra. Eu intru si de acasa si de la serviciu, firma de net schimba IP frecvent. Pe un alt forum unde sunt moderator am sesizat ca fiecare dintre useri are cel putin 2-3 IP de pe care intra, unii si fara sa stie (ca mine de ex ca am setat pe "automat" si cand schimba astia de la firma se schimba si al meu). Deic nu cred ca sta cineva la un magazin cu livrari in toata lumea sa blocheze conturile celor care apar cu 2-3 useri de pe acelasi IP. Recunosc insa ca nu ma pricep mai deloc la informatica asa ca deductia mea nu se bazeaza pe ceva concret...
Am uitat ce era mai important
. Acum nu stiu ce sa fac, sa comand azi sau sa astept codul ala minune?? 
claujro spune:
aissa, jos palaria.
Eu nu stiam atatea!
Jasmine, ia mai creeaza inca un cont nou-noutz, vezi si cu al doilea ai probleme? O sa incerc si eu...mai am un pic de timp liber pana plecam.
claujro spune:
Jasmine, am creat un cont cu date fictive si am simulat o comanda catre RO. Merge....
Nu stiu ce e la tine... Bine macar ca am aflat ca nu "opresc" noi clienti.
Imi pare rau!!!!!
In alta ordine de idei, cred ca m-am facut zgarcita/prevazatoare. Am bagat azi 50 de euro pe card si nu ma indur sa-i folosesc. Ce-o fi cu mine? M-oi fi imbolnavit?