*** LA REDOUTE (37***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Claujro, mie mi-e clar de mult ca la noi e jaf pe fatza la ce preturi avem prin magazine. Absolut tot e mult mai ieftin prin alte parti.
Parca taxe vamale mari nu avem iar cu EU sunt 0, nu?
In cazul asta, probabil se aplica acelasi principiu gaunos valabil si pe litoral: prinde omul si ia pielea de pe el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Catutza,saru’mana pt oferta,mai am 2 conturi de pe care as putea comanda,numai sa pun ceva bani pe cardul ala.

Claudia,da,pe celelalte 2 conturi am simulat comenzi si e totul OK,apare cum trebuie carte bancaire.

Lorenza,asta e un card nou,abia l-am facut acum 3 zile pt contul cel nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, asta trebuie sa fie, impiedica noile comenzi/clienti sau iti vad IP-ul si-si dau saeama ca esti tot tu...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

pai sa-i ia naiba ca eu nu pricep nimic din chestia asta.Ma lasa sa ma loghez,sa-mi pun produsele in cos,sa bag un cod,validez cosul,validez modul de livrare si cand sa trec la pasul cu plata apare numai asta : "Je paie en ligne, avec ma carte Bancaire ou ma carte privative".Nu am ce altceva sa aleg decat asta.Cand bifez chestia asta imi apre plata cu card American Expres.

Intelegeam daca nu ma lasa sa-mi fac alt cont,dar asa?

Credeti ca are rost sa scriu pe site la "Aide&Serviuces" sa intreb de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Desigur, scrie, e dreptul tau sa stii ce se intampla.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tocmai am mai dat si eu o comanda, asa ca merge Jasmine.
Multe produse sunt pt. o prietena, eu am doar 3 si o alta prietena inca 2.
am vrut sa-i bag codul pt. gentile rosii, dar nu l-au acceptat. asa ca i-am bagat Vous. a primit cineva gentile astea? sau geanta? e ceva de capul lor?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Buna fetelor!
Ma puteti ajuta si pe mine,va rog?
Am primit un cec de la "La redoute"reprezentand contravaloarea unui pachet neprimit(mai exact s-a intors la ei nedesfacut).As vrea sa comand ceva in schimbul cecului.Stiti cumva cum trebuie procedat?Am intrebat-o si pe Sabine si mi-a dat un nr de fax :33 3 20 24 73 94 unde sa trimit lista cu produse,dar nu se poate trimite fax la nr asta.In afara de lista cu produse ce mai trebuie sa trimit?Sa printez si cecul?
Multumesc!

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Jasmine m-am tot gandit ce sa iti zic sa incerci ca si eu patisem asa la un moment dat, dar s-a reglat.... Ciudat, insa cred ca nu vad ei chiar asa instant cine suntem, pe IP si altele ca nu au asa posibilitati. Eu de ex jonglez acum cu cele 3 conturi si imi schimb numele/adresele ca sa trec de faza aia cu un card la 2 conturi. Delete cookies sau ceva asemanator e la Firefox?

Aseara am intrat si eu pe la Aubaines si am gasit destule chestii la "preturile rotunde", bani in card n-am gasit inca dar vad eu cum fac sa mai dau o comanda....desi inca astept 11. Colete au mai sosit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Jasmine, eu am dat ieri o comanda si mai tarziu acnd am vrut sa o dau pe a doua nu mi-a mai mers , din cauza cardului, desi stiu sigur ca mai erau suficienti bani pe el...

claujro, pe site-ul dat de tine, apar pantofiori de copilasi suoperbi, stii cumva cum se comanda, merge si in Ro, cat costa???

asa cum v-am mai zis mie comanda data in 10 iulie mi-a venit pe 23 iulie si acum o astept pe cea data pe 16 iulie...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Claudia
Total pe langa subiect, dar am vazut pozele de la Breaza si sunt tare misto.
Am mai stat in Breaza si mi-a placut.....si ma gandeam ca poate stii vreun pont, ceva...cineva care inchiriaza...
Mersi mult

Mergi la inceput