*** LA REDOUTE (37***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Croco n-ai o poza sau link cu fusta infoiata sa nu ne tzepuim si noi? Ca si eu am pus ochii pe ceva fuste..sper sa nu fie una din ele.
Foarte faini pantofii, cred ca sunt si comozi.

Tania 27+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

aoleu ce mi-ati facut! am stat fro 3 ore in magazin si am pus 14 produse in cos

problema e ca n-am reusit sa folosesc vreun cod ; mesajul de eroare spunea ca nu e codul meu . m-am pacalit sau chiar nu mai merg codurile?

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

inca o sugestie de balerini pt Maria-Alexia
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-active-wear-femme.aspx?productid=324117095&documentid=299107&categoryid=32084123&single=&hasnext=1&hasprev=1

Tania 27+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Tania, n-am mai gasit fusta pe site altfel puneam link-ul.
Unboticutz, unele coduri sunt personalizate, nu merg la toata lumea. Parerea mea este ca la ora actuala cel mai bun cod, daca comanzi de la solduri, este "colis" -iti scade cei 6 euro taxa de ambalare. Daca vrei cadouri, poti folosi "hiver" - ai cadou foenul cu accesorii si face cei 6 euro. Pentru alte coduri vezi si tu ghidul de pe prima pagina a subiectului.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Saluatare!
Fetelor tocmai mi-am facut si eu cont INSA M-AM LOVIT DE O MARE PROBLEMA: NU MA PRICEP DELOC LA MARIMILE LOR!!
Puiul meu are 6kg si 60 cm!

cristina cu Rares
rares
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ia o masura mai mare de 60 cm.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by mamica gen

Jasmine, eu patesc asa cand nu am pe card cat trebuie....deci validez cosul, imi apare Carte bancaire, bag datele, si pac: hotesse-ul lor...sau cum s-o scrie...concluzia: nu am destui euro, ca sotul a alimentat cu exact cat i-am zis, nici un eurocent mai mult...spre nefericirea mea si a garderobei mele,... ma duc la cos mai scot din produse, ca slava Domnului sunt destule, incerc iar si ...surpriza...cand sa bag datele cardului, nu mai am unde, ca nu e loc decat de Americane....a disparut complet Carte Bancaire..
Drept care trebuie sa inchid tot, sa am grija sa nu raman logata (eu stiu, poate ai dat Firefox, remember password si te loghezi automat), si o iau de la capat, si e Ok, apare Carte...

Asa e la mine.

Gen mami de Robert Alexandru 2.11.2001 si Alexia Roberta 14.08.2006

eu validez cosul si imi apare direct AmEx,fara carte bancaire unde sa pot sa scriu datele cardului meu.Am mai spus ca stiu sigur ca am bani pe card pt ca l-am alimentat de dimineata cu 10 milioane (pe care le vad clar ca sunt pe card) si comanda pe care vreau s-o dau e de 33 euro.Am incercat si sa scot cateva produse...degeaba.
De azi de la pranz tot incerc si nu mai stiu ce sa fac.Desigur ca intre timp 3 dintre produsele mele din cos nu mai sunt pe stoc.
Am incercat timp de cateva ore de la birou si cand am ajuns acasa am luat-o de la capat : e la fel.

Acum pe seara am observat ceva:dupa ce trec de "je valide mon mode de livraison" si ajung la pasul cu plata imi apare doar optiunea asta cu "je paye en ligne avec ma carte AMERICAN EXPRES".In mod normal mai aparea dedesubt si ceva cu "je paye avec ma carte Kangoroo" si "je paye a la livraison"-chestie pe care oricum nu pot s-o aleg.
Dar acum apare ca singura varianta mizeria asta cu American Expres.De ce???????Stie cineva?????

E adevarat ca am Firefox si am dat "remember pasword" dar asta se intampla pe toate cele 3 conturi pe care le am.M-am delogat de 1000 de ori azi,am restartat PC pana m-am saturat,si la birou si acasa...nu mai stiu ce sa fac.
Intrebarea e : credeti ca treaba asta ramane asa,s-a intamplat ceva si s-a blocat ceva pe undeva?Asta e un cont nou,pe care l-am facut acum 3 zile si pt care mi-am facut special alt card.Ieri a fost totul OK si am dat o comanda de pe contul asta nou.Azi nu mai merge,desi n-am modificat nimic pe acolo.La cele 2 conturi vechi e totul OK,apare "carte bancaire",pot sa scriu normal datele cardului dar n-am bani pe cardul ala.

Sa mai sper ca se va debloca de la sine,sau ramane asa pur si simplu si am facut degeaba cardul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Claudia merci!
Sa inteleg ca lungimea da masura?? Am vazut la masuri: 54, 60,67 etc..

cristina cu Rares
rares

Mergi la inceput

Sa fie o modalitate de a "bloca" comenzile catre Romania? Sau sunt paranoica?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristinamaria

Claudia merci!
Sa inteleg ca lungimea da masura?? Am vazut la masuri: 54, 60,67 etc..

cristina cu Rares
rares

Da. Inaltimea copilului da masura. In cazul tau, daca bb are 60 cm, comanzi 67.

Eu sunt treaza la ora asta pt ca tocmai am venit de la film, am vazut Die hart-4, baui cola si nu mai ma ia somnul.

Voi?!

Mergi la inceput