*** LA REDOUTE (37***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Si eu sunt treaza la ora asta, ma chinui sa umplu cosul ca dimineata era gol si-mi e teama ca apare faimosul cod si eu am cosul gol

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Da mai e pana atunci...30 sau 31?

Am cotrobait si eu dupa produse de baieti 114 da slaba oferta. Vreau sa-i fac "trusou" lui Matei pt gradi.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Cum a fost filmul? Merita vazut?...intreb si eu ca bleaga ca la cinema nu am cand sa ajung, macar sa stiu daca fac rost de el de pe net

Codul asta faimos este valabil doar la aubaines, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

si eu sunt treaza dar de nervi.Atata am rasucit azi conturile astea ca nu mai stiu nici cum ma cheama.

Claudia,si eu tot la asta m-am gandit,ca nu ne mai lasa sa comandam.Dar totusi...eu ieri am comandat de pe contul asta nou si azi PAC! gata!

Hai mai fetele,mai veniti si voi cu o idee...ceva...ca eu m-am tampit aici si m-am blocat de tot,nu mai stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Jasmine , daca tot nu merge sa dai comanda si vrei neaparat, i-ti dau comanda de pe contul meu, nu am avut niciodata probleme pana acum (sa nu vorbesc intr-un ceas rau!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cata, da, e f misto filmul.. batai, actiune...e gen Bruce Willis. Am stat langa Daniela Gyorfi si barbate-sau, ne atingeam coatele pe scun (accidental) in timpul filmului. Si nu, nu are tatele asa de mari ca la tv.

Jasmine, poate au "implementat" smecheria de azi. Altfel nu-mi explic. Ai simulat o comanda de pe alt cont, acolo merge? Ia incearca.

Edit: eu zic ca merge codul pt orice produs. Nu e conditionat.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica gen spune:

Treaza, de asemenea...S-ar putea sa nashesc prin octombrie, azi aflai, si bat campii dupa palarii, si alte "chestii trestii"...De tinute de seara, nu mai zic, laredoutul sta rau de tot la capitolul asta...si nici nu m-as prea risca....
Ma enerveaza, ca vroiam sa cumpar un Braun mixer redus la 77 E, la noi fiind 450 ron. Insa la validare cos, mi-apare rendez-vous-ul...Si cum nu ma pot intalnii cu frantzuzii...ah, ce ma oftic.
Fetele, am dat 2 comenzi in seara asta , una mai mult pt bebei, a doua ca am uitat sa bag in prima niste "tongs" ai sotului....ca pan' la cod ....nu se stie..
Deci sunt infratiti cu noi..INCA
A propos de "lungimea da marimea"..baiatul meu e inalt si slabut, hainele sunt adaptate inaltimii insa nu si greutatii copilului...mi-e si frica sa mai comand ceva pt el...5 kg in plus ori minus, chiar fac diferenta la varsta lor...

Am incercat sa ma loghez si de pe al doilea cont, insa greu de tot, imi aparea eroare, abia cand a aparut "identifiant si mot de passe" in coloana, m-am logat...Merge validarea, apare carte bancaire ...nu-mi dau seama unde o fi problema...

Gen, mami, moarta de somn, de Robert Alexandru si Lexi Roberta
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Cautand pe site-uri dupa niste sandalute aurii am descoperit un articol depre LR-ul nostru. Il postez aici ....sa ne umflam si noi in pene...nu???? Deci nu e chiar demodat cum spunea cineva mai demult.
Super cumparaturi online la super preturi…

July 10th, 2007
Vara, caldura mare, nothing much to do intr-o dupa amiaza caniculara. Chef nebun de shopping, dar caldura iti taie avantul, asa ca ramai in casa, in fata computerului… La urma urmei si shoppingul online poate fi extrem de placut si de relaxant, mai ales atunci cand ai de unde cumpara, cand ai ce cumpara si cand poti evita, o data cu caldura insuportabila, stresul alergaturii prin magazine.
Au inceput, de la o vreme, sa apara si la noi magazine online de diverse profiluri, de la “supermarket” la e-shopuri cu produse electrice si electronice, si magazine virtuale cu haine si incaltaminte. Si totusi, in prezent, ne tenteaza mai mult magazinele virtuale internationale, desi foarte putine isi trimit produsele si in Romania. Cazuri fericite se mai gasesc, insa. Un exemplu este www.laredoute.fr
Laredoute este popular pentru ca are foarte multe produse, de la haine si incaltaminte pentru femei, barbati si copii, la lenjerie intima, accesorii si lucruri diverse pentru casa. Hainele arata super, sunt la moda sau au linie clasica si sunt de foarte buna calitate- afirmatie verificata in practica.Daca vei vizita laredoute.fr - mai ales acum in perioada reducerilor(si ce reduceri!), vei fi, cu siguranta, de acord cu mine ca:
* Laredoute merita 10 pentru diversitatea hainelor, pantofilor si sandalelor, accesoriilor
* 10 pentru reducerile mai mult decat considerabile(pana la 70%) aplicate foarte devreme, chiar in plin sezon(cand la noi sunt doar in stadiu incipient)
* 10 pentru faptul ca expediaza produsele si in Romania si pentru faptul ca au reduceri considerabile la taxe de transport si altele, plus bonusuri, cupoane cadou si zero taxe vamale..
* un 8 totusi pentru partea “din spatele” siteului, referitoare la serviciul clienti
Ai nevoie de un card cu care sa platesti (se pare ca cel mai ok este cardul simplu de debit sau cel de credit de la ING) si mai trebuie sa te inregistrezi pe site, sa alegi produsele si sa ai rabdare cam 2-3 saptamani pana la sosirea comenzii. Shopping placut pe laredoute.fr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Jasmine,
n-am fost f. atenta la ce ai spus ,dar parca era o chestie ca nu poti folosi un card decat pe doua conturi,nu mai mult!Asta o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
* 10 pentru faptul ca expediaza produsele si in Romania si pentru faptul ca au reduceri considerabile la taxe de transport si altele, plus bonusuri, cupoane cadou si zero taxe vamale..

ce taxe vamale, mai, ca suntem in UE!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput