Mamici de ianuarie - februarie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

"sau dau in ipohondrie acum in ceasul al 12-lea !?"
Acum, serios, si eu am teama asta.... Si nici de asta nu stiam... si folosesc placa ceramica si feonul...

Laura 12+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Madalina , ouale moi pot fi infestate cu salmonella , la fel si maioneza , de aceea nu sunt recomandate. Se considera ca este mancare de origine animala insuficient preparata termic si se recomanda evitarea in timpul sarcinii.

15+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

LauraD sa vezi ce frumos e acum! Se transforma intr-un adevarat oras turistic, toate trotuarele au fost acoperite cu pavele, se fac parcari...s-a schimbat mult. Dar si aici innebunim de cald
Virgo stiu ca-i altceva pateul vegetal, dar am o retinere pt simplul fapt ca e conserva, deci are conservanti la greu. Nu am auzit nimic despre treaba cu placa de intins parul...e posibil sa devii ipohondra

17+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laurici ii ceri tu poze 3d ca sa nu aiba motiv sa nu-ti dea .Si mie mi-a zis la tel 2,5 mil si acolo mi-a cerut 3 mil ...asta e

anca 24+

Maria
poze

Mergi la inceput

Raluca sa-mi dai datele tale (DN, UM, DPN) ca sa te trec pe listuta, ok?
Honey ai vazut mesajul pe care ti l-am scris pe ultima pagina a capitolului trecut?

17+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

m-am intors de la zgriptsuroaica!
sunt vie, relativ nevatamata, un pic cu moralul sifonat. cica mi-a dat regim de 1800 de kcal. tot n-am voie sa ma ingras. ba poate, cu derogare, un kg, daca retin apa, in rest, nik:( si m-a asigurat ca se poate... mi-a atras atentia ca pe luna ce trece lucrurile se vor complica la mine si daca acu nu sunt atenta in luna 6 o sa ma catar pe pereti.

nu mai tin minte cine m-a intrebat de valorile glicemiei, dar raspund: dimineata, pe stomacul gol tre sa fie intre 60-90 (pt mine ca e a doua sarcina cu diabet) pt oameni normali pana in 110 (depinde de referinte). ma intep de cel putin 4 ori pe zi, la o ora dupa fiecare masa. valoarea limita e acum 120. la prima sarcina a fost 140, da nah, "zise zdreantsa- gandul lui, s-au facut a' dreaqului". deocamdata pe stomacul gol satu bine, si la o ora dupa micul dejun, mai fentez cate una la amiaz si seara.gen 124, sau 143, sau mai rau, ca ieri dupa-masa 169 ca am mancat cu fiu-meu o salata de fructe d ela servici de la sotul - n-o mancase el - si avea zahar...da despre asta n-am pomenit la zgriptsuroaica:d oricum, s eintampla rar sa buctez. la ce mananc.. nici nu-i d emirare.

cat despre oua moi, branzeturi, carni crude... atentie mai mare celor care nu-s imunizate la toxoplasmoza (carnea si legumele). tot fetele astea, nu faceti o drama dintr-o pisica, mai ales daca ea sta numa in casa. ca sa fiti sigure ca nu sunt pb, sunt pt ele tratamente antitoxo, pastilute, si gata. si eu am doi talhari d episici, amandoi luati in casa taman in prima sarcina. nici acu nu-s imunizata, iar daca am treaba cu ladita lor, pun manusi de unica folosinta si gata stresul. cu foen si placa, nu tot ce zboara pe net se si mananca. doar tratamentele capilare cu vopsele si decolorari, permanente si alte nazbatii sunt interzise in primele 3 luni. din saptamana 13 se presupune ca bebe e format si protejat de placenta care se ocupa de hranirea lui.
si-acu ma trantesc in pat. profit ca gaga e si el in pat, desi el nu doarme, dar pana la urma sper sa-i vina somnul.
pusici

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Saru'mana Laura. L-am vazut, am facut tickerul, insa cand am pus linkul aici ocupa foarte mult spatiu. Nu aparea exact imaginea tickerului.

Vin cu o inca intrebare: ce fel de ceaiuri beti voi, fetelor???In carticica mea scrie ca ceaiurile de plante trebuiesc cumva ocolite.Se recomanda mai mult ceaiurile de fructe ( insa dupa cum am vazut pe cutii si acelea contin ceva plante) , ceaiul negru fara cofeina.
De asemenea se recomanda sa se stea departe de ceaiul verde in sarcina,caci poate interfera cu celulele de formare si crestere.
Singurele ceaiuri care mi-au fost permise sunt musetelul ( de care mi s-a aplecat ) si eventual o cana de ceai de menta ( am avut ceva probleme cu diareea... vreo 2 saptamani ).
Pupicei dulcei.

8+

Mergi la inceput

Miri nasol tare cu regimul asta! Sper sa reusesti sa nu iei kg in plus.
Eu, in schimb, astept sa-mi vina pizza comandata la domiciliu Mi-e foame rau
Honey inseamna ca nu ai copiat cum trebuie. Eu ti-am scris acolo exact cum trebuie sa scrii tu, mai putin spatiile de la paranteze, chestia scrisa dupa lilypie.com/ (aici ai tu un alt cod) si dupa png sunt ghilimele". Eventual scrie carnatul si te ajut eu sa-l scurtezi.
PS Eu nu beau ceaiuri decat daca-s foarte, foarte bolnava, altfel mi se par

17+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Honey , uite aici un articol despre plante interzise / nerecomandate in timpul sarcinii:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637

15+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Dap,...sunt cu capu' mai patrat.Sorry :(

Eu ceaiuri prefer sa-mi fac sa beau cu gheata, sau cand e foarte cald afara, le beau aproape fierbinti, ma ajuta sa trec mai bine peste zilele caniculare.
Plus, dimineata imi mai palce o canda de ceai cu ceva paine cu unt si miere, sau gem,etc.
Raman la micul dejun tipic romanesc, caci cu cel american nu ma pot impaca deloc.

O sa incerc sa pun tickerul din nou, sa vedem ce iese.
Mersi frumos si scuze de deranj.

Mergi la inceput