Mamici de ianuarie - februarie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Pai m-am programat la Iosup la clinica Fortis, dar am inteles ca Ancutz a fost cam dezamagita.
Ancutzule povesteste un picutz cum a decurs ecografia, cat a durat, cat a costat si cum adica nu se intelege pe CD?
Lala tu la cine faci eco morfologica?
Salutare, Felicia! Cam rarut pe la noi, nu prea vrei sa ne pove mai nimic, stai mai mult dupa canapea Cum te mai simti?

17+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Laura , si eu mi-am facut morfologica la Iosup , tot la Fortis . A facut timp de 30 min. masuratori in 2D , timp in care n-a scos o vorba desi eu il tot intrebam ce vede , apoi mi-a dat pe 3D si a masurat intre picioarele BB-linei si mi-a zis ca e fata . Mi-a facut si doppler si , dupa ce a terminat cu toate masuratorile , i-a dictat timp de 10 min. asistentei care completa buletinul ecografic. Mi-a dat o poza in 2D si un CD ( adusesem eu un blank de-acasa ) pe care mi-a inregistrat vreo 5 min. insa taman cand facea dopplerul , asa ca nu prea se vede bb-lina , se vad mai mult petele rosii si albastre de la doppler. Mi-a spus , bineinteles ca am IR-urile mari si ca ar fi bine sa ma odihnesc mai mult. Mie imi venea sa rad , ca stiam ca are "piticul" asta cu IR-urile , si ca asta zice la toate pacientele. Ce nu mi-a placut a fost ca avea AC-ul dat la maxim , un frig de ziceai ca intri in frigider de mi-au inghetat picioarele si burta cu gelul ala scarbos pe ea. Si am platit 200 RON , cu tot cu inregistrare CD ( la telefon imi zisese asistenta de 150 RON , noroc c-aveam bani la mine )

15+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

LauraD nu prea stiu ce sa zic de pateul vegetal. Si mie-mi place fff tare cel de la mandy, dar simplu, fara masline sau ciuperci sau ardei. Stiu ca nu-i bine sa mancam conserve, in general. Pe cicatrice te poti da cu o crema de galbenele sau de catina ca-s cicatrizante.
Ooof fetelor sper sa nu fiu dezamagita de ecografie, de fapt sper sa-mi spuna ca-i bine bebe. Anca deci trebuie sa-i cer eu 3D? Si-mi va da si poze 3D? Sper sa am la ce ma uita si cand ajung acasa si sa arat si familiei
Gatta si mie mi-a spus asistenta la telefon ca eco pt trim II costa 250 RON, dar vad ca Anca a platit 300. Macar de ar face banii.
Monica tu ziceai ca ai probleme cu sfarcurile? Stiu de la sarcina trecuta ca trebuie sa pregatim sfarcurile la fiecare baie, adica: dupa dus/baie masam sfarcurile cu un prosop, le tragi in afara daca-i cazul si le freci cu prosopul. In timp se formeaza cum trebuie pt alaptat.

17+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Laura , pateul vegetal e altceva . Ficatul e nerecomandat , dar asta nu contine ficat !

Si eu revin cu o intrebare fierbinte : radiatiile ionice - cele artificiale ma refer - poate dauna lui bebe ? Tot nu m-am lamurit .

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca_elena spune:

http://old.jurnalul.ro/category_arhiva.php?cid=183

este rubrica - ce bem, ce mancam....de la jurnalul national, unde sunt incluse cateva produse alimentare cu analiza lor...

http://bd.lilypie.com/Jqfkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Anca de ce nu sunt bune ouale moi in sarcina?Nu de alta inainte de a ramane insarcinata daca mancam un ou pe luna era bine,acum as manca ou fiert moale intruna,nu exagerez dar 1-2 pe saptamana tot mananc.
toate

Madalina 11+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Bun gasit burtici.
Am trecut sa va pupic si sa va doresc o zi minunata,relaxanta, plina de evenimente frumoase.

Mai fetelor, eu zici ca nici nu-s graviduta. Noroc ca l-am vazut pe bebe la ecograf si stiu ca-i bine, ca altfel...nu voma, nu greturi, nu pofte nebune.
Abia astept si eu programarea din 22 August,sa aflam ce va fi bebica al nostru.
Va pupic dulcic pe fiecare in parte.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Multumesc mult Laura. Nu m-am gandit pana acum la crema de galbenele... O sa merg chiar astazi sa-mi cumpar!!!
Cat despre pate, imi cumpar numai din cora/carefour. Sper ca aia au spatii adecvate de depozitare... Chair am cumparat zilele trecute un ketuchup dintr-un magazin de cartier si am observat ca mi l-a dat de pe raft.. Mi-a fost rusine ca o proasta sa-l refuz... Nu parea insa stricat, nu avea gustul alterat....
Cat despre eco la iosup... am fost la un birou alaturat sa intreb o colega ce a facut eco saptamana trecuta la el. Mi-a spus ca trebuie sa te duci tu cu CD daca vrei imagini inregistrate pe CD. Si-ti da si o fotografie parca a spus ea... Ei i-a facut 3D fara sa specificea ea ca asta vrea.
Si acum, o sa fiu putin off topic dar,... vroiam sa-ti spun de mult ca sunt indragostita de orasul piatra neamt !!!. Am fost in toamna trecuta la o nunta a unei colege de#355;a lui brabata-meu care este medic pediatru in bucuresti dar parintii ei sunt din piatra neamt si m-au innebunit peisajele din jurul orasului. Plus ca mi s-a parut super curat!!!
Virgo, radiatiile ionice sunt cele de la aparatele de bronzat ?

Laura 12+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Madalina am citit si eu ca nu-s bune ouale moi, la fel cum nu-i buna carnea cruda.Deasemenea in carte sfatuia sa se aiba grija dupa manevrarea carnii cruzi ( atunci cand o gatesti) sa se spele mainile foarte bine.Nu-mi mai aduc aminte numele bolii ce poate fi facuta, insa...e in aceeasi grupa cu toxoplasmoza.
Cand am fost prima data la control, mi-au dat o carte cu tot ce trebuie stiut, despre care se spune ca e Biblia viitoarelor mamici :"What to expect when you're expecting".
Eu am 2 pisicute in casa, si midwife i-a spus clar sotului ca de-acum incolo, curatarea cutiei lor e jobul lui.
Pupicei.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Honey multumesc pt raspuns,de carne cruda stiam poti face listerya,off dupa ce ca era unul din putinele lucruri pe care le mai manancam........dar pt bb ne sacrificam.

Madalina 11+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Da , unele aparate de bronzat , uscatoare de par , placa ceramica si aparatele pentru purificarea aerului .

Acuma stau cu morcov si butonez net-ul , ca cica aparatele asta ar avea efecte nocive asupra fatului in perioada 9-15 saptamani ! Iar eu am avut in dormitor unul mic , dar era deschis numai cand NU eram in camera , n-am dormit niciodata cu el deschis iar in preajma lui am stat mai putin de 5 minute !

Acum a dat Domnu' si nu mai merge , s-a stricat ventilatorul dinauntru si nu-l mai pot repara .

Voi stiti ceva , ati auzit , sau dau in ipohondrie acum in ceasul al 12-lea !?

Mergi la inceput