Mamici de ianuarie - februarie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata zuzelor,
cred ca si azi o sa lipsesc, sau incerc totusi sa mai intru ca nu mai pot cu traducerea aia mi-a mancat zilele.
AM APUCAT SI EU ACUM SA CITESC DIN URMA
Gatta incearca sa bei tusnad plata, este decarbozificata, la inceput are un pic de gust de semi minerala poate iti place si e mai buna decat cea minerala. Sa stii ca eu sunt balonata si fara sa beau apa minerala, dimineata ma trazesc norma, cum am mancat sau am baut gata am 7-8 luni de sarcina.
Ce vreau sa va mai intreb, am citit undeva ca intre saptamana 14 si 15 uterul urca catre burtica, nu mai sta in zona pelviana, acum eu am niste usturimi, asa le simt eu nu ma dioare nu ma jeneaza dar simt din cand in cand ca o usturime sub burta, daca a mai avut cineva spuneti-mi si mie.
Va pupic si sper sa mai am timp azi sa intru

Louiza 14s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu nu mai mananc deloc carne asa ca nu ma imbie ficatzelul...am avut emotii ca apar cu anemie (oua nu, carne nu, lactate subtire rau) si...e superok! Probabil ca asta e motivul pt care tot slabesc. Greturi am seara si mai ales de la mirosuri.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca_elena spune:

Fetelor, nu stiu ce sa cred despre consumul de apa minerala, banuiesc ca la o sarcina mica nu afecteaza. Am o verisoara care n-a putut naste din cauza apei minerale - pentru ca i-a urcat tensiunea! Pana si-a dat seama doctorul ca fata avea apa minerala pe noptiera aia de la spital....i-a interzis sa mai bea si dupa 2-3 zile a nascut normal...fara probleme de tensiune!



http://bd.lilypie.com/Jqfkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor eu am mancat pana acum ficatei de pui odata si pateu de 2 ori dar moderat,de pofta.Sincer eu cred ca afecteaza numai daca mananci in exces.

anca 24+

Maria
poze





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

zeririlouiza, nu t eingrijora, bebe isi face loc pe unde trebuie sa ajunga. se intind ligamentele. pe mine ma ia cu intepaturi cateodata, dar cand eram gravida cu bruno ardea de numa. acu am alta belea, ma mananca cicatricea de la cezariana de cred ca o sa-mi fac rana de la atata scarpinat.

gata, plec la analize si la doctor. tineti-mi pumnii. grati.ela, nu vrei sa mergi in locul meu? precis nu te-ar certa daca tot slabesti:))) cam asa sepresupune ca ar trebui sa slabesc si eu, dar azi... o juma de kil la cantar...deci catastrofa:)

pusici

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Fetelor, nu am mancat pana acum ficatei dar, dupa ce ati scris aici nici nu o sa mai risc sa mananc... Va pup pentru sfaturi !
Mie imi place insa pateul de ficat. De fapt, spun gresit de ficat caci imi place numai pateul vegetal, cel de la mandy, cu masline verzi.
O fi vreo problema cu produsele acestea vegetale ???

Miri, am si eu aceeasi problema cu mancarime insuportabila la o cicatrice. Nu de la cezariana pentru ca am nascut natural dar, am facut in februarie o operatie de indepartare a unei alunite si a rezultat o cicatrice de vreo 6 cm .... Putem sa ne dam cu vreo alifie pe cicatrice ??? Eu mai folosesc acum un spray cu apa termala dar... are efect temporar....

Laura 12+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Neata zuzici!

Miri - ma inscriu si eu in trupa cu mancarimi pe cicatricea de la cezariana...da in clubul celor cu dureri de buric de inscrie cineva???sau alhai ca eu incerc sa-i fac felul cu un ceai verde cu miere pe stomacul gol...in conditiile in care nu beau cafea sau alte bauturi cu cofeina sper ca un ceai verde la 2 zile nu-mi face nici un rau, nu?

Virgo - sanatate maxima!

Monica - pai tu vei fi mamika fericita cu multe ajutoare

Gugule - ce mai faci?


Natalia 18+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

'Neata gagici burticoase !

Taceti ca mie mi-a trecut oarecum gatul , ma mai doare foarte putin .

Am o intrebare : este vreo fata care locuieste in Praga ? Poate la o alta odisee . V-am spus ca o roim la Karlovy Vary in august si eram curioasa sa stiu daca pot face acolo o echografie la cerere , sa vedem totusi ce e bebe !

Hai va pupici pe burtici .

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Natalia ,pt pe mine m-au ajutat pastilele de Herbolax , sunt din plante , de la Himalaya , am luat 2 odata seara si a doua zi dimineata a fost , fara crampe sau colici .

Miri , bafta azi la doctorita capcauna.... Sa nu iei nici un kil in sarcina mi se pare de-a dreptul imposibil ,eu pana acum am luat 5 .Mama mea a avut pb cu diabetul gestational si-a luat in sarcina 30Kg , din care 20 le-a pastrat ani buni dupa ce m-a nascut. Inteleg ca tb. sa fi foarte atenta , dar nici asa sa nu te ingrasi deloc nu se poate.A-propos , cat iti iese glicemia de dimineata , pe stomacul gol?Si mie mi-e frica de diabet , ca prima oara cand mi-am facut glicemia in sarcina mi-a iesit 115 ( la limita max ).Apoi , la o luna diferenta mi-a iesit 89 , insa dr. mea a zis ca tb sa am grija in continuare cu dulciurile si cu fainoasele.

15+ cu Sara - Eliza


Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna fetelor!! Azi implinim 18 saptamani!

Un remediu eficient impotriva constipatiei este o lingurita de gem de prune urmata de o lingurita de ulei obisnuit de consum de floarea soarelui. Sa nu incercati asta inainte de a pleca de acasa!!!

Eu sunt bucuroasa ca mi/ai iesit analiyele bine, nici infectie urinara, nici o problema la rinichi si mai ales glicemia mica, imi era foarte teama, a iesit 75!!! Azi iau rezultatele si la toxo si rubeolla sper sa iasa bine si astea...

Pupici,
Angelique 18+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput