Mamici de ianuarie - februarie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 18
Shose spune:
Buna fetelor! Desi postez rar, va citesc cat de des reusesc. Greturile nu prea au aparut la mine, insa persista mirousrile.....ma gandsc ca daca nu au aparut pana acum la 11 saptamani...nu mai e sansa sa mai apara.
Am fost la eco si am vazut pe bb pt prima data. Am vazut deja miscari fetale...si m'am indragostit .
Sunt bine si cu analizele...dar am o mare dilema. Numai voi ma puteti ajuta cu un sfat....ca sunteti documentate vad.
Am acasa net wirless. si in primele saptamani pana prin sapt a 7a cand am aflat de bb, mai tineam laptopul in poala (aproape de burtica)...credeti ca poate fi ceva rau ?
Astept parerile voastre...cu nerabdare.
Sanatate la toate burticile...si la bblusi
Gina M spune:
Breaz - Felicitari pentru fetita!
Heheeehhh ce figura a putut fi doctorul tau cu replica :
"Ce te uiti asa la mine ca doar nu eu am facut-o."!
Noi avem 2-a fete iar acum sotul, spera cu fiecare por al sau ca vom avea si un baietel.
Cum sanatatea nu-mi permite dorim sa ne oprim la 3 copilasi iar aceasta, este ultima noastra sansa.Dar cum va mai spuneam, nici cu 3 fete nu ne va pare rau.Doresc doar sa fim sanatosi cu totii sa ne putem bucura/multumi de ceea ce ni s-a dat.
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
miri_mik spune:
povestea cu laptopul e controversata, dar in principiu nu cred sa fi facut vreun rau. radiatiile sunt limitate, poate doar pozitia incomoda sa-ti fi facut tie neplaceri. si eu tot de pe lapotop scriu, tolanita in fotoliu, nu mi-e in poala, dar nici departe nu e:))) si-l am de cand bruno era in burtica:))
pusici pentru fetite si baieti, mama ce de emotii pe forumul nostru:)
o sambata placuta:)
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
simonette spune:
Buna la zuzici cu burtici!!!
Va doresc un WE minunat
Irlandeza sa tii tu secretul asta o saptamana...hm!!! Felicitari pt miscarile bebeului ma bucur mult pt tine! Devreme nu era sa vada sexul bebelui dar poate n-a vrut bb sa-l lase sa vada!
Breaz felicitari pt. bebelusa sa fie sanatoasa, norocoasa, deshteapta si nu in ultimul rand frumoasa!!!
Va imbratisez cu drag pe toate!
Simo9+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
docdecap spune:
salut fetele!!
Fetele "noi", bine ati venit si sarcini usoare, e mai bine la aglomeratie (cel putin pe forum!!)
Irlandeza, felicitari pentru miscari de bebe!!
abia astept si eu!
Breaz, felicitari pentru fetita, are doctorul dreptate, cromozomul decisiv e de la tata.. Sotul meu e sigur ca e baiat, ca, citez "stiu eu ce am facut atunci"
Fetele, am si eu o intrebare care ma cam preseaza: mai e cineva cu dureri de burtica tip crampe sau constante?
Eu de sapt asta am cam inceput cu munca, dupa ce am lasat-o mai usor cateva saptamani, si ma doare burtica, uneori difuz, ca la CM, dar alteori crampe mai seriose, mai ales daca stau pe scaun la birou prea mult (ceea ce ma tot trezesc ca trebuie sa fac, vineri am stat in interviuri si intalniri de la 4 pana la 8 fara pauza, am ajuns acasa rupta). Ma doare mai ales in partea de jos, cam pe la la linia chilotului. Marti abia pot ajunge la doctor. Eu mai iau no-spa, dar ma cam ingrijoreaza, Pe DC in descrierea la sapt 17 scrie ca apar dureri, as vrea sa stiu daca mai are cineva, ca deja m-am saturat de orizontala ca singurul remediu si nici asta de mare succes.(cum incordez un pic abdomenul, cum incepe sa devina neplacut).
Va pup tare, maine avem si noi 17 sapt!!
Monica
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
AngeliquedeS spune:
Buna seara fetelor, am aparut si eu, am tras chiulul ieri.
Bun venit noilor zuzici si felicitari fetelor care si-au vazut bebeii la eco,e o senzatieminunata!!!
Bebele meu misca de trei zile foarte mult si cand il simt ma topesc toata!! Creata, e foarte normal sa simti miscarile bebelui la varsta asta de sarcina, eu jur ca l-am simtit prima data la 13 saptamani si cateva zile.
Ma bucur ca mi-au iesit bine si analizele la toxo si rubeolla!
Docdecap eu am avut acum 2 saptamani niste dureri groaznice de burta, nici nu puteam sa merg, m-am dus la dr si mi-a spus ca bebe e bine, colul e inchis,placenta e ok dar ca durerile sunt celmai probabil dela surmenaj, avusesem o perioada fff grea la munca. Adevarul e ca dupa ce m-am linistit si m-am transferat la alt departament nu m-a mai durut. Oricum e bine sa mergi la doctor, cand o sa vezi ca bebe e bine se vor atenua si durerile, garantat!
Pupici,
Angelique 18+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
Shose spune:
Miri_mik multumesc din inima. Sper sa nu fi facut ceva rau. Cel mai tare ma ingrijoreaza netul pe care il avem in casa. E wirless ( avem un rooter care imparte netul in casa la laptopul meu si al sotului...fara cabluri). Asta ce stii? e daunator?
Mai sunt mamici care au net wirless in casa?
Multumesc si
danonique spune:
Buna!As dori sa ma alatur si eu mamicilor care vor naste in ianuarie 2008.Va pup pe toate si va urez sarcini usoare si bebelusi sanatosi.
danonique
AngeliquedeS spune:
Danonique, bine ai venit!!!
Sa stii ca primele 10 mesaje iti sunt moderate si apar mai tarziu decat le scrii (adica dupa ce se scriu 2-3 pagini si e posibil sa nu le vada nimeni si sa crezi cumva Doamne fereste ca nu te bagam in seama. Grabeste-te sa scrii primele 10 mesaje ca sa poti posta in timp real. E valabil pentru toate fetele noi aparute pe forum. Sa ne dai si tu datele tale, adica data nasterii, a ultimei menstruatii si data probabila a nasterii ca sa te trecem pe listuta.
Shose, din cate stiu eu nu e daunator
Eu plec acum la Carrefour sa ma plimb un piculet
Pupici,
Angelique 18+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
raluca_elena spune:
marti merg la ecograf....am mari emotii, sper ca bebel sa fie bine, sa-mi tineti pumnii..cand se face in primul trimestru ecografia morfofetala, in ce saptamana...?
http://bd.lilypie.com/YLsMp3.png