Mamici de ianuarie - februarie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 16
raca spune:
Laura, la mine dr parea destul de sigur cand a zis BAIETEL, mi-a si scris asta in buletinul de echorafie. Mai intai mi-a facut eco abdominala, dar ca sa fie sgur de sexul copilului mi-a facut apoi si cu sonda vaginala. Eu nu prea am putut sa vad bine din pozitia in care eram, dar am mai fost si cu viitoare nasa a copilului (pe sot si pe nas i-a dat afara la transvaginala) si ea a zis ca a vazut foarte bine "ciucurelul" dintre picioruse (asa s-a expmat dr). Eu m-as fi bucurat f mult si daca era fetita si nu am insistat sa-mi zica ceva daca nu e sigur, dar dr zice ca pozitia era f buna si nu prea avea cum sa se insele (el si inca vreo 2 asistente). Asa ca baiete sa fie
12+
felicia20 spune:
IOANA, incerca niste suvite blonde, nu sunt chiar atat de agresive pentru bebe si in plus vopseaua nu prea ajunge pe piele. Macar 3-4 luni. Parerea mea. Te cred ca esti nerabdatoare, si eu stau si ma uit la tuburile de vopsea cumparate inainte de a ramane , dar ma abtin, cred ca e mai indicat.
Felicia, 11+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
creata2008 spune:
Fetelor, ma credeti daca va spun ca am simtit aseara ca mi-a miscat copilul? Unora dintre colegii mei de birou (printre care o doamna de 40 ani cu 2 copii) nu le vine sa creada si au zis ca mi s-a parut. Ca e IMPOSIBIL sa miste la prima sarcina mai devreme de 4 luni jumate'. Si ca oricum nu conteaza ce am simtit, cel mai probabil mi se miscau matele in burta, ca o sa ma satur de cat o sa miste. Urat spus, nu-i asa? Ma rog, sunt doar 2 pareri, dar... mi-au picat prost.
Eu acum 13+ aproape 14 (dar dupa calculul UM-ului - 15+ aproape 16). Medicul ginecolog mi-a recomandat sa nu folosim UM-ul pentru ca eu am avut ciclu si de 80 zile si o ovulatie oscilanta, ca sa zic asa. Si sa ne luam numai dupa masuratori. Deci credeti ca este posibil sa fie copilul sau am eu "fluturi" in cap, nu numai in stomac??
In continuare nu am luat niciun kilogram in sarcina... doar burta mi s-a marit.
Si ultimele stiri: plec in Turcia, Istanbul, pentru 4 zile pline. Cu job-ul. Miercuri seara, pe 8 august, cu avionul, si ma intorc duminica seara, cel mai probabil. Ca atare, mi-am mutat programarea pentru triplu test de pe 9 august pe 8 august.
Va pupa creata!
grati.ela spune:
Salutare tuturor! Sunt fericita ca mi-am luat rochie de nasha. Am mers tocmai in orasul Giurgiu pt ca in bucuresti nu aveau marimea mea. E tare frumusica, ma arata cu 5kg mai slaba si in primul rand este lucrata superbine. Iar pretul este atat de mic raportat mai ales la calitatea rochiei...360ron. Azi alerg sa comand lumanarile si sa ochesc un costum pt sot care e certat rau cu shoppingul...
La rochie din tafta verde (ca frunza trandafirului japonez) cu trandafirasi grena ce pantofi pot asorta?
12+
Laura Ioana spune:
Azurra vezi ca primele 10 mesaje iti sunt moderate si apar mult, mult mai tarziu decat scrii tu si e posibil sa nu le vedem. Sa scrii mai repede ca sa scapi de moderare, ok? Deja la varsta asta a sarcinii ar trebui sa se vada la ecograf daca e molara sau nu. Acum fatul se vede bine, bine, da din manute si din picioruse, deci nu are cum sa nu-si dea seama un ginecolog. Nu stiu exact, dar sarcina molara inseamna ca nu are embrion?
17+
Poze Laura
Puiul nostru drag
gattasalvaje spune:
Salutare zuzelor , vad c-ati fost tare harnicutze azi ...
Raca , felicitari pentru baietelul sanatos !
Numeioana , si tie sa-ti traiasca bebikul inimos. Am citit ca in timpul ecografiei , pulsul bebeilor este mai mare decat in mod normal , deoarece si ei sunt mai agitati ...nu este chiar placut pt ei la eco , percep ultrasunetele emise de sonda in acelasi mod in care noi auzim cum tiuie un tren care intra intr-o gara .
Cu vopsitul parului , nu stiu ce sa zic...eu mi-am amanat o programare la coafor cand am aflat ca sunt , apoi am vorbit cu dr. mea si mi-a zis sa ma vopsesc fara probleme , insa , sa folosesc vopsea buna , de marca ( ex. L'oreal , Keune , Wella ) pt ca astea au un continut mai redus de amoniac. Cica riscul nu este dat atat de patrunderea substantelor toxice prin pielea capului , cat de inhalarea acestora...de aceea se recomanda sa ne vopsim in spatii deschise , cat mai aerisite si chiar putem sa ne protejam prin purtarea unei masti peste nas si gura , cum au stomatologii.
Anyway , eu m-am vopsit cand eram in 10 saptamani , mi-am facut niste suvite blonde cu un decolorant de la L'oreal fara amoniac iar baza am facut-o blond inchis tot cu L'oreal.
Lala si Louiza , multumesc mult pt raspunsurile cu privire la concediul de maternitate . Este cum nu se poate mai nashpa. Eu tratasem cu seful meu sa-mi mareasca semnificativ salariul brut acum , ca sa iau de la stat cat mai multi bani in alea 4 luni cat stau acasa( la noi se merge inca pe sistemul cat mai putin pe cartea de munca , restul ...cadou de la patron ). A fost de acord initial , insa cand a auzit ca isi recupereaza banii la pastele cailor , a zis no way.Sper totusi sa ajung la o intelegere cu el.
Hai ca iar scriu romane ...va pup
15+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
Lala_D spune:
Fetelor, va doresc o saptamana minunata
Noi plecam in noaptea aceasta in concediu si ne mai auzim peste 9 zile
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
adra_bell spune:
Buna!
Creata, felicitari, eu cred ca era bebelushul. Si eu am simtit-o pe a mea la, aproape, 15 saptamani dupa UM. Explicatia ar fi placenta care este situata posterior, deci intre bebelusha si peretele abdominal nu se mai afla nimic, sau, ma rog, doar neste colacei de grasime
adra_bell 23+ cu Eva-Elena
simonette spune:
Buna zuzulici dragutze!
Referitor la vopsit...eu aveam programare a doua zi dupa ce mi-am facut testul...am anulat-o bineinteles! Parerile sunt impartite si cred ca important e sa ai constiinta impacata orice ai face! Eu as fi fost chinuita de intrebari daca m-as fi vopsit si am ales sa mai astept!
Creata felicitari pt primele miscari ale bblui pe care le-ai simtit! Cred ca esti fericita la maxim...u n-as mai fi in stare de nimic toata ziua!
Va pup pe toate si va doresc o seara buna!
Simo9+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png