Mamici de ianuarie - februarie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
Laura Ioana spune:
Elena78 bine ai venit printre noi, zuzele Sarcina usoara si un bebic sanatos! Ma bucur foarte tare ca nu ai renuntat sa scrii, chiar daca noi nu am vazut mesajele tale. Mai ai un pic si scapi de moderare si mesajele iti vor aparea imediat ce le scrii
LauraD pai sigur ca ai sanse sa faci fata: al 8-lea copil Felicitari pentru bebe sanatos si maricel (baietel)
17+
Poze Laura
Puiul nostru drag
laura_dimitris spune:
Laura, multumesc mult !!!!
Ma "inham" sa fac inca 7 copii (pe care ar trebui sa-i fac repejor, unul dupa altul ca vine menupauza...) doar daca reusesc sa scap din Bucuresti si sa ma mut la tine in oras la Piatra Neamt !!!!!
Laura 12+ si Dimitrakis 25.04.2003
simonette spune:
Laura D, felicitari pt baietelul cel nazdravan din burtik si de ce nu si pt cel vorbaretz care va avea un fratior!!! Sa fie sanatosi si norocosi!! Calculul ala cu primii 7 baietei pe mine m-a dat pe spate! Sanatate!
Elena78bun venit la odisee, sarcina usoara si la termen cu bb sanatos si mancacios!
Va doresc noapte buna si vise frumoase caci eu merg la nani!
Simo9+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
miri_mik spune:
pupici cui trebuie, pentru vestile bune din seara asta (laura in special)
la multi ani pt sarbatorite, pe care inca nu le cunosc dar precis le voi cunoaste:))
si o intrebare... cum stati cu vergeturile?
muuuuuuuuah!
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
gattasalvaje spune:
LauraD , sa-ti traiasca voinicul , sa creasca mare si la fel de vorbaret ca si Dimitrakis !.
Cu vergeturile eu stau deocamdata bine , dar chiar , eu stiam ca astea se fac dupa ce nastem , atunci cand se relaxeaza pielea , cand nu mai sta intinsa...daca isi pierde din elasticitate , se cuteaza ...Pot aparea chiar si in timpul sarcinii ?
Eu am gasit o crema antivergeturi nemteasca , Sanosan se cheama . Am intrebat la un raion de cosmetice din Titan si vanzatoarea mi-a recomandat-o pe-asta , mai avea de la L'Oreal ceva antivergeturi , de la Elmiplant si inca cateva , dar mi-a zis ca asta ar fi cea mai buna , ca a folosit-o si ea in timpul sarcinii si nu a avut vergeturi absolut deloc , asa ca am cumparat-o .Sper sa fie intr-adevar buna
15+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
honey79 spune:
Fetelor, aveti grija cu produsele cosmetice, caci unele din ele contin compusi chimici care pot afecta sarcina.
Incercati sa cumparati din farmacii, si neaparat verificati sa scrie pe ele hipoalergenice.
Mie mi-a adus sora-mea de la Occitane, care sunt naturale.
Va pupic dulcic.
bebe de Honey
laura_dimitris spune:
Multumesc mult fetelor !!!!
Sa ne dea Dumnezeu la toate copilasi sanatosi ca asta este cel mai important, indiferent de sex!!!
Miri, eu la prima sarcina ma tot dadeam de doua ori pe zi cu crema pe burta pana la genunchi. Nu am folosit ceva special.... Si nu am nici-o liniuta pe piele. Dar, pe sani nu prea i-am bagat in seama din cauza ca erau mici... si se vede lucrul acesta ca de fapt ei cresteau si pielea nu am hidratat-o....
Acum, sunt mai rau decat data trecuta. Uit complet sa ma dau cu crema cateva zile..... Adevarul este ca acum am venit din parc si am noroc ca imi face baie lui copil sotul ca altminteri nici nu mai deschideam calculatorul.... E, asta inseamna criza de timp care la mine este permanenta cand sunt acasa si avem copilul cu noi !!!!
Va pup fetelor si sa aveti o noapte buna !!!
Laura 12+ si Dimitrakis 25.04.2003
gattasalvaje spune:
Honey , pe crema asta de la Sanosan scrie ca este speciala pentru gravide si femei care tocmai au nascut, banuiesc ca nu contine cine stie ce minune. Recunosc ca la capitolul cosmetice , n-am fost tocmai atenta insa nu vreau nici sa cad in extremism , sa stau ore-ntregi pana sa ma hotarasc sa cumpar un produs.Pana la urma , mamele noastre se spalau cu sapun Cheia si fierbeau rufele cu fosfati si n-a mai murit nimeni... e adevarat ca nici nu era poluarea de-acum , insa cred ca , in incercarea noastra de a ne proteja cat mai mult , ne si sensibilizam foarte tare .
15+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
honey79 spune:
Stiu, si la fel si eu, la inceput cand am aflat ca voi fi mamica, deja imi curatasem raftul de cosmeticale obisnuite, la fel si sapunurile, gelurile de dus,sampoanele..etc.
E drept ca de-atunci paranoia a mai trecut..insa tot am sfarsit prin a folosi sampon si sapun pentru bebei.
Si eu imi indrept gandul adesea spre "era" parintilor si bunicilor nostri, cand nu se ingrijorau atata referitor la ce mananca sau cu ce se spala, insa parca nici nu erau atatea produse pline de tot felul de compusi chimici si nici mancarurile nu erau parca asa pline cu conservanti.
Din cate se pare, sarcina si anumite manifestari ale ei raman inca un secret chiar si pentru oamenii de stiinta care tot mai cauta raspunsuri.
Eu imi doresc atat mie, cat si voua o sarcina usoara, fara nici un fel de probleme.
Deocamdata sunt si eu novice in ale sarcinii, de-aici si setea de-a citi cat mai mult si din cat mai multe surse.
Va pupic dulcic, burtici-zuzici.
PS: Scuze ( din nou) pentru avalansa de mai sus.
bebe de Honey